17 Haziran 2025 Salı

17:21   BAŞKAN TOPRAK HÜNKAR EKREM ÇALıŞKAN: “YENI YOL ARKADAŞLARıMıZLA BÜYÜYOR, GÜÇLENIYORUZ”   14:50    MANSUR YAVAŞ: "HUKUK KIŞIYE, DÜŞÜNCEYE YA DA SIYASI KIMLIĞE GÖRE DEĞIL, EVRENSEL NORMLARA GÖRE IŞLEMELIDIR"   14:20   ÖZGÜR ÖZEL: "DOĞAYı, AĞACı VE ZEYTINI SEVENLERI AK PARTI’NIN SALDıRıSıNA KARŞı OMUZ OMUZA MÜCADELE ETMEYE DAVET EDIYORUM"   10:15   BÜYÜKŞEHIR’IN ERDEMLI EMEKLI EVI’NE BÜYÜK İLGI   10:02   ABD BAŞKANı TRUMP ANLAŞMA SINYALI VERDI, TAHRAN IÇIN TAHLIYE UYARıSı YAPTı   09:24   CHP’ DEN 30 HAZIRAN DEĞERLENDIRMESI: “GÜNDEMIMIZ DAVA DEĞIL, MEYDANLAR”   09:01   BÜYÜKŞEHIR, GÜLÜMSE ALZHEIMER YAŞAM MERKEZINDEN SOSYAL FAALIYETLER   05:20   DİSK GENEL İŞ İZMIR 8 NO’LU ŞUBE BAŞKANı GÜMÜŞTEKIN VE 3 NOLU ŞUBE KADıN KOMISYONU BAŞKANı BILIR TUTUKLANDı   20:17   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE MECLISI’NIN HAZIRAN AYı 1. BIRLEŞIMI GERÇEKLEŞTIRILDI   20:02   TARSUS BELEDIYESI ZABıTASı’NDAN ÖRNEK DAVRANıŞ   12:50   SEÇER: “HEPIMIZ, BU MEMLEKETIN EŞIT YURTTAŞLARıYıZ”   12:30   CHP’LI KıŞ: “KÜÇÜK ESNAFı YOK SAYAN BIR EKONOMI YÖNETIMININ, NE ÜRETIMI KALKıNDıRMASı NE DE ISTIHDAM YARATMASı MÜMKÜN”   11:20   BÜYÜKŞEHIR’LE ‘BABALAR GÜNÜ’ ŞENLIK GIBI GEÇTI   11:10    MEZITLI BELEDIYESI’NDEN HER YAŞA HITAP EDEN YAZ KURSLARı BAŞLADı   10:20   ÜNIVERSITELERDE, 19 MART VE SONRASıNDA DEVAM EDEN EYLEMLERE KATıLAN ÖĞRENCILERE DISIPLIN SORUŞTURMASı AÇıLDı   09:55   RTÜK ÜYESI TUNCAY KESER’DEN RTÜK BAŞKANı ŞAHIN’E "İBB SORUŞTURMASı" TEPKISI: "BAŞVURULAR GÜNDEME ALıNMıYOR, BU GÖREVI IHMALDIR. BUNUN ADı ÇIFTE STANDARTTıR, KANALA GÖRE HUKUKTUR"   09:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜNIVERSITE SıNAVı KAYGıSıNA KARŞı UZMAN TAVSIYELERI    15:21   BÜYÜKŞEHIR’IN YENIŞEHIR EMEKLI EVI’NDE “SOLUNUM EGZERSIZLERI ATÖLYESI” DÜZENLENDI   15:17   ENERJIDE YATıRıMCıLARA “SÜPER IZIN” GETIREN YASA TEKLIFI... KAZDAĞı DOĞAL VE KÜLTÜREL VARLıKLARı KORUMA DERNEĞI: "TEKLIFIN YASALAŞMASıNı ENGELLEMEK IÇIN BIRLIKTE MÜCADELE EDELIM"   15:12   ÖZGÜR ÖZEL: “KURULTAY DAVASıNDA BUTLAN YA DA KAYYUM KARARı ÇıKARSA TANıMAM”  
 
     
   

İBB, Mattia Ahmet Minguzzi`nin tahrip edilen mezarında bakım çalışması yaptı, suç duyurusunda bulundu


Geçtiğimiz aylarda Kadıköy`de bıçaklanarak öldürülen 14 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi`nin mezarının tahrip edilmesiyle ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi bir açıklama yaptı . İBB olayla ilgili olarak suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Ayrıca tahrip edilen mezarda temizlik ve bakım çalışması yapıldı.

 

Tarih : 10 Nisan 2025 Perşembe 14:34   Okunma : 5889

(İSTANBUL) Geçtiğimiz aylarda Kadıköy`de bıçaklanarak öldürülen 14 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi`nin mezarının tahrip edilmesiyle ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi bir açıklama yaptı . İBB olayla ilgili olarak suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Ayrıca tahrip edilen mezarda temizlik ve bakım çalışması yapıldı.

4 ay önce Kadıköy`de bıçaklanarak öldürülen 14 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi`nin mezarının ilk duruşmasının görüleceği bu sabah tahrip edilmesiyle ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi bir açıklama yaptı  İBB olayla ilgili olarak suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.İBB açıklamasında şu satırlara yer verildi:

"09.02.2025 tarihinde Kadıköy ilçesinde hayatını kaybeden merhum Mattia Ahmet Minguzzi`nin davasının görüldüğü günün gecesinde, defnedildiği mezarlık alanında bir tahribat olayı meydana gelmiştir.

"Kolluk kuvvetlerine bilgi verilmiştir"

 Söz konusu tahribat, 10.04.2025 sabahı saat 07:30 sularında devriye görevini sürdüren güvenlik personelimiz tarafından tespit edilmiş olup, derhal ilgili kolluk kuvvetlerine bilgi verilmiştir. Olay yerine intikal eden emniyet birimleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye almış, ayrıca olay yeri inceleme ekipleri tarafından mezar alanında gerekli teknik ve kriminal incelemeler gerçekleştirilmiştir. Olayla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur.

 İncelemelerin tamamlanmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından ilgili mezarlık alanında temizlik ve bakım çalışmaları titizlikle yürütülmüştür.

"Konunun hassasiyetinin farkındayız"

 Merhumun ailesiyle yapılan görüşmelerde, son dönemde tehdit aldıkları bilgisi tarafımıza iletilmiş olup, aile söz konusu tahribatın dava süreciyle bağlantılı olabileceğini beyan etmiştir. Mezarlığımızda mevcut güvenlik kameraları yalnızca güvenlik kulübesi çevresini kapsamakta olup, olayın meydana geldiği alana ilişkin herhangi bir görüntü kaydımız bulunmamaktadır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak, konunun hassasiyetinin farkındayız ve sürecin emniyet birimleriyle koordineli bir şekilde takipçisi olmaya devam edeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA