8 Mayıs 2025 Perşembe

21:41   CHP`NIN BEYAZıT MITINGINE YURTTAŞLARDAN DESTEK: BU ADALETSIZLIĞIN BIR AN ÖNCE SONA ERMESINI ISTIYORUZ   17:23   AYM`NIN, HAYVANLARı KORUMA YASASı`NıN IPTAL ISTEMINI REDDETMESI... MURAT EMIR: "HALKıN IKTIDARıNı KURDUĞUMUZDA ILK ADıMLARıMıZDAN BIRI BU KATLIAM YASASıNı IPTAL ETMEK OLACAK"   17:14   TİP: "ANAYASA MAHKEMESI, YAŞAMı DEĞIL, IKTIDARı VE ŞIDDET POLITIKALARıNı SEÇTI"   17:01   ESILA`NıN BABASıNDAN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`A: "‘AILE YıLı` DEDINIZ, BIZ DE BIR AILEYIZ. AILELERI DAĞıTMAYıN"   16:54   ÖZGÜR ÖZEL: “BURADAN SONRA TÜRKIYE`NIN ÖNÜNDE YENI BIR IKTIDAR, YENI BIR DÖNEM VARDıR”   16:26   EKREM İMAMOĞLU`NDAN BEYAZıT MEYDANı`NDAKI “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGINE ÇAĞRı: "DIPLOMANı AL DA GEL"   16:10   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, ARSLANKÖY’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU   15:54   HAYVAN HAKLARı SAVUNUCULARı, HAYVANLARı KORUMA YASASı`NıN IPTAL ISTEMININ REDDINI ANAYASA MAHKEMESI ÖNÜNDE PROTESTO ETTI   15:53   ANKARA BAROSU: "YAŞAM HAKKıNı SAVUNACAK VE MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞIZ"   15:40   EKREM İMAMOĞLU`NDAN TUTUKLU GENÇLERE MEKTUP: "YALNıZ DEĞILSINIZ, BU MILLET YANıNıZDADıR"   15:37   TÜRKIYE BAROLAR BIRLIĞI: “ANAYASA`NıN EVRENSEL ILKELERINDEN UZAK BU DÜZENLEME, YALNıZCA HAYVANLARıN DEĞIL, TOPLUMUN ORTAK ADALET DUYGUSUNUN DA DERIN BIÇIMDE ZEDELENMESINE NEDEN OLMUŞTUR”   15:31   CHP`NIN BEYAZıT MEYDANı`NDAKI MITINGINE TİP GENEL BAŞKANı BAŞ`TAN DESTEK: "DAYANıŞMA ADıNA PARTI VE GENÇLIK ÖRGÜTÜMÜZLE EYLEME KATıLACAĞıZ"   15:12   HAYVAN HAKLARı SAVUNUCULARı ANAYASA MAHKEMESI ÖNÜNDE...   15:11   SARAÇHANE PROTESTOLARı... 14 GENCIN TAHLIYE TALEBI REDDEDILDI   15:03   TBMM PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU... CHP`LI BAKıRLıOĞLU: "TRT`NIN BANDROL GELIRLERINDEN 7 MILYARıN ÜZERINDE KARı VAR. NEDEN HALA BIZDEN BANDROL ALıNMAYA DEVAM EDILIYOR?"   14:49   HAYVAN HAKLARı SAVUNUCULARı AYM`NIN ÖNÜNDE… SERA KADıGIL: “ SIZ IŞINIZI YAPAMıYORSANıZ MASUMLAR ÖLMEYECEK, SIZ ISTIFA EDECEKSINIZ KARDEŞIM”   14:46   ANAYASA MAHKEMESI`NDEN HAYVAN YASASı`NıN IPTAL ISTEMINE RET   14:12   SARAÇHANE TUTUKLUSU GENÇLERIN AILELERI SILIVRI`DEN SESLENDI: BU YıL AILE YıLı ILAN EDILDI AMA AILELER PARAMPARÇA...   13:44   1 MAYıS` KUTLAMALARı NEDENIYLE IŞE GITMEYEN YAZıLıM UZMANı: "DARBEDILDIM VE IŞTEN ATıLDıM"   13:02   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER: "HER ZAMAN HALKıMıZıN YANıNDA OLMAYA DEVAM EDECEĞIZ"  
 
     
   

AK Parti Sözcüsü Çelik: İstanbul İl Başkan adayı olarak belirlenen Bağcılar Belediye Başkanımız Abdullah Özdemir`i tebrik ediyoruz


AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti İstanbul İl Başkanı adayı olarak seçilen Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir`i tebrik etti.

 

Tarih : 24 Aralık 2024 Salı 10:12   Okunma : 208

(ANKARA) - AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti İstanbul İl Başkanı adayı olarak seçilen Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir`i tebrik etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Çelik, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "AK Parti`mizin İstanbul İl Başkanlığı görevini zor siyasi zamanlarda dirayetle yürüten, siyasetin bir yol ve üslup olduğunu başarıyla gösteren değerli başkanımız Osman Nuri Kabaktepe`ye teşekkür ediyoruz. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan`ın tensipleriyle İstanbul 8. Olağan İl Kongresi`nde İl Başkan adayımız olarak belirlenen Bağcılar Belediye Başkanımız, çok değerli kardeşimiz Abdullah Özdemir`i tebrik ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA