4 Temmuz 2025 Cuma

09:55   ATANAMAYAN ÖĞRETMENLER ; HAYALLERIMIZ SUYA DÜŞTÜ... BUNU HAK ETMIYORUZ... ADIL KONTENJAN ISTIYORUZ   09:45   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN YOL ÇALıŞMALARı İLÇELERDE DE DEVAM EDIYOR   09:30   YERLI ÜRETIM DEVI EKON, WIN EURASIA’DA GLOBAL BÜYÜME HEDEFINI YINELEDI   09:20   SANAYI DÖNÜŞÜMÜNDE YENI BIR ADıM: DIJITALLEŞMENIN KALBI İSTANBUL’DA ATıYOR   09:10   ÖĞRENCILERIN EN SEVDIĞI ŞEHIRLERDEN BIRI YINE MERSIN OLDU   19:25   MILLETVEKILI ALI BOZAN: HER ŞEYE KEPÇEYLE MAAŞLARA KAŞıK UCUYLA ZAM!   17:59   AKİB KOORDINATÖR BAŞKANı VEYSEL MEMIŞ: YıLıN İLK YARıSıNDA YıLDıZ PAZARLARıMıZ SLOVENYA, BULGARISTAN VE SURIYE   17:51   GÜLNAR’ıN VERIMLI TOPRAKLARı BÜYÜKŞEHIR’LE YEŞERIYOR   17:36   DÜNYA SAĞLıK HARITASıNDA BIR BAŞARı DAHA   17:25   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “SÖZDE İKLIM YASASı TÜRKIYE’YE VE MERSIN’E İHANETTIR”   17:10   MESKİ İLE ASKİ ARASıNDA “BELEDIYE SU KARDEŞLIĞI PROTOKOLÜ” İMZALANDı   15:32   ALI MAHIR BAŞARıR’DAN TÜİK’E TEPKI   15:30   CHP MERSIN MILLETVEKILI TALAT DINÇER: "ESNAF BITERSE SOKAKLAR BITER, ÜRETIM BITER, UMUT BITER!"   15:29   TOROSLAR’DA ÇÖP EV, ÜÇÜNCÜ KEZ TEMIZLENDI!    15:26   CHP TARSUS İLÇE GENÇLIK KOLLARı TARAFıNDAN 2 TEMMUZ ANMA PROGRAMı DÜZENLENDI   09:40   KADıNLARı GÜÇLENDIREN ‘PAZARTESI BULUŞMALARı’ SÜRÜYOR    17:30   EMIRLER ORMAN PARKı PIKNIK ALANı’NDA ATEŞ YAKMAK YASAKLANDı   16:10   TARSUS BELEDIYESI’NDEN EMEKLILER GÜNÜ’NE ANLAMLı ETKINLIK   15:58   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN TEMIZ KENT VE SAĞLıKLı ÇEVRE İÇIN KESINTISIZ HIZMET   15:55   KıRATLı: “TÜRKIYE’DE EN ÇOK YATıRıMı MERSIN ALıYOR”  
 
     
   

Yenişehir`de Minipaint-3 Ulusal Karma Resim Sergisi açıldı


Yenişehir`de yılın son sergisi olan Minipaint-3 Ulusal Karma Resim Sergisi açıldı. Sergide farklı illerden 95 sanatçının toplam 380 eseri bulunuyor. Vatandaşları sergiyi ziyaret etmeye davet eden Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Minipaint-3 Sergisi, Türkiye`nin dört bir yanından sanatçıların eserlerini bir araya getirerek kentin kültür-sanat yaşamına bir soluk getiriyor. Tüm vatandaşlarımızı sergiyi ziyaret etmeye bekliyoruz" dedi.

 

Tarih : 9 Aralık 2024 Pazartesi 12:05   Okunma : 566

Yenişehir`de açılışı yapılan Minipaint-3 Ulusal Karma Resim Sergisi, Türkiye genelinden 95 sanatçının eserlerini bir araya getirerek resim sanatının farklı tekniklerini, tarzlarını ve temalarını izleyicilerle buluşturuyor. Sergide, her biri özenle seçilen 380 eser yer alıyor. Yılın son sergisi olma özelliğini taşıyan Minipaint-3, 6 Ocak 2025 tarihine kadar ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek. 

“Sanat kenti Yenişehir vizyonu güçleniyor”

Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, sanatın toplum üzerindeki birleştirici ve dönüştürücü gücüne dikkat çekerek, "Sanat galerilerimizle Mersin`in kültürel dokusunu zenginleştirmeye devam ediyoruz. Amacımız, daha fazla insanı sanatla buluşturmak ve sanatçılarımıza destek olmaktır. Minipaint-3 Sergisi, Türkiye`nin dört bir yanından sanatçıların eserlerini bir araya getirerek kentin kültür-sanat yaşamına bir soluk getiriyor. Tüm vatandaşlarımızı sergiyi ziyaret etmeye bekliyoruz" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA