30 Mayıs 2025 Cuma

14:30   KAĞıT, KARTON VE AMBALAJ SEKTÖRÜ, KARDEŞ ÜLKE AZERBAYCAN’DA GÜÇLENIYOR   14:10   TARSUS TURIZMDE YENI BIR DÖNEME GIRIYOR   13:41   BÜYÜKŞEHIR’DEN FAKıLı MAHALLESI’NE SULAMA BORUSU DESTEĞI    13:30   CHP’LI VEKIL GÜLCAN KıŞ ÜRETICININ SESI OLUYOR   13:05   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI MECLIS TOPLANTıSı ANKARA’DA GERÇEKLEŞTIRILIYOR   10:46   DENIZ ARAÇLARıNıN BAKıM VE ONARıMı BÜYÜKŞEHIR’IN USTALARıNDAN…   15:13   VAHAP SEÇER: “MERSIN BÜYÜKŞEHIR; MEMNUNIYET ORANı EN YÜKSEK BELEDIYELERIN BAŞıNDA GELIYOR”   15:07   TOROSLAR’DA ÇOCUKLAR ŞENLIKTE BULUŞTU   13:28   MTSO BAŞKANı SABRI TEKLI’DEN, İSO 500 LISTESINE GIREN FIRMALARA TEBRIK   13:26   YENIŞEHIR BELEDIYESI ÇOCUKLARıN GELIŞIM SÜREÇLERINI YAKıNDAN TAKIP EDIYOR   13:23   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN TEMIZLIK ÇAĞRıSı   13:19   NIDANUR VE NISA KARDEŞLER, HAYALLERINE KıR ÇIÇEKLERI ILE YÜRÜYOR   09:30   ŞEHIR TIYATROSU , GÜLNAR KÜLTÜR MERKEZI’NDE   19:39   MERSIN BAROSU: “AYRıMCıLıĞıN GELDIĞI SON ACı NOKTA !”    15:02   TARSUS TSO YÜKSEK İSTIŞARE KURULU 2025 YıLı TOPLANTıSı GERÇEKLEŞTIRILDI   14:50   TOROSLAR’DA KADERINE TERK EDILEN GÖLET ALANıNDA ıSLAH ÇALıŞMALARıNA BAŞLANDı   09:42   BÜYÜKŞEHIR, DENIZ VE KıYı YAŞAMı İÇIN VATANDAŞ BILIMI ETKINLIĞINE EV SAHIPLIĞI YAPTı   09:59   EUROLEAGUE ŞAMPIYONLUK HEYECANı, AHLATLıBEL`DE YAŞANDı   09:39   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, ONKOLOJI HASTALARıNA ÜCRETSIZ ULAŞıM HIZMETI SAĞLıYOR   09:24   TARSUS`TA "25.05.2025"TE 20 ÇIFTIN NIKAHı KıYıLDı  
 
     
   

CHP`nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi… Sezgin Tanrıkulu: "AK Parti`nin derdi deprem değil rant"


CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi`ne yönelik bu sabah yapılan operasyonlara dair "Depremin hemen ertesinde Kanal İstanbul`la ilgili olarak kaçak, izini alınmamış, imara aykırı yapılaşmaların da olduğu tespit edildi. İSKİ Genel Müdürlüğü, sonuçta bu kaçak yapıları yıkılmasına karar verdi. Şimdi bu ortamda olması gereken yerel yönetiminin tam kadroyla çalışması ve depreme direnişli bir kenti oluşturmak. Ama AK Parti`nin derdi deprem değil rant. O nedenle bu hukuk dışı tamamen CMK`ya aykırı ve İBB`yi işlevsiz kılacak bir operasyon yaptılar ama onların operasyonları bu halkı durdurmaz" diye konuştu.

 

Tarih : 26 Nisan 2025 Cumartesi 16:49   Okunma : 575

(MERSİN) - CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi`ne yönelik bu sabah yapılan operasyonlara dair "Depremin hemen ertesinde Kanal İstanbul`la ilgili olarak kaçak, izini alınmamış, imara aykırı yapılaşmaların da olduğu tespit edildi. İSKİ Genel Müdürlüğü, sonuçta bu kaçak yapıları yıkılmasına karar verdi. Şimdi bu ortamda olması gereken yerel yönetiminin tam kadroyla çalışması ve depreme direnişli bir kenti oluşturmak. Ama AK Parti`nin derdi deprem değil rant. O nedenle bu hukuk dışı tamamen CMK`ya aykırı ve İBB`yi işlevsiz kılacak bir operasyon yaptılar ama onların operasyonları bu halkı durdurmaz" diye konuştu.

CHP`li Sezgin Tanrıkulu, partisinin Mersin`deki ``Millet İradesine Sahip Çıkıyor`` mitinginde ANKA Haber Ajansı`na değerlendirmelerde bulundu. Tanrıkulu, şunları söyledi:

"Üç gün önce İstanbul`da 6.2 şiddetinde bir deprem yaşandı. Depremin hemen ertesinde Kanal İstanbul`la ilgili olarak kaçak, izin alınmamış, imara aykırı yapılaşmaların da olduğu tespit edildi. İSKİ Genel Müdürlüğü, sonuçta bu kaçak yapıları yıkılmasına karar verdi. Şimdi bu ortamda olması gereken yerel yönetiminin tam kadroyla çalışması ve depreme direnişli bir kenti oluşturmak. Ama AK Parti`nin derdi deprem değil rant. O nedenle bu hukuk dışı tamamen CMK`ya aykırı ve İBB`yi işlevsiz kılacak bir operasyon yaptılar ama onların operasyonları bu halkı durdurmaz. Bu toplumu durdurmaz. Mutlaka bunu yapanlardan hesap soracağız."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA