2 Mayıs 2025 Cuma

14:24   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI YARıN KONYA`DA... ERHAN ADEM: "YOZGAT`TA NASıL ŞOK YAŞADıLARSA, AYNı ŞOKU KONYA`DA DA YAŞAYACAKLAR"   12:16   KKTC`DE ÖLDÜRÜLEN IŞ INSANı HALIL FALYALı`NıN ESKI MUHASEBECISI CEMIL ÖNAL HOLLANDA`DA ÖLDÜRÜLDÜ, POLIS SALDıRGANıN EŞKALINI PAYLAŞTı   11:44   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT: “EMEK KUTSALDıR VE EMEĞIN KARŞıLıĞıNı VERMEK DE GÖREVDIR”   11:37   CHP`NIN KONYA`DA YAPACAĞı MITING... CHP KONYA MILLETVEKILI BEKTAŞ: "BIZ DEMOKRATIK BIR ÜLKEDE, DEMOKRASIYE UYGUN BIR ŞEKILDE MITINGIMIZI YAPMAK ISTIYORUZ"   11:26   İSKİ GENEL MÜDÜRÜ ŞAFAK BAŞA: ÜLKEMIN GÜZEL INSANLARı IÇIN ÇALıŞMAYA VE ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞIM   11:23   DIYANET`IN CUMA HUTBESINDEN: "GAYR-I AHLAKI TIYATRO, SINEMA VE DIZI FILMLER, ZINAYı MEŞRU GÖSTERMEYE ÇALıŞMAKTADıR"   11:19   DÜNYADA 1 MAYıS KUTLAMALARı: MILYONLAR, “HAK, EŞITLIK, DAYANıŞMA, ADALET” IÇIN SOKAKLARA ÇıKTı   11:13   EKREM İMAMOĞLU, 200`ÜN ÜZERINDE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU   10:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN OKUMA SALONLARı, ÖĞRENCILER IÇIN KONFORLU BIR ORTAM SUNUYOR   10:40   E-YDS CUMARTESI GÜNÜ 4 ILDE DÜZENLENECEK   10:37   EMEKLI VATANDAŞ: "BIR KURBANıN ANCAK BACAĞıNı ALABILIRIZ"   10:29   2025-ALES/1 SıNAV SONUÇLARı AÇıKLANDı   10:24   CHP`LI GÜRER: "MıSıR ÜRETIMI BITIRILMEK MI ISTENIYOR?"   10:16   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı BAĞCıOĞLU: "KUVVET KOMUTANLıKLARıNıN YENIDEN GENELKURMAY BAŞKANLıĞıNA BAĞLANMASı ZARURIDIR"   10:02   MERSIN`DE SEKTÖR TEMSILCILERI VE ÖĞRENCILER, “GELECEĞIN ANAHTARı: YEŞIL DÖNÜŞÜMLE YÜKSELEN YEŞIL İŞLER” PANELINDE BULUŞTU   10:01   TKP GENEL SEKRETERI OKUYAN: "SIYASET SOSYAL MEDYA BAŞıNDA, TELEVIZYON BAŞıNDA YAPıLMAZ"   09:44   TAKSIM ABLUKASı YAKLAŞıK 24 SAAT SONRA KALDıRıLDı   09:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, 1 MAYıS KORTEJINDE EMEKÇILERLE OMUZ OMUZA YÜRÜDÜ: “BU HÜKÜMETE ITIRAZıMıZ VAR”   09:14   ADıYAMAN BELEDIYE BAŞKANı TUTDERE: “BEN DE BU KENTE HIZMET EDEN BIR IŞÇIYIM”   01:58   BOLU KARTALKAYA`DAKI YANGıN FACIASıNDA ÇALıŞANLARıN OTOPARKA INEREK ARAÇLARı ÇıKARTTıĞı GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇıKTı  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin kurduğu `Yılbaşı Pazarı` ile şehri yeni yıl heyecanı sardı


Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin Özgecan Aslan Barış Meydanı`na kurduğu Yılbaşı Pazarı ile şehri yeni yıl heyecanı sardı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen ve Yılbaşı Pazarı`nda yeni yıl temalı hediyelik eşyaların satıldığı stantların yanı sıra yiyecek ve içecek stantları da bulunuyor. Alana kurulan büyük çam ağacı ile atlıkarınca da hem vatandaşlardan hem de çocuklardan yoğun ilgi görüyor.

 

Tarih : 24 Aralık 2024 Salı 09:42   Okunma : 416

(MERSİN)- Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin Özgecan Aslan Barış Meydanı`na kurduğu Yılbaşı Pazarı ile şehri yeni yıl heyecanı sardı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen ve Yılbaşı Pazarı`nda yeni yıl temalı hediyelik eşyaların satıldığı stantların yanı sıra yiyecek ve içecek stantları da bulunuyor. Alana kurulan büyük çam ağacı ile atlıkarınca da hem vatandaşlardan hem de çocuklardan yoğun ilgi görüyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin farklı lokasyonlarına yeni yıl temasıyla kurulan stantların yanı sıra Özgecan Aslan Barış Meydanı`ndaki Yılbaşı Pazarı da vatandaşlara 2025 heyecanını yaşatıyor. Kurulan sahnede danslar, interaktif oyunlar ve mini konserler veriliyor. 31 Aralık`a kadar açık olacak olan pazarda her gün farklı bir yerel sanatçı ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası sahne alacak. 

"Çok hoşumuza gitti, ne ararsan var"

Pazarı ziyaret eden vatandaşlar, Yılbaşı Pazarı`nın kendilerini çok heyecanlandırdığını ifade ederek, memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdi: 

-Belgin Dayı: "Harika, muhteşem. Herkese hayırlı, uğurlu, bol şanslı ve kazançlı bir yıl diliyorum." 

-Ayşe Rüveyde Duru: "Muhteşem, çok güzel olmuş. Geldim geleli geziyorum. Ayaklarım ağrıdı, yine de çıkamıyorum buradan. Çok hoşumuza gitti, ne ararsan var. Her şey çok güzel. Vahap Başkanımız olduğu müddetçe, Mersin muhteşem." 

-Fatoş Turgay: "Tam bir yılbaşı köyü olmuş. Her şey rengarenk. Yılbaşı ruhunu aldık. Hatta şu anda ‘yılbaşı kıyafeti giyseydik keşke` diyorum. O derece keyifli, güzel bir ortam."

-Rüzgâr Güneş: "Gayet güzel gidiyor. Yeni ürünlerimiz geldiği için ilgi de yoğun. O yüzden mutluyuz. Yeni yılda barış, kadınlar için daha fazla ayrıcalık ve mutluluk diliyorum. Çünkü son yıllarda hem kadınlar hem çocuklar çok üzülüyor. Bize, daha mutlu seneler diliyorum." 

-Sabahat Küçük: "İlk defa geliyorum. Mükemmel. Öncelikle belediye başkanımızı gerçekten tebrik ediyorum. İhtiyacı olan birçok insana dokunuyor. Onu çok seviyoruz. İlk geldiğimiz dönemden şu ana kadar da yardımlarını kesmedi. O`nun gibi güzel insanlar daha da çoğalsın." 

 

-Maria Süheyla Çiçek: "Burada Yılbaşı Pazarı olduğunu duyunca hemen geldim. Bizim orada Noel çok meşhurdur, benim de en sevdiğim bayram olduğu için hemen buraya koştum. Çoktandır böyle bir hava almıyordum. Buraya gelmek içimi huzurla doldurdu. Bunun gibi etkinliklerin olması muhteşem bir şey. 2025`in hepimize güzel enerjiler getirmesini umuyorum. Umarım hepimiz için sağlıklı, güzel, huzurlu, mutlu bir yıl olur."

-Oğuzhan Sarıcıoğlu: "Pazarı çok beğendim, gayet çeşitli. Annemle birlikte geldik, yemek yedik. Şu anda geziyor ve inceliyoruz. Mersin için güzel oldu."

-Abdullah Özbek: "Çocuklar atlıkarıncaya bindiler, çok beğendiler. Güzel, geniş bir alana sahip. Sahilde ve yiyecek, içecek bölümünün olması artı bir avantaj. Güzel bir atmosfer olmuş." 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA