1 Mayıs 2025 Perşembe

01:20   CHP`LI GÜLCAN KıŞ: TELEF OLAN, BU HALKı YıLLARDıR YOKSULLUĞA MAHKÛM EDEN, LIYAKATSIZLIĞI ÖDÜLLENDIREN, GENÇLERI UMUTSUZLUĞA SÜRÜKLEYEN ÇÜRÜMÜŞ AKP IKTIDARı OLACAKTıR   22:09   AVUKATLAR “SEVGILI DOKTOR” ADLı TIYATRO OYUNUNU SAHNELEDI   20:02   İSVEÇLI GAZETECI MEDIN`IN “CUMHURBAŞKANı`NA HAKARET” DAVASı... AVRUPA PARLAMENTOSU MILLETVEKILI SJÖSTEDT: TÜRKIYE`DEKI GAZETECILERIN HABER YAPMAKTAN DOLAYı CEZALANDıRıLMALARı BIZI DERINDEN ENDIŞELENDIRIYOR   19:57   TÜLAY HATIMOĞULLARı: İSTANBUL`DA VE DÖRT BIR YANDA EKMEK, BARıŞ VE DEMOKRATIK TOPLUM MÜCADELEMIZI KARARLıLıKLA SÜRDÜRECEĞIZ   19:53   İSTANBUL`DA 1 MAYıS`TA OLAĞANÜSTÜ ÖNLEMLER   19:49   CHP`LI ZEYBEK: İBB IŞTIRAK ŞIRKETLERLE ILGILI TÜM IHALE VE PROJELERIN BILGI-BELGELERININ TALEP EDILMESI SIYASI HESAPLAŞMANıN YENI TEZAHÜRÜDÜR   19:47   KARTALKAYA`DAKI OTEL YANGıNıNDA OĞLUNU KAYBEDEN DANıŞTAY 9. DAIRE BAŞKANı GENÇBAY SORUMLULARı SAYDı: BEN BUNA ORGANIZE KÖTÜLÜK DIYORUM   19:22   İMAMOĞLU`NDAN ERDOĞAN`A `KANAL İSTANBUL` ÇAĞRıSı: KANAL İSTANBUL REFERANDUMU IÇIN SANDıKLAR KURULSUN   19:09   TBMM GENEL KURULU... ALI MAHIR BAŞARıR: "AKıN GÜRLEK KADAR BIR TAŞ ADALETIN, YARGıNıN ÜZERINE DÜŞMÜŞ"   18:52   CHP`LI TANAL: TUTUKLULUK SÜRESI 30 GÜNÜ GEÇEN ÖĞRENCILERIN, BILGILENDIRILMEDEN SEGBİS ÜZERINDEN SAVUNMALARı ALıNMAK ISTENIYOR   18:50    BAŞKAN TUNCER’DEN 1 MAYıS EMEK VE DAYANıŞMA GÜNÜ MESAJı   18:31   İSVEÇLI GAZETECI JOAKIM MEDIN`E "CUMHURBAŞKANıNA HAKARET" SUÇUNDAN 11 AY 20 GÜN HAPIS CEZASı   17:58   ANKARA BAROSU HAYVAN HAKLARı MERKEZI BAŞKANı GÜRSOY`DAN HAYVANLARı EVINDE ÖLDÜREN DOKTORA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "SERI KATILLER ÖNCE HAYVANLARLA BAŞLıYOR, DAHA SONRA INSANLARA SIRAYET EDIYOR"   17:47   CHP`LI DINÇER: "TÜRKIYE`DEKI DOĞURGANLıK ORANLARıNıN DÜŞMESININ SEBEBI, AKP IKTIDARıNıN BIZZAT KENDISIDIR"   17:27   KARTALKAYA OTEL YANGıNıNDA KıZı VE TORUNUNU KAYBEDEN SEMA ŞAHIN: ``YAŞAMAM GEREKIYOR. BEN BU DAVANıN SONUNU GÖRECEĞIM``   17:17   CHP`LI KAYA`DAN, AILE VE SOSYAL HIZMETLER BAKANı GÖKTAŞ`A: "GENÇLERIN ASıL IHTIYACı MOBILYA INDIRIMI DEĞIL, GELECEK GÜVENCESI"   17:13   CHP`NIN KONYA MITINGI... CHP KONYA MILLETVEKILI BARıŞ BEKTAŞ: “AK PARTI`NIN KALESI VARSAYıLAN KONYA`DAKI MITINGIMIZE CIDDI BIR KATıLıM BEKLIYORUZ”   16:47   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı BAKıRHAN, ‘`YENI SÜREÇ`` UYARıSı: “OLUMSUZ KIMI PRATIKLERLE, SÖYLEMLERLE KARŞıLAŞABILIRIZ, BUNLAR BIZI KORKUTMALı. UZAKLAŞTıRMAMALı``     16:28   ANKARA`DA SOKAK HAYVANLARıNı ÖLDÜRDÜĞÜ SUÇLAMASıYLA TUTUKLANAN DOKTOR HAKKıNDAKI TÜM IDDIALARı REDDETTI   16:13   KARTALKAYA OTEL YANGıNıNDA AILESINI KAYBEDEN ANNE DUYGU CAN: "BIRI YANıMA YAKLAŞTı. ‘VALI BEY ÜZÜLÜYOR. BURADA AĞLAMA` DEDI BANA. BEN ÖMRÜMÜ ADADıĞıM EVLATLARıMı KAYBEDERKEN, ACıM BILE RAHATSıZLıK SAYıLDı"  
 
     
   

Özgür Özel, Volkan Konak`ın cenazesine katıldı...”Bu ülkenin bütün haklı mücadelelerine yüreğini basan birini kaybettik”


Sanatçı Volkan Konak`ın cenaze törenine katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bu ülkenin bütün haklı mücadelelerine yüreğini basan birini kaybettik. Dereler onu çok özleyecek, çocuklar onu çok özleyecek, ormanlar onu çok özleyecek, insanlar onu çok özleyecek, hepimiz özleyeceğiz. Çok üzgünüz" ifadesini kullandı.

 

Tarih : 1 Nisan 2025 Salı 15:23   Okunma : 649

(İSTANBUL) - Sanatçı Volkan Konak`ın cenaze törenine katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bu ülkenin bütün haklı mücadelelerine yüreğini basan birini kaybettik. Dereler onu çok özleyecek, çocuklar onu çok özleyecek, ormanlar onu çok özleyecek, insanlar onu çok özleyecek, hepimiz özleyeceğiz. Çok üzgünüz" ifadesini kullandı.

Sanatçı Volkan Konak`ın Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii`ndeki cenaze törenine katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, cenaze töreninin ardından gazetecilerin soruları üzerine, şunları kaydetti:

"Bugün ne kaybettiğimizi tarif etmek güç. Çok söyleniyor yeri dolmaz diye de öyle bir sanatçıyı kaybettik, öyle bir devrimciyi kaybettik, öyle bir yoldaşı kaybettik, öyle bir insanı kaybettik ki gerçekten yeri nasıl dolar bilmiyoruz. Hiç beklenmedik bir zamanda kaybettik. Elbette hep söylüyoruz her ölüm erken ölüm ama Volkan Konak tam omuz omuza olduğumuz, yürek yüreğe olduğumuz ve bu ülkeyi hep birlikte cesaretle düze çıkaracağımız bir zamanda çok önemli bir yoldaşı kaybettik. Geçen hafta İstanbul`un iradesine yapılan darbeye ilk tepkiyi veren sanatçılardandı. Bugün rakam 2 bin 900`ün üzerine çıktı. 3  bine yakın sanatçı imza attı. O cesaretle bir adım öne çıkmalıyız diyen kişiydi. Hatta kampanya 800 imza olduğunda yurt dışında bir arkadaşı aramış ‘Volkan sen de imza koymayı düşünür müsün?` diye sormuş, Volkan Konak da ‘Ben oraya imzayı değil kalbimi basarım` demiş. Volkan Konak, bu demek işte.

"Bu ülkenin haklı mücadelelerine yüreğini basan birini kaybettik"

Bu ülkenin bütün haklı mücadelelerine yüreğini basan birini kaybettik. Dereler onu çok özleyecek, çocuklar onu çok özleyecek, ormanlar onu çok özleyecek, insanlar onu çok özleyecek, hepimiz özleyeceğiz. Çok üzgünüz. İstanbul`da gördünüz, bir cenaze törenini aşan bir şey var burada. Başka bir duygu var burada. Yarın da Trabzon Maçka`da olacağız. Volkan ağabeyimizi, Volkan Konak`ı, bu toprakların cesur devrimci evladını hep beraber toprağına teslim edeceğiz. Allah gani gani rahmet eylesin. Bizim hakkımız bizden yana ona helal olsun. İnşallah o da bu kadar onurlu bir mücadeleden sonra hakkını bizlere helal etmiştir. Çok özleyeceğiz. Acımız çok büyük. Hepimizin başı sağ olsun."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA