1 Mayıs 2025 Perşembe

01:20   CHP`LI GÜLCAN KıŞ: TELEF OLAN, BU HALKı YıLLARDıR YOKSULLUĞA MAHKÛM EDEN, LIYAKATSIZLIĞI ÖDÜLLENDIREN, GENÇLERI UMUTSUZLUĞA SÜRÜKLEYEN ÇÜRÜMÜŞ AKP IKTIDARı OLACAKTıR   22:09   AVUKATLAR “SEVGILI DOKTOR” ADLı TIYATRO OYUNUNU SAHNELEDI   20:02   İSVEÇLI GAZETECI MEDIN`IN “CUMHURBAŞKANı`NA HAKARET” DAVASı... AVRUPA PARLAMENTOSU MILLETVEKILI SJÖSTEDT: TÜRKIYE`DEKI GAZETECILERIN HABER YAPMAKTAN DOLAYı CEZALANDıRıLMALARı BIZI DERINDEN ENDIŞELENDIRIYOR   19:57   TÜLAY HATIMOĞULLARı: İSTANBUL`DA VE DÖRT BIR YANDA EKMEK, BARıŞ VE DEMOKRATIK TOPLUM MÜCADELEMIZI KARARLıLıKLA SÜRDÜRECEĞIZ   19:53   İSTANBUL`DA 1 MAYıS`TA OLAĞANÜSTÜ ÖNLEMLER   19:49   CHP`LI ZEYBEK: İBB IŞTIRAK ŞIRKETLERLE ILGILI TÜM IHALE VE PROJELERIN BILGI-BELGELERININ TALEP EDILMESI SIYASI HESAPLAŞMANıN YENI TEZAHÜRÜDÜR   19:47   KARTALKAYA`DAKI OTEL YANGıNıNDA OĞLUNU KAYBEDEN DANıŞTAY 9. DAIRE BAŞKANı GENÇBAY SORUMLULARı SAYDı: BEN BUNA ORGANIZE KÖTÜLÜK DIYORUM   19:22   İMAMOĞLU`NDAN ERDOĞAN`A `KANAL İSTANBUL` ÇAĞRıSı: KANAL İSTANBUL REFERANDUMU IÇIN SANDıKLAR KURULSUN   19:09   TBMM GENEL KURULU... ALI MAHIR BAŞARıR: "AKıN GÜRLEK KADAR BIR TAŞ ADALETIN, YARGıNıN ÜZERINE DÜŞMÜŞ"   18:52   CHP`LI TANAL: TUTUKLULUK SÜRESI 30 GÜNÜ GEÇEN ÖĞRENCILERIN, BILGILENDIRILMEDEN SEGBİS ÜZERINDEN SAVUNMALARı ALıNMAK ISTENIYOR   18:50    BAŞKAN TUNCER’DEN 1 MAYıS EMEK VE DAYANıŞMA GÜNÜ MESAJı   18:31   İSVEÇLI GAZETECI JOAKIM MEDIN`E "CUMHURBAŞKANıNA HAKARET" SUÇUNDAN 11 AY 20 GÜN HAPIS CEZASı   17:58   ANKARA BAROSU HAYVAN HAKLARı MERKEZI BAŞKANı GÜRSOY`DAN HAYVANLARı EVINDE ÖLDÜREN DOKTORA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "SERI KATILLER ÖNCE HAYVANLARLA BAŞLıYOR, DAHA SONRA INSANLARA SIRAYET EDIYOR"   17:47   CHP`LI DINÇER: "TÜRKIYE`DEKI DOĞURGANLıK ORANLARıNıN DÜŞMESININ SEBEBI, AKP IKTIDARıNıN BIZZAT KENDISIDIR"   17:27   KARTALKAYA OTEL YANGıNıNDA KıZı VE TORUNUNU KAYBEDEN SEMA ŞAHIN: ``YAŞAMAM GEREKIYOR. BEN BU DAVANıN SONUNU GÖRECEĞIM``   17:17   CHP`LI KAYA`DAN, AILE VE SOSYAL HIZMETLER BAKANı GÖKTAŞ`A: "GENÇLERIN ASıL IHTIYACı MOBILYA INDIRIMI DEĞIL, GELECEK GÜVENCESI"   17:13   CHP`NIN KONYA MITINGI... CHP KONYA MILLETVEKILI BARıŞ BEKTAŞ: “AK PARTI`NIN KALESI VARSAYıLAN KONYA`DAKI MITINGIMIZE CIDDI BIR KATıLıM BEKLIYORUZ”   16:47   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı BAKıRHAN, ‘`YENI SÜREÇ`` UYARıSı: “OLUMSUZ KIMI PRATIKLERLE, SÖYLEMLERLE KARŞıLAŞABILIRIZ, BUNLAR BIZI KORKUTMALı. UZAKLAŞTıRMAMALı``     16:28   ANKARA`DA SOKAK HAYVANLARıNı ÖLDÜRDÜĞÜ SUÇLAMASıYLA TUTUKLANAN DOKTOR HAKKıNDAKI TÜM IDDIALARı REDDETTI   16:13   KARTALKAYA OTEL YANGıNıNDA AILESINI KAYBEDEN ANNE DUYGU CAN: "BIRI YANıMA YAKLAŞTı. ‘VALI BEY ÜZÜLÜYOR. BURADA AĞLAMA` DEDI BANA. BEN ÖMRÜMÜ ADADıĞıM EVLATLARıMı KAYBEDERKEN, ACıM BILE RAHATSıZLıK SAYıLDı"  
 
     
   

CHP`nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi… Yalçın Karatepe: "Bu düzenin, bu sistemin değişmesi lazım"


CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe, "Bu düzenin değişmesi lazım. Bu sistemin değişmesi lazım. Ekonomik durumdan şikayetçiyiz. Hukuktan şikayetçiyiz. Sağlıktan şikayetçiyiz. Çiftçi olarak şikayetçiyiz. Esnaf olarak siftah yapamamaktan şikayetçiyiz. Öğrenci olarak eğitim sisteminden şikayetçiyiz. Bütün şikayet olan insanların bugün bu meydanda toplanarak bunu yüksek sesle dinlendirdiklerini görüyorum" dedi.

 

Tarih : 26 Nisan 2025 Cumartesi 14:33   Okunma : 214

(MERSİN) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe, "Bu düzenin değişmesi lazım. Bu sistemin değişmesi lazım. Ekonomik durumdan şikayetçiyiz. Hukuktan şikayetçiyiz. Sağlıktan şikayetçiyiz. Çiftçi olarak şikayetçiyiz. Esnaf olarak siftah yapamamaktan şikayetçiyiz. Öğrenci olarak eğitim sisteminden şikayetçiyiz. Bütün şikayet olan insanların bugün bu meydanda toplanarak bunu yüksek sesle dinlendirdiklerini görüyorum" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe, partisinin Mersin`deki ``Millet İradesine Sahip Çıkıyor`` mitinginde ANKA Haber Ajansı`na değerlendirmelerde bulundu. Karatepe, şunları söyledi:

"İnanılmaz coşkulu ve büyük bir kalabalık var. Havanın kapalı ve hafif yağmurlu olmasına rağmen bu ülkenin derdiyle dertlenen, iktidarına itiraz etmek isteyen, içinde bulunduğu koşullardan memnun olmayan ve bunu güçlü bir ifade etmek isteyen Mersinliler bugün bu meydanda toplandı ve diyor ki; artık yeter. Bu düzenin değişmesi lazım. Bu sistemin değişmesi lazım. Ekonomik durumdan şikayetçiyiz. Hukuktan şikayetçiyiz. Sağlıktan şikayetçiyiz. Çiftçi olarak şikayetçiyiz. Esnaf olarak siftah yapamamaktan şikayetçiyiz. Öğrenci olarak eğitim sisteminden şikayetçiyiz. Bütün şikayet olan insanların bugün bu meydanda toplanarak bunu yüksek sesle dinlendirdiklerini görüyorum. Aslında bu durumu biz mitingi yaptığımız pek çok yerde gördük. Şimdiye kadar gittiğimiz illerde insanlar güçlü bir biçimde bu yönetimin değişmesi için, bu düzenin değişmesi için sesini yükseltiyor. Biz ümit ediyoruz ki bu tür faaliyetler burada toplanan on binler pek çok yerde yüz binlere varan bu çağrı; seçim sandığının bir an önce bu vatandaşın önüne gelmesine ve iktidarın değişmesine yol açar."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA