5 Aralık 2025 Cuma

15:30   MERSIN’DE KADıNLAR DEMOKRASI İÇIN BULUŞTU: CHP’DEN EŞIT TEMSIL VURGUSU   14:29   MERSIN’DE KESK’TEN YÖNETICI ZAMMıNA PROTESTO: "ADALETSIZLIĞE KARŞı MÜCADELEYE!"   13:56   FUTBOLDA “BAHIS” SORUŞTURMASıNDA IKINCI OPERASYON... METEHAN BALTACı, MERT HAKAN YANDAŞ, AHMET ÇAKAR VE EŞININ DE ARALARıNDA BULUNDUĞU 35 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   13:55   ABD, DOĞU PASIFIK’TE BIR TEKNEYI DAHA VURDU: DÖRT KIŞI ÖLDÜ, UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE OPERASYONULARıNA YÖNELIK SORULAR ARTıYOR   13:50   CHP’LI AKSAZ ŞAHBAZ: SAĞLıK BILIMLERI ÜNIVERSITESI’NIN ÖĞRETIM ÜYESI ALıMıNA ILIŞKIN HER BIR ILAN, YALNıZCA TEK BIR KIŞININ ÖZGEÇMIŞINE BIREBIR UYACAK BIÇIMDE HAZıRLANMıŞ   13:48   ASU KAYA: BUGÜN, KADıNLARıN SIYASETE EŞIT KATıLıMı IÇIN KARARLıLıKLA ADıM ATMA GÜNÜDÜR   13:46   AYLIN NAZLıAKA: "SIYASETTE KADıN 2025 RAPORU, TÜRKIYE’NIN 185 ÜLKE ARASıNDA 126’NCı SıRAYA GERILEDIĞINI ORTAYA KOYDU"   13:44   MANSUR YAVAŞ’TAN TRT HABER’IN "SU KESINTISI" HABERINE TEPKI   05:11   “MERSIN’DE ‘BIZ DE VARıZ’: ENGELSIZ BIR ŞEHIR İÇIN COŞKULU YÜRÜYÜŞ”   19:45   TOROSLAR’DA KıRSAL MAHALLELER MODERN YOLLARA KAVUŞUYOR   19:25   MERSIN’DE KADıN RADYOCULARıN MÜCADELESI BEYAZPERDEDE: “BIZ RADYOYU ÇOK SEVDIK” AYAKTA ALKıŞLANDı   19:15   MERSIN AKDENIZ’DE ÇEVRE YATıRıMı: 1.081 KONTEYNER HIZMETE GIRDI   18:59   “MERSIN’DE DÜNYA ENGELLILER GÜNÜ: İŞKUR DESTEĞIYLE HAYATA KATıLAN GÜÇLÜ ADıMLAR”   18:54   MERSIN’DE HOBI PARKı KıŞA HAZıR: VATANDAŞLAR TOPRAKLA BULUŞTU   19:59   “YÜREĞIR’IN ÇıĞLıĞı MECLISTE: DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN KENTSEL DÖNÜŞÜM VE YATıRıM ÇAĞRıSı”   19:55   “MERSIN’DE ENGELSIZ YAŞAM PARKı’NDA DÜNYA ENGELLILER GÜNÜ: SANAT, EMPATI VE DAYANıŞMA BULUŞTU”   15:38   MERSIN SAĞLıK ÜSSÜ YOLMA YOLUNDA: MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL YENI SAĞLıK YATıRıMLARıNı DUYURDU   15:34   CHP’LI UZUN, MUĞLA’DAKI ZEHIRLENME OLAYıNı MECLIS GÜNDEMINE TAŞıDı   14:29   CHP’LI HEYETTEN DIVRIĞI’DE IŞTEN ÇıKARıLAN MADENCILERE DESTEK ZIYARETI   14:27   ASU KAYA: “‘AILE YıLı’ DIYE SÜSLÜ SLOGANLARLA KONUT PROPAGANDASı YAPMAK, GERÇEK AILELERIN YAŞADıĞı ACı TABLOYU INKÂR ETMEKTIR”  
 
     
   

Dilek İmamoğlu: 16 milyon İstanbullunun iradesi gözaltında


İmamoğlu`nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu Saraçhane`de yaptığı konuşmasında, "Bugün sabah saatlerinden itibaren gözaltında olan sadece Ekrem İmamoğlu değildir. 16 milyon İstanbullunun iradesi gözaltındadır. Kent Lokantası sayesinde et yüzü gören emekli gözaltındadır. Yurtta kalıp, okuyabilen gençler gözaltındadır. Ücretsiz ulaşım kullanabilen genç anneler gözaltındadır. İktidarın yanlışları altında ezilen, yoksullaşan anneler, gençler, çocuklar, büyüklerimiz gözaltındadır. Bugün gözaltında olan hukuk devletidir, demokrasidir; adalettir." ifadelerini kullandı.

 

Tarih : 20 Mart 2025 Perşembe 01:31   Okunma : 538

(İSTANBUL)- İmamoğlu`nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu Saraçhane`de yaptığı konuşmasında, "Bugün sabah saatlerinden itibaren gözaltında olan sadece Ekrem İmamoğlu değildir. 16 milyon İstanbullunun iradesi gözaltındadır. Kent Lokantası sayesinde et yüzü gören emekli gözaltındadır. Yurtta kalıp, okuyabilen gençler gözaltındadır. Ücretsiz ulaşım kullanabilen genç anneler gözaltındadır. İktidarın yanlışları altında ezilen, yoksullaşan anneler, gençler, çocuklar, büyüklerimiz gözaltındadır. Bugün gözaltında olan hukuk devletidir, demokrasidir; adalettir." ifadelerini kullandı.

İstanbullular, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu`na sahip çıktı. Polis ablukasını rağmen, öğlen saatlerinden itibaren Saraçhane`de toplanmaya başlayan vatandaşlar, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel`in de davetiyle iftarın ardından İBB önündeki caddeyi ve bitişiğindeki parkı doldurdu. Farklı partilere, STK`lara, sendikalara mensup temsilcilerden ve çoğunluğu gençlerden oluşan kalabalık, İmamoğlu`na destek sloganları atarken, iktidarı istifaya çağırdı. "Milletin iradesine sahip çıkıyoruz" başlıklı buluşmaya katılan İmamoğlu`nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu, oğlu Selim İmamoğlu ve kızı Beren İmamoğlu, coşkulu kalabalık tarafından alkışlarla karşılandı. CHP`nin önceki genel başkanları Hikmet Çetin, Murat Karayalçın ve Altan Öymen ile CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de konuşmaların yapılacağı otobüs üzerinden vatandaşları selamladı.

Dilek İmamoğlu: "Alnımız ak, başımız dik”

İlk olarak mikrofona Dilek İmamoğlu geldi. Ekrem İmamoğlu`na destek için alanı dolduran on binlerce kişiye, “Kilometrelerce yürüyerek, engelleri, barikatları aşarak buraya geldiniz” diyerek teşekkür eden Dilek İmamoğlu, zaman zaman duygusal anlar yaşayarak yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Hepinize gönülden teşekkürlerimi, saygılarımı sunuyorum. Bugün sabah saatlerinden itibaren gözaltında olan sadece Ekrem İmamoğlu değildir. 16 milyon İstanbullunun iradesi gözaltındadır. Kent Lokantası sayesinde et yüzü gören emekli gözaltındadır. Yurtta kalıp, okuyabilen gençler gözaltındadır. Ücretsiz ulaşım kullanabilen genç anneler gözaltındadır. İktidarın yanlışları altında ezilen, yoksullaşan anneler, gençler, çocuklar, büyüklerimiz gözaltındadır. Bugün gözaltında olan hukuk devletidir, demokrasidir; adalettir. Bugün gözaltında olan, 86 milyonun daha mutlu, huzurlu, adil ve demokratik bir Türkiye umududur. Ben, Dilek Kaya İmamoğlu olarak, buradan size söz veriyorum: Asla yılmayacağız, asla pes etmeyeceğiz. Güzel vatanımıza, Atamızın bize emanet ettiği güzel Cumhuriyetimize el ele, hep birlikte sahip çıkacağız. Hepinizden rica ediyorum; bu büyük kumpas operasyonunda yanımızda olun. Her zaman birlikte olmaya devam edelim. Alnımız ak, başımız dik.

"Suçlamaları, adaletsizlikleri, hukuksuzlukları kabullenmiyoruz"

Bunca suçu, bunca suçlamaları, adaletsizlikleri, hukuksuzlukları kabullenmiyoruz. Kabullenmeyin. Kabullenirsek; demokrasimizin öldüğü gündür. İktidarın rakiplerini belirlediği gün, demokrasimizin öldüğü gündür. 23 Mart`ta oy verin. Sevgili eşim Ekrem İmamoğlu, kendisini yüce milletimize emanet etti. Bir çift mavi gözden aldığımız ilhamla, mücadele ruhumuz asla sönmeyecek. Sevdamız bu güzel ülke, sevdamız bu güzel Cumhuriyet, sevdamız Atamızın izinde, yılmadan, korkmadan, cesaretle yürümektir. 23 Mart`ta, hepimizin sesi gür çıkmalı. Hiçbir fire vermeyeceğiz. Sevgili gençler, sevgili kadınlar, sevgili erkekler.; 23 Mart`ta oy vereceğiz ve bu ülkeni cumhurbaşkanını hep birlikte seçeceğiz. Ben Dilek İmamoğlu, hepinize Ekrem İmamoğlu`nu emanet ediyorum. Kurtuluş yok tek başına ya hep beraber ya hiçbirimiz."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA