18 Haziran 2025 Çarşamba

21:01   MOBILYA İHRACATıNA AKDENIZ DOKUNUŞU    20:59   KıRATLı: “MERSIN’IN TÜM OTOYOLLARıNı YENILENIYORUZ”   20:45   AHKİB, YENI PAZARLAR VE NIŞ ÜRÜNLERDE REKOR BÜYÜME YAKALADı   20:32   EVIMIZ ATÖLYE’NIN 47. DURAĞı ENGELSIZ YAŞAM PARKı OLDU   17:21   BAŞKAN TOPRAK HÜNKAR EKREM ÇALıŞKAN: “YENI YOL ARKADAŞLARıMıZLA BÜYÜYOR, GÜÇLENIYORUZ”   14:50    MANSUR YAVAŞ: "HUKUK KIŞIYE, DÜŞÜNCEYE YA DA SIYASI KIMLIĞE GÖRE DEĞIL, EVRENSEL NORMLARA GÖRE IŞLEMELIDIR"   14:20   ÖZGÜR ÖZEL: "DOĞAYı, AĞACı VE ZEYTINI SEVENLERI AK PARTI’NIN SALDıRıSıNA KARŞı OMUZ OMUZA MÜCADELE ETMEYE DAVET EDIYORUM"   10:15   BÜYÜKŞEHIR’IN ERDEMLI EMEKLI EVI’NE BÜYÜK İLGI   10:02   ABD BAŞKANı TRUMP ANLAŞMA SINYALI VERDI, TAHRAN IÇIN TAHLIYE UYARıSı YAPTı   09:24   CHP’ DEN 30 HAZIRAN DEĞERLENDIRMESI: “GÜNDEMIMIZ DAVA DEĞIL, MEYDANLAR”   09:01   BÜYÜKŞEHIR, GÜLÜMSE ALZHEIMER YAŞAM MERKEZINDEN SOSYAL FAALIYETLER   05:20   DİSK GENEL İŞ İZMIR 8 NO’LU ŞUBE BAŞKANı GÜMÜŞTEKIN VE 3 NOLU ŞUBE KADıN KOMISYONU BAŞKANı BILIR TUTUKLANDı   20:17   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE MECLISI’NIN HAZIRAN AYı 1. BIRLEŞIMI GERÇEKLEŞTIRILDI   20:02   TARSUS BELEDIYESI ZABıTASı’NDAN ÖRNEK DAVRANıŞ   12:50   SEÇER: “HEPIMIZ, BU MEMLEKETIN EŞIT YURTTAŞLARıYıZ”   12:30   CHP’LI KıŞ: “KÜÇÜK ESNAFı YOK SAYAN BIR EKONOMI YÖNETIMININ, NE ÜRETIMI KALKıNDıRMASı NE DE ISTIHDAM YARATMASı MÜMKÜN”   11:20   BÜYÜKŞEHIR’LE ‘BABALAR GÜNÜ’ ŞENLIK GIBI GEÇTI   11:10    MEZITLI BELEDIYESI’NDEN HER YAŞA HITAP EDEN YAZ KURSLARı BAŞLADı   10:20   ÜNIVERSITELERDE, 19 MART VE SONRASıNDA DEVAM EDEN EYLEMLERE KATıLAN ÖĞRENCILERE DISIPLIN SORUŞTURMASı AÇıLDı   09:55   RTÜK ÜYESI TUNCAY KESER’DEN RTÜK BAŞKANı ŞAHIN’E "İBB SORUŞTURMASı" TEPKISI: "BAŞVURULAR GÜNDEME ALıNMıYOR, BU GÖREVI IHMALDIR. BUNUN ADı ÇIFTE STANDARTTıR, KANALA GÖRE HUKUKTUR"  
 
     
   

Hayvanseverlerden Yenişehir Belediyesi`nin bakımevine mama desteği


Yenişehir Kent Konseyi Çocuk Meclisi ile Doğa ve Hayvan Hakları Komisyonu öncülüğünde toplanan mamalar, Yenişehir Belediyesi`nin bakımevine ulaştırıldı. Hayvanseverlere teşekkür eden Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Yenişehir`de yaşayan her canlının sağlıklı ve mutlu olmasını sağlamak için hep birlikte çalışıyoruz” dedi.

 

Tarih : 21 Ocak 2025 Salı 13:38   Okunma : 599

Yenişehir Belediyesi tarafından kurulan 15 bin metrekarelik Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi`ne hayvanseverlerden destek geldi. Başkan Özyiğit, mama desteğinde bulunan hayvanseverler ve Yenişehir Kent Konseyi üyeleriyle bakımevini ziyaret ederek, yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Mama desteğiyle ilgili bilgi veren Başkan Özyiğit, “Yenişehir Kent Konseyi Çocuk Meclisimiz ile Doğa ve Hayvan Hakları Komisyonumuz, bakımevimizdeki dostlarımız için 160 kilo kuru mama ve 400 paket yaş kedi maması tedarik ettiler. Kendilerine bu anlamlı katkıları için yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bakımevinde bin 608 kedi ve 70 köpeğin kısırlaştırıldığını belirten Başkan Özyiğit, 30 kedi ve 23 köpeğin de sahiplendirildiğini söyledi. Halihazırda 138 kedi ve 116 köpeğin bakımevinde rehabilitasyon sürecinin devam ettiğini dile getiren Yenişehir Belediyesi olarak sokak hayvanlarına yönelik çalışmalara büyük önem verdiklerini kaydetti.

Özyiğit, “Bakımevimizde tüm ülkeye örnek teşkil edecek şekilde patili dostlarımıza hep birlikte iyi bakıyoruz. Yenişehir Kent Konseyi Başkanımız Belgin Gürağaç`a, Ali Cem Umuler`e ve tüm hayvan dostlarına yürekten teşekkür ediyorum. Yenişehir`de yaşayan her canlının sağlıklı ve mutlu olmasını sağlamak için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA