9 Mayıs 2025 Cuma

14:10   SILIFKE BELEDIYESI`NDEN ANNELERE ÇIÇEK SÜRPRIZI   13:46   VAHAP SEÇER: "UYGULADıĞıMıZ PROJELERLE ANNELERIMIZE YARDıMCı OLUYOR, ONLARıN YÜKÜNÜ HAFIFLETIYORUZ”   13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR   12:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ÖZYIĞIT: “EĞRIÇAM`DAKI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJEMIZ 6 YıLDıR IMZA BEKLIYOR”   11:35   CHP`LI NALBANTOĞLU TUTUKLU GENÇLER IÇIN HÜKÜMETE TEPKI GÖSTERDI: “ADALET DUYGUNUZUN OLMADıĞıNı BILIYORDUK MEĞERSE SIZDE HIÇ VICDAN DA YOKMUŞ”   11:14   İNAN AKGÜN ALP`TEN CHP`NIN VAN MITINGINE ÇAĞRı: DEMOKRASI VE BARıŞ BIRLEŞTIRECEK, BU ALANDAKI TALEBI GÖRÜNÜR KıLACAK BIR MITING   10:13   AK PARTI “INFAZ PAKETINI” TBMM`DE SIYASI PARTILERE ANLATACAK   09:51   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, "HELLO MERSIN" PROJESININ KAPSAMıNı GENIŞLETIYOR   09:39   MESKİ`DEN TOROSLAR, KAZANLı VE HOMURLU`YA BÜYÜK YATıRıM   01:49   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ARA SEÇIM DEĞERLENDIRMESI: BUNLAR IHTIMALLER DAHILINDE...   01:20   TZOB GENEL BAŞKANı ŞEMSI BAYRAKTAR: FıNDıK YOKSA SOSYAL YAŞAMDA YOK DEMEKTIR, FıNDıK YOKSA HAYAT YOK DEMEKTIR   22:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER: HER CANLıNıN BELEDIYE BAŞKANıYıZ   22:43   AYM KARARıNA TEPKI... “SOKAKTA KALAN TEK BIR DOSTUMUZ OLSA DA BU MÜCADELE SÜRECEK”   22:22   TBMM GENEL KURULU... MURAT ÇAN: "23 YıLDıR KANUN YAPMAYı, DEVLET YÖNETMEYI ÖĞRENEMEDINIZ"   21:42   ÖZGÜR ÖZEL, KENDISINE YÖNELIK SALDıRıYı DEĞERLENDIRDI: "BIR EMNIYET MÜDÜR YARDıMCıSıNıN AÇıK KUSURU VAR, PARÇASı DEĞILSE PARÇASı OLANDAN EMIR ALMıŞTıR"   20:49   MHP`LI İSMAIL ÖZDEMIR, SOKAK RÖPORTAJLARıNıN KONTROL ALTıNA ALıNMASı IÇIN MECLIS`E KANUN TEKLIFI SUNDU   20:49   MHP`LI İSMAIL ÖZDEMIR, SOKAK RÖPORTAJLARıNıN KONTROL ALTıNA ALıNMASı IÇIN MECLIS`E KANUN TEKLIFI SUNDU   20:48   VATIKAN: "14`ÜNCÜ LEO ADıNı ALAN KARDINAL ROBERT FRANCIS PREVOST, 267``ÜNCÜ PAPA OLARAK SEÇILDI"  
 
     
   

Özgür Özel: “CHP`den kriz bekleyenler çok bekleyecek ama iktidarımızı bekleyenler çok beklemeyecek”


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Mansur Bey`in bugün iftar programında, ‘Bizden kimse ayrılık beklemesin` sözü de ve Ekrem Bey`in dünkü sözleri de peş peşe okunduğunda; CHP`den bir kriz bekleyenlerin çok bekleyeceğini ama Türkiye`de bizim iktidarımızı bekleyenlerin çok beklemeyeceğini anlıyoruz. Bundan da büyük bir memnuniyet duyuyoruz” dedi.

 

Tarih : 12 Mart 2025 Çarşamba 20:31   Okunma : 398

(ANKARA) - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Mansur Bey`in bugün iftar programında, ‘Bizden kimse ayrılık beklemesin` sözü de ve Ekrem Bey`in dünkü sözleri de peş peşe okunduğunda, CHP`de bir kriz bekleyenlerin çok bekleyeceğini ama Türkiye`de bizim iktidarımızı bekleyenlerin çok beklemeyeceğini anlıyoruz. Bundan da büyük bir memnuniyet duyuyoruz” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Keçiören Belediyesi`nin düzenlediği iftar programının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“Türkiye`nin gerilimlere değil, birlik ve beraberliğe ihtiyacı var”

Özel, MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir`in “CHP ile görüşmeyeceğiz” ifadelerinin sorulması üzerine şöyle konuştu:

“Genç bir arkadaşın bir tweet`ini gördük. Bir PM üyemizin programında -aynı programda da değillermiş herhalde- sonrasında tweet`ini gördük. Benim muhatabım Sayın Bahçeli. Sayın Bahçeli`nin de rahatsızlığı boyunca kendisi hakkında bir polemik yapmayacağımızı da söyledik. Ona da riayet ediyoruz. Kendisi de teşekkür telefonu açmıştı. Bugün tabii o genç arkadaşın tweet`inin altında Sayın Bahçeli ile ilgili bir şey olunca… Ben Sayın Bahçeli`nin sağlığını, Sayın Celal Adan üzerinden takip ediyorum. Ara ara konuşuyoruz. Soruyorum, hatırını soruyorum, sağlık durumunu soruyorum. Sayın Celal Adan`ı aradım. Hem sağlık durumunu sordum hem de ‘Bu nedir? Kurumsal bir şey midir` dedim. Gördüğüm kadarıyla Sayın Celal Adan da Sayın Bahçeli`nin tutumumuzdan duyduğu memnuniyeti bir kez daha hatırlattı. Ben öyle olunca ne diyeyim şimdi o genç arkadaşın tweet`ine. Onu da üzmek istemem. Ama bunlar koskoca kurumlar, koskoca partiler. Türkiye`nin böyle gerilimlere değil, birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Sayın Genel Başkanlarının bir an önce siyasete dönmesini, sağlığına kavuşmasını bekliyoruz, umuyoruz. Bizi böyle o genç arkadaşın çekmek istediği alan ne partisinin ne Türkiye`nin faydasına olan bir alan değil. Bu kadar söyleyeyim. Kırmayayım onu da ne yapayım yani? Olacak iş değil ama oldurmuşlar. Olduğu kadar olsun. Biz Sayın Bahçeli`ye bir kez daha şifa diliyoruz. Ne zaman Sayın Bahçeli görevinin başına döner o zaman tartışmalar da olur konuşmalar da olur. O güne kadar ben Sayın Bahçeli`nin sağlığına dua ederim, onun dışında bir şey diyemem.”

“CHP`den bir kriz bekleyenlerin çok bekleyecek ama bizim iktidarımızı bekleyenlerin çok beklemeyecek”

Özel, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş`ın “Eğer Ekrem Başkan`ın başına siyasi kumpaslar kurulursa bütün ülke bilmelidir ki en başta yanında ben olacağım. Bizden herhangi bir şekilde ayrılık ve kavga bekleyenler avcunu yalayacak” ifadelerinin sorulması üzerine ise “Şimdi biz üç kişi, Türkiye`ye çok umut veren bir birlikteliği paylaştık ve halen daha Türkiye`nin gündeminde. Sürekli de her iki taraftan çok olumlu açıklamalar geliyor. Mansur Bey`in bugün iftar programında, ‘Bizden kimse ayrılık beklemesin` sözü de ve Ekrem Bey`in dünkü sözleri de peş peşe okunduğunda gerçekten CHP`den bir kriz bekleyenlerin çok bekleyeceğini ama Türkiye`de bizim iktidarımızı bekleyenlerin çok beklemeyeceğini anlıyoruz. Bundan da büyük bir memnuniyet duyuyoruz” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA