6 Eylül 2025 Cumartesi

16:34   CHP’DE KURULTAY İRADESI: DELEGELER GENEL BAŞKANıN ÖNÜNE GEÇTI   16:34   CHP’DE KURULTAY İRADESI: DELEGELER GENEL BAŞKANıN ÖNÜNE GEÇTI   23:50   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN TARıMA DEV DESTEK: ZIRAI DONDAN ETKILENEN ÇIFTÇILERE ÜCRETSIZ GÜBRE VE MALZEME   09:29   SANATLA DOLU YAZ: MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜCRETSIZ TIYATRO ŞÖLENI   16:03   CARETTALAR SAHAYA DÖNÜYOR: MSK YENI SEZONA HıRSLA HAZıRLANıYOR   15:32   TASARRUF DOĞUMLA BAŞLıYOR: ERKEN BES ILE YENI NESIL FINANSAL GÜVENCE   15:12   AKİB’DEN 1,22 MILYAR DOLARLıK AĞUSTOS ATAĞı: AVRUPA VE ORTADOĞU’DA ÇIFT HANELI BÜYÜME   15:10   BAŞKAN SEÇER’DEN KANDIL SOFRASıNA SEVGIYLE DOKUNUŞ   15:06   CHP MERSIN’DEN 81 İLDE ORTAK DURUŞ: "SIYASI YARGı KARARıNı TANıMıYORUZ!"   14:23   CHP’NIN KURULUŞ HAFTASı ETKINLIKLERI BAŞLADı.... ÖZGÜR ÖZEL: "TARIH CHP’NIN SıRTıNA AYNı YÜKÜ YÜKLEDI"   14:21   CHP İL BAŞKANLıKLARıNDAN 81 ILDE ORTAK AÇıKLAMA   14:17   54 BARODAN ORTAK AÇıKLAMA: "HUKUKUN SIYASALLAŞTıRıLMASıNı REDDEDIYORUZ!"   14:12   TOROSPARK CAFE ÇAĞDAŞKENT’TE HIZMETE GIRIYOR   14:09   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜRETICILERE ‘TOHUM ELEME MAKINESI’ DESTEĞI   10:02   MESKİ’DEN ALTYAPı SONRASı HıZLı ASFALT HAMLESI: 1850 METRE YOL YENILENDI   23:35   CUMHURIYET SAVCıSı ERCAN KAYHAN’A ÇEKMEKÖY’DE BıÇAKLı SALDıRı: YARGı CAMIASı YASTA   23:08   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ZEYTINBURNU MEYDANı’NDAN SERT MESAJ: “SIZDEN KORKAN SIZDEN BETER OLSUN!”-   23:08   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ZEYTINBURNU MEYDANı’NDAN SERT MESAJ: “SIZDEN KORKAN SIZDEN BETER OLSUN!”-   22:50   60 BIN KAÇAK YUMURTA TARSUS’TA ELE GEÇIRILDI, BELEDIYE HALK SAĞLıĞı İÇIN ALARMDA   22:50   GÜRSEL TEKIN’E CHP’DEN DISIPLIN ŞOKU: 15 GÜNLÜK SAVUNMA SÜRECI BAŞLADı  
 
     
   

Meski Izgara Ve Kanal Temizlik Çalışmalarını Sürdürüyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, kent genelinde kanalizasyon ile yağmur suyu şebekesi ve yağmursuyu ızgara gider temizliği çalışmalarına hız verdi.

 

Tarih : 26 Haziran 2019 Çarşamba 12:58   Okunma : 790

MESKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, kanalizasyon şebeke, yağmur suyu şebeke hatlarını özel arıtma sistemli kombine kanal temizleme aracı ile temizlerken, tıkalı olan noktaları tespit ederek sorunu ortadan kaldırıyor. Yaz mevsiminde vatandaşların sıkıntı yaşamaması adına çalışmalara devam eden MESKİ ekipleri, yağmur suyu ızgaralarının temizliğini titizlikle yürütüyor. Tıkalı noktalar belirlenirken, kanal temizliğinde özel olarak kullanılan kombine araçlarıyla alt yapı sistemlerinin temizliği sağlanıyor. Mahalle bazında yapılan taramalarda belirlenen noktalarda çalışmalar sürüyor. Vatandaşlardan gelen şikâyet ve istekler değerlendirmeye alınarak çalışmalara yön veriliyor. 

“MESKİ TALEPLERE ANLIK ÇÖZÜM GETİRİYOR”

MESKİ Genel Müdürlüğü, kent genelinde yağmursuyu ve kanal ızgaralarının, parsel ve muayene bacalarının onarımını yaparken, deforme olan bacalar ve ızgaralar yenilenirken ayrıca oluşan altyapı problemlerine anında müdahale ederek çözüme kavuşturuyor. Alo 185 ve sosyal medya hesapları; Facebook, Twitter ve Instagram sayfalarına gelen altyapı arıza şikayetlerini anından işleme alan MESKİ, logar kapağı, içmesuyu ve kanalizasyon hatlarında oluşan arızalara gece-gündüz demeden bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyor.

 “KANALİZASYON ÇÖPLÜK DEĞİLDİR”

MESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Yaz mevsiminin girdiği hava sıcaklığının arttığı bugünlerde insan sağlığını olumsuz etkileyecek herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için periyodik olarak yıl içerisinde sürdürdüğümüz Mersin genelinde cadde ve sokaklarda bulunan yağmursuyu ızgaralar ve rögarların temizleme çalışmalarına hız verdik. Yağmursuyu ızgaralarının ve kanalizasyon bacalarının temizliği konusunda Mersin’in her noktasından haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren ’Alo 185’ veya ’444 8 185’ numaralı hatlara bilgi vermeleri gerekmektedir. Vatandaşlarımızın yağmursuyu ızgaralarını kirletmemeleri ve kanalizasyon şebekesinin sağlıklı çalışması için şebekede tıkanmalara sebebiyet verebilecek olan süprüntü malzeme, pet şişe, bez, kağıt havlu, tuvalet kağıdı vb. atıkları atmamaları, yağmursuyu ızgaralarının ve kanalizasyon şebekesine deşarj edilmemesi konusunda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz”  denildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA