19 Temmuz 2025 Cumartesi

16:30   ALTAN ÖYMEN HAYATıNı KAYBETTI... ÖZGÜR ÖZEL: "GÖZÜN ARKADA KALMASıN GENEL BAŞKANıM, MÜCADELEN MÜCADELEMIZDIR"   10:47   TUNCER BAKıRHAN: "ANAYASA GÜNÜN SONUNDA BIZIM ÖNÜMÜZE GELECEK. ORADA KÜRT SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ, DEMOKRATIKLEŞME YOKSA, EKONOMIDE ADALET YOKSA, KIM BUNA EVET DER"   10:43   ZELIHA AKSAZ ŞAHBAZ: "MADEN KANUNU DÜZENLEMELERI, EKOLOJIK DENGEYI, YAŞAM KAYNAKLARıNı, INSAN YAŞAMıNı HIÇE SAYAN BIR PERVASıZLıĞıN ÜRÜNÜDÜR"   10:35   PARIS’TEKI GENÇ AVRUPALı SOSYALISTLER KONGRESI’NDE “FREE İMAMOĞLU” DÖVIZI KALDıRıLDı   09:25   LGS TERCIHLERI İÇIN ÖĞRENCILERE BÜYÜKŞEHIR’DEN DESTEK   08:31   YKS SONUÇLARı AÇıKLANDı... SAYıSAL BIRINCISI GAZIANTEP, SÖZEL VE EŞIT AĞıRLıK BIRINCISI ISE BURSA’DAN   08:11   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: NE KADAR UNUTTURMAYA ÇALıŞSANıZ DA BU HALK HER 10 KASıM’DA YINE AYAĞA KALKAR   06:10   ZEYTINLIKLERIN MADENCILIK FAALIYETLERINE AÇıLMASıNı DA ÖNGÖREN KANUN TEKLIFININ ILK 18 MADDESI TBMM GENEL KURULU’NDA KABUL EDILDI   01:07   SEÇER: “TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI’NI LAYıK OLDUĞU ŞEKILDE YÖNETECEĞIZ”   20:28   GÜLNAR KıRSALıNDA ULAŞıMıN KALITESI BÜYÜKŞEHIR İLE ARTıYOR   19:25   TOROSLAR’DA PARKLAR DAHA CANLı, YEŞIL ALANLAR DAHA TEMIZ   19:19   TBMM GENEL KURULU’NDA AK PARTILI VARANK ILE CHP’LI BAŞARıR ARASıNDA "AYı" TARTıŞMASı   19:16   BÜYÜKŞEHIR’IN ÜCRETSIZ YÜZME KURSLARıYLA MERSIN’DE YÜZME BILMEYEN KALMAYACAK   22:26   TBMM GENEL KURULU’NDA "LGS" TARTıŞMASı...CHP’LI BAŞARıR: GÖREVDEN ALıNAN BILIŞIM SORUMLUSUNUN 2022’DE ÇOCUĞU DA TÜM SORULARı TAM YAPMıŞ   22:15   KAMU IŞÇILERI, İSTANBUL’DA SES YÜKSELTTI: “İŞÇILERIN BIRLIĞI SERMAYEYI YENECEK”   22:15   EKREM İMAMOĞLU: TERÖRÜN BITMESI ADıNA BAŞLATıLAN SÜREÇ, MILLETLE BIRLIKTE YAPıLMALıDıR   21:47   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: MEMURLAR, DOĞUMDAN ITIBAREN ILK ÖĞRETIM ÇAĞıNA BAŞLAYANA KADAR YARı ZAMANLı ÇALıŞABILECEK   20:35   TBB HEYETI, SAVUNMA HAKKı IÇIN AVUKATı TUTUKLU BULUNAN İMAMOĞLU’NUN KARAR DURUŞMASıNA KATıLDı   19:05   ZEYDAN KARALAR: "BEN IYIYIM, HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜN OLDUĞU GÜNLER ÖZLEMIYLE..."   19:03   TBMM ZIRAI DON KOMISYONU DEĞERLENDIRME TOPLANTıSı... CHP’LI GÜRER: "NISAN AYıNDA YAŞANAN BIR DONA KASıM AYıNDA VERECEĞINIZ DESTEĞIN ARTıSı OLMAZ"  
 
     
   

Boykot çağrısı soruşturmasında oyuncu Cem Yiğit Üzümoğlu da gözaltına alındı


19 Mart operasyonları, CHP`nin Cumhurbaşkanı Adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun tutuklanmasının ardından yapılan genel boykot çağrısıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında ünlü oyuncu Cem Yiğit Üzümoğlu`nun da gözaltına alındığı öğrenildi. Oyuncular Sendikası, "Soruşturmanın içeriğine dair bilgileri öğrenmeye çalışıyoruz. Avukatlarıyla iletişim halindeyiz. Cem Yiğit Üzümoğlu yalnız değildir." açıklamasını yaptı.

 

Tarih : 3 Nisan 2025 Perşembe 10:49   Okunma : 530

(İSTANBUL) 19 Mart operasyonları, CHP`nin Cumhurbaşkanı Adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun tutuklanmasının ardından yapılan genel boykot çağrısıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında ünlü oyuncu Cem Yiğit Üzümoğlu`nun da gözaltına alındığı öğrenildi. Oyuncular Sendikası, "Soruşturmanın içeriğine dair bilgileri öğrenmeye çalışıyoruz. Avukatlarıyla iletişim halindeyiz. Cem Yiğit Üzümoğlu yalnız değildir." açıklamasını yaptı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, "2 Nisan boykotu"yla ilgili yapılan açıklamada, "Bir süredir geleneksel ve sosyal medya yayın organlarında halkın bir kesiminin ekonomik etkinlikte bulunmasını engellemeye yönelik, kamuoyunda `boykot` çağrıları olarak bilinen ayrıştırıcı söylemler ve bu söylemleri yayan şahıslara yönelik genel olarak Nefret ve Ayrımcılık (TCK md. 122/1-d) ve Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik (TCK md. 216) suçlarından resen soruşturma başlatılmıştır" ifadelerine yer verilmişti.

Soruşturma kapsamında, 16 kişi hakkında gözaltı kararı verildiği, bunlardan 11`inin gözaltına alınarak, İstanbul Emniyet Müdürlüğü`ne götürüldüğü öğrenildi. Gözaltına alınanların, emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan`daki İstanbul Adliyesi`ne sevk edilmeleri bekleniyor.

"Cem Yiğit Üzümoğlu yalnız değildir"

Öte yandan gözaltına alınanlar arasında oyuncu Cem Yiğit Üzümoğlu`nun da bulunduğu öğrenildi. Oyuncular Sendikası gözaltı haberlerinin ardından yaptığı açıklamada, "Yönetim Kurulu Üyemiz, meslektaşımız, arkadaşımız Cem Yiğit Üzümoğlu bu sabaha karşı gözaltına alınmıştır. Soruşturmanın içeriğine dair bilgileri öğrenmeye çalışıyoruz. Avukatlarıyla iletişim halindeyiz. Cem Yiğit Üzümoğlu yalnız değildir." denildi.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA