6 Aralık 2025 Cumartesi

15:30   MERSIN’DE KADıNLAR DEMOKRASI İÇIN BULUŞTU: CHP’DEN EŞIT TEMSIL VURGUSU   14:29   MERSIN’DE KESK’TEN YÖNETICI ZAMMıNA PROTESTO: "ADALETSIZLIĞE KARŞı MÜCADELEYE!"   13:56   FUTBOLDA “BAHIS” SORUŞTURMASıNDA IKINCI OPERASYON... METEHAN BALTACı, MERT HAKAN YANDAŞ, AHMET ÇAKAR VE EŞININ DE ARALARıNDA BULUNDUĞU 35 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   13:55   ABD, DOĞU PASIFIK’TE BIR TEKNEYI DAHA VURDU: DÖRT KIŞI ÖLDÜ, UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE OPERASYONULARıNA YÖNELIK SORULAR ARTıYOR   13:50   CHP’LI AKSAZ ŞAHBAZ: SAĞLıK BILIMLERI ÜNIVERSITESI’NIN ÖĞRETIM ÜYESI ALıMıNA ILIŞKIN HER BIR ILAN, YALNıZCA TEK BIR KIŞININ ÖZGEÇMIŞINE BIREBIR UYACAK BIÇIMDE HAZıRLANMıŞ   13:48   ASU KAYA: BUGÜN, KADıNLARıN SIYASETE EŞIT KATıLıMı IÇIN KARARLıLıKLA ADıM ATMA GÜNÜDÜR   13:46   AYLIN NAZLıAKA: "SIYASETTE KADıN 2025 RAPORU, TÜRKIYE’NIN 185 ÜLKE ARASıNDA 126’NCı SıRAYA GERILEDIĞINI ORTAYA KOYDU"   13:44   MANSUR YAVAŞ’TAN TRT HABER’IN "SU KESINTISI" HABERINE TEPKI   05:11   “MERSIN’DE ‘BIZ DE VARıZ’: ENGELSIZ BIR ŞEHIR İÇIN COŞKULU YÜRÜYÜŞ”   19:45   TOROSLAR’DA KıRSAL MAHALLELER MODERN YOLLARA KAVUŞUYOR   19:25   MERSIN’DE KADıN RADYOCULARıN MÜCADELESI BEYAZPERDEDE: “BIZ RADYOYU ÇOK SEVDIK” AYAKTA ALKıŞLANDı   19:15   MERSIN AKDENIZ’DE ÇEVRE YATıRıMı: 1.081 KONTEYNER HIZMETE GIRDI   18:59   “MERSIN’DE DÜNYA ENGELLILER GÜNÜ: İŞKUR DESTEĞIYLE HAYATA KATıLAN GÜÇLÜ ADıMLAR”   18:54   MERSIN’DE HOBI PARKı KıŞA HAZıR: VATANDAŞLAR TOPRAKLA BULUŞTU   19:59   “YÜREĞIR’IN ÇıĞLıĞı MECLISTE: DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN KENTSEL DÖNÜŞÜM VE YATıRıM ÇAĞRıSı”   19:55   “MERSIN’DE ENGELSIZ YAŞAM PARKı’NDA DÜNYA ENGELLILER GÜNÜ: SANAT, EMPATI VE DAYANıŞMA BULUŞTU”   15:38   MERSIN SAĞLıK ÜSSÜ YOLMA YOLUNDA: MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL YENI SAĞLıK YATıRıMLARıNı DUYURDU   15:34   CHP’LI UZUN, MUĞLA’DAKI ZEHIRLENME OLAYıNı MECLIS GÜNDEMINE TAŞıDı   14:29   CHP’LI HEYETTEN DIVRIĞI’DE IŞTEN ÇıKARıLAN MADENCILERE DESTEK ZIYARETI   14:27   ASU KAYA: “‘AILE YıLı’ DIYE SÜSLÜ SLOGANLARLA KONUT PROPAGANDASı YAPMAK, GERÇEK AILELERIN YAŞADıĞı ACı TABLOYU INKÂR ETMEKTIR”  
 
     
   

Emekçi Hareket Partisi: "Kaybetme korkusuyla demokrasiyi ayaklar altına alanlar mutlaka yenilecek"


Emekçi Hareket Partisi (EHP), İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun gözaltına alınmasına tepki göstererek, "Siyasi iktidarın, demokrasi mücadelesi karşısında seçtiği yol; suç bulma, gözaltılar, tutuklamalar, kayyımlarla bir korku rejimi yaratmaktır. İnşa edilmek istenen bu antidemokratik rejimin karşısında mücadelemizi sürdüreceğiz. Yönetemeyenler, kaybetme korkusuyla demokrasiyi, seçme ve seçilme hakkını ayaklar altına alanlar mutlaka yenilecek" açıklamasını yaptı.

 

Tarih : 19 Mart 2025 Çarşamba 11:03   Okunma : 333

(ANKARA)- Emekçi Hareket Partisi (EHP), İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun gözaltına alınmasına tepki göstererek, "Siyasi iktidarın, demokrasi mücadelesi karşısında seçtiği yol; suç bulma, gözaltılar, tutuklamalar, kayyımlarla bir korku rejimi yaratmaktır. İnşa edilmek istenen bu antidemokratik rejimin karşısında mücadelemizi sürdüreceğiz. Yönetemeyenler, kaybetme korkusuyla demokrasiyi, seçme ve seçilme hakkını ayaklar altına alanlar mutlaka yenilecek" açıklamasını yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sabah saatlerinde gözaltına alındı. Emekçi Hareket Partisi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile İmamoğlu`nun gözaltına alınmasına tepki gösterdi.

Açıklama şöyle:

"Ekrem İmamoğlu`nun gözaltına alınması ve yöneltilen suçlamalar, siyasi iktidarın kaybetme korkusunun arşa çıktığını bir kez daha ortaya koymuştur. Bu hukuksuzluk karşısında en doğal hak olan protesto hakkını dahi yasaklayan siyasi iktidarın tek korkusu kaybetmek de değildir. Karşısında yürütülen politik mücadelenin büyüklüğünü gösterecek en ufak bir görüntüye bile tahammülleri kalmamıştır.

Siyasi iktidarın, demokrasi mücadelesi karşısında seçtiği yol; suç bulma, gözaltılar, tutuklamalar, kayyımlarla bir korku rejimi yaratmaktır. İnşa edilmek istenen bu antidemokratik rejimin karşısında mücadelemizi sürdüreceğiz. Yönetemeyenler, kaybetme korkusuyla demokrasiyi, seçme ve seçilme hakkını ayaklar altına alanlar mutlaka yenilecek."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA