9 Mayıs 2025 Cuma

14:10   SILIFKE BELEDIYESI`NDEN ANNELERE ÇIÇEK SÜRPRIZI   13:46   VAHAP SEÇER: "UYGULADıĞıMıZ PROJELERLE ANNELERIMIZE YARDıMCı OLUYOR, ONLARıN YÜKÜNÜ HAFIFLETIYORUZ”   13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR   12:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ÖZYIĞIT: “EĞRIÇAM`DAKI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJEMIZ 6 YıLDıR IMZA BEKLIYOR”   11:35   CHP`LI NALBANTOĞLU TUTUKLU GENÇLER IÇIN HÜKÜMETE TEPKI GÖSTERDI: “ADALET DUYGUNUZUN OLMADıĞıNı BILIYORDUK MEĞERSE SIZDE HIÇ VICDAN DA YOKMUŞ”   11:14   İNAN AKGÜN ALP`TEN CHP`NIN VAN MITINGINE ÇAĞRı: DEMOKRASI VE BARıŞ BIRLEŞTIRECEK, BU ALANDAKI TALEBI GÖRÜNÜR KıLACAK BIR MITING   10:13   AK PARTI “INFAZ PAKETINI” TBMM`DE SIYASI PARTILERE ANLATACAK   09:51   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, "HELLO MERSIN" PROJESININ KAPSAMıNı GENIŞLETIYOR   09:39   MESKİ`DEN TOROSLAR, KAZANLı VE HOMURLU`YA BÜYÜK YATıRıM   01:49   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ARA SEÇIM DEĞERLENDIRMESI: BUNLAR IHTIMALLER DAHILINDE...   01:20   TZOB GENEL BAŞKANı ŞEMSI BAYRAKTAR: FıNDıK YOKSA SOSYAL YAŞAMDA YOK DEMEKTIR, FıNDıK YOKSA HAYAT YOK DEMEKTIR   22:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER: HER CANLıNıN BELEDIYE BAŞKANıYıZ   22:43   AYM KARARıNA TEPKI... “SOKAKTA KALAN TEK BIR DOSTUMUZ OLSA DA BU MÜCADELE SÜRECEK”   22:22   TBMM GENEL KURULU... MURAT ÇAN: "23 YıLDıR KANUN YAPMAYı, DEVLET YÖNETMEYI ÖĞRENEMEDINIZ"   21:42   ÖZGÜR ÖZEL, KENDISINE YÖNELIK SALDıRıYı DEĞERLENDIRDI: "BIR EMNIYET MÜDÜR YARDıMCıSıNıN AÇıK KUSURU VAR, PARÇASı DEĞILSE PARÇASı OLANDAN EMIR ALMıŞTıR"   20:49   MHP`LI İSMAIL ÖZDEMIR, SOKAK RÖPORTAJLARıNıN KONTROL ALTıNA ALıNMASı IÇIN MECLIS`E KANUN TEKLIFI SUNDU   20:49   MHP`LI İSMAIL ÖZDEMIR, SOKAK RÖPORTAJLARıNıN KONTROL ALTıNA ALıNMASı IÇIN MECLIS`E KANUN TEKLIFI SUNDU   20:48   VATIKAN: "14`ÜNCÜ LEO ADıNı ALAN KARDINAL ROBERT FRANCIS PREVOST, 267``ÜNCÜ PAPA OLARAK SEÇILDI"  
 
     
   

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır`ın sosyal medya hesapları askıya alındı: "Siyasi bir susturma girişimi"


Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır`ın sosyal medya hesapları askıya alındı. Hesaplara yönelik siber saldırılar da yapıldığını duyuran parti, yaşananları "siyasi bir susturma girişimi" olarak niteledi.

 

Tarih : 24 Mart 2025 Pazartesi 03:03   Okunma : 2254

(ANKARA)- Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır`ın sosyal medya hesapları askıya alındı. Hesaplara yönelik siber saldırılar da yapıldığını duyuran parti, yaşananları "siyasi bir susturma girişimi" olarak niteledi.

Türkiye`de son günlerde pek çok sosyal medya hesabı kısıtlamalara ve engellere maruz kalırken, Milli Yol Partisi`nden yapılan açıklamaya göre, partinin genel başkanı Remzi Çayır`ın sosyal medya hesapları da sürekli olarak askıya alınmaya başladı. Açıklamada, Çayır`ın sosyal medya hesaplarının sık sık askıya alınmasının yanı sıra, hesaplara siber saldırılar da yapıldığı belirtildi. Bu durumun endişe yarattığı vurgulanan açıklamada "Çayır`ın X hesaplarının sürekli olarak askıya alınması ve Instagram hesabının iki günde bir saldırıya uğraması, siyasi bir susturma girişimi olarak değerlendiriliyor" denildi. 

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır`ın merhum Muhsin Yazıcıoğlu`nun dava arkadaşı ve "yolundan giden tek kişi" olduğu belirtilen açıklamada, sosyal medya platformlarının zaman zaman "terörizm" ve "şiddet içerikli" paylaşımlar dolayısıyla bazı hesapları askıya aldığı hatırlatıldı. Açıklamada şunlar vurgulandı:

"Twitter (yeni adıyla X) 2015`in ortasından 2016 sonuna kadar 636 bin 248 hesabı `şiddet ve teröre teşvik` gerekçesiyle askıya aldı. Ancak siyasi figürlerin hesaplarının askıya alınması ve sürekli saldırıya uğraması, ifade özgürlüğü ve demokratik değerler açısından tartışmalara neden oluyor. Remzi Çayır`ın destekçileri, bu saldırıların ve hesap askıya almalarının, onun siyasi duruşunu ve Muhsin Yazıcıoğlu`nun mirasını sürdürme çabasını engellemeye yönelik olduğunu düşünüyor. Kamuoyunda, sosyal medya platformlarının bu tür durumlara karşı daha adil ve şeffaf bir yaklaşım sergilemesi gerektiği yönünde talepler artıyor."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA