18 Haziran 2025 Çarşamba

21:15   MEZITLI BELEDIYESI KÜLTÜREL MIRASıNA SAHIP ÇıKıYOR, “TAŞ MEKTEP” YAŞAYAN MÜZEYE DÖNÜŞÜYOR   21:10   “YERLI ARAÇLARDA HURDA TEŞVIK UYGULAMASı HAYATA GEÇIRILMELIDIR”   21:01   MOBILYA İHRACATıNA AKDENIZ DOKUNUŞU    20:59   KıRATLı: “MERSIN’IN TÜM OTOYOLLARıNı YENILENIYORUZ”   20:45   AHKİB, YENI PAZARLAR VE NIŞ ÜRÜNLERDE REKOR BÜYÜME YAKALADı   20:32   EVIMIZ ATÖLYE’NIN 47. DURAĞı ENGELSIZ YAŞAM PARKı OLDU   17:21   BAŞKAN TOPRAK HÜNKAR EKREM ÇALıŞKAN: “YENI YOL ARKADAŞLARıMıZLA BÜYÜYOR, GÜÇLENIYORUZ”   14:50    MANSUR YAVAŞ: "HUKUK KIŞIYE, DÜŞÜNCEYE YA DA SIYASI KIMLIĞE GÖRE DEĞIL, EVRENSEL NORMLARA GÖRE IŞLEMELIDIR"   14:20   ÖZGÜR ÖZEL: "DOĞAYı, AĞACı VE ZEYTINI SEVENLERI AK PARTI’NIN SALDıRıSıNA KARŞı OMUZ OMUZA MÜCADELE ETMEYE DAVET EDIYORUM"   10:15   BÜYÜKŞEHIR’IN ERDEMLI EMEKLI EVI’NE BÜYÜK İLGI   10:02   ABD BAŞKANı TRUMP ANLAŞMA SINYALI VERDI, TAHRAN IÇIN TAHLIYE UYARıSı YAPTı   09:24   CHP’ DEN 30 HAZIRAN DEĞERLENDIRMESI: “GÜNDEMIMIZ DAVA DEĞIL, MEYDANLAR”   09:01   BÜYÜKŞEHIR, GÜLÜMSE ALZHEIMER YAŞAM MERKEZINDEN SOSYAL FAALIYETLER   05:20   DİSK GENEL İŞ İZMIR 8 NO’LU ŞUBE BAŞKANı GÜMÜŞTEKIN VE 3 NOLU ŞUBE KADıN KOMISYONU BAŞKANı BILIR TUTUKLANDı   20:17   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE MECLISI’NIN HAZIRAN AYı 1. BIRLEŞIMI GERÇEKLEŞTIRILDI   20:02   TARSUS BELEDIYESI ZABıTASı’NDAN ÖRNEK DAVRANıŞ   12:50   SEÇER: “HEPIMIZ, BU MEMLEKETIN EŞIT YURTTAŞLARıYıZ”   12:30   CHP’LI KıŞ: “KÜÇÜK ESNAFı YOK SAYAN BIR EKONOMI YÖNETIMININ, NE ÜRETIMI KALKıNDıRMASı NE DE ISTIHDAM YARATMASı MÜMKÜN”   11:20   BÜYÜKŞEHIR’LE ‘BABALAR GÜNÜ’ ŞENLIK GIBI GEÇTI   11:10    MEZITLI BELEDIYESI’NDEN HER YAŞA HITAP EDEN YAZ KURSLARı BAŞLADı  
 
     
   

Suat Özçağdaş: "Yozgat`ta yurttaşlarımız, çiftçilerimiz, esnafımız, işçilerimiz iktidara verdikleri desteğin karşılığını bulamadılar"


CHP`nin Yozgat`ta bugün yapacağı miting öncesinde konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, " Yozgat çok uzun zaman merkez sağa ve iktidar partisine oy vermiş bir kent. O dönemde de ağırlıklı olarak iktidar partisine oy verdi. Ama o dönemde de halkın mutsuzluğunu, huzursuzluğunu ve iktidardan beklediği karşılığı bulamadığını görmüştüm. Yozgat`ta yurttaşlarımız, çiftçilerimiz, esnafımız, işçilerimiz iktidara verdikleri desteğin karşılığını bulamadılar" dedi.

 

Tarih : 19 Nisan 2025 Cumartesi 12:49   Okunma : 255

(YOZGAT) - CHP`nin Yozgat`ta bugün yapacağı miting öncesinde konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, "Yozgat çok uzun zaman merkez sağa ve iktidar partisine oy vermiş bir kent. O dönemde de ağırlıklı olarak iktidar partisine oy verdi. Ama o dönemde de halkın mutsuzluğunu, huzursuzluğunu ve iktidardan beklediği karşılığı bulamadığını görmüştüm. Yozgat`ta yurttaşlarımız, çiftçilerimiz, esnafımız, işçilerimiz iktidara verdikleri desteğin karşılığını bulamadılar" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel`in katılımıyla bugün yapılacak olan Yozgat mitingi öncesinde ANKA Haber Ajansı`na değerlendirmelerde bulundu. "Yozgat`ta yapacağımız miting, Yozgatlıların iktidara olan isyanıyla başlamış olan bir miting. Yozgatlıların bizi çağırmasıyla olan bir miting" diyen Özçağdaş, şöyle konuştu:

"Ben 28 Mayıs seçimlerinde CHP adına milletvekili olarak Yozgat`ta görevliydim. Yozgat`ın tüm ilçelerini gezdim. Yozgat çok uzun zaman merkez sağa ve iktidar partisine oy vermiş bir kent. O dönemde de ağırlıklı olarak iktidar partisine oy verdi. Ama o dönemde de halkın mutsuzluğunu, huzursuzluğunu ve iktidardan beklediği karşılığı bulamadığını görmüştüm. Yozgat`ta yurttaşlarımız, çiftçilerimiz, esnafımız, işçilerimiz iktidara verdikleri desteğin karşılığını bulamadılar. Türkiye`de maalesef çiftçilerimiz korkunç  bir yoksulluk ve desteksizlikle karşı karşıyalar. Partimiz tarafından defalarca dile getirilmesine rağmen çiftçilere desteği göz ardı etti. Çiftçiler gıda üretimi anlamında dar boğaz ile karşı karşıyalar. Bugün de genel başkanımız buraya gelecek. Traktörleriyle gelen çiftçilerle beraber olacak. Çiftçilerin sorunları, kentlilerin sorunlarıdır. Eğer bir ülkede tarımsal üretim durmuşsa, hayvancılık durmuşsa, geniş kitlelerimizi beslemekte de zorlanırız. Bu iktidar yurt dışından sürekli tarım malzemeleri ithal etmekle övünür hale geldi. Türkiye`nin kendine yetecek kaynakları var. Yeter ki çiftçiye destek verilsin. Biz CHP olarak her platformda çiftçilere destek vermeye devam edeceğiz."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA