29 Haziran 2025 Pazar

16:57   BÜYÜKŞEHIR, ERDEMLI KıRSALıNDAKI YOLLARı YENILEMEYI SÜRDÜRÜYOR    15:49   MERSIN BÜYÜKŞEHIR GÜLNAR’DA 105 BIN DOMATES FIDESI DAĞıTTı   14:31   DÜNYACA ÜNLÜ SANATÇıLARLA ‘MERSIN’DE MÜZIK’ KONUŞULDU    21:18   MILLETVEKILI ALI BOZAN: KAHTA’NıN SUSAM (ORTANCA) KÖYÜNDE HAFTANıN 5 GÜNÜ SU YOK. ACILEN BU SORUNU ÇÖZÜN!   16:15   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: “NE BUTLAN OLACAK NE KAYYUM OLACAK, OLSA DAHI PARTIYI SEÇILMEYEN KIMSEYE TESLIM ETMEYECEĞIZ”   13:55   MERSIN’DE EMEKLILER BÜYÜKŞEHIR’LE ‘YAZA MERHABA’ DEDI   13:06   MHP MYK ÜYESI UYSAL: SAVAŞıN KAZANANı, BARıŞıN KAYBEDENI YOKTUR   12:52   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN İSPANYA’YA TEKNIK ZIYARET   21:16   VAHAP SEÇER, ‘MESİAD VE MEP 2. İSTIŞARE KURULU TOPLANTıSı’NA KATıLDı    21:12   TARSUS BELEDIYESI’NDEN ÜRETICIYE DESTEK: MEYVE VE SEBZE KURUTMA TESISIYLE KATMA DEĞERLI ÜRETIM   21:03   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN MAKINE DESTEKLERI ILE ÜRETICI KAZANıYOR, KıRSAL KALKıNıYOR   20:50   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN YÜZME KURSLARı BAŞLADı   09:35   SEÇER: “MERSIN’DE 2020 YıLıNDAN BU YANA VAHŞI DEPOLAMA OLMADı”   08:30   TARSUS BELEDIYESI’NDEN HANE HANE HIZMET ATAĞı   20:02   MEZITLI’DE BAŞARıR VE TUNCER’DEN SAHA ÇıKARMASı   11:55   “ACIL SERVIS HAYAT KURTARMAK İÇINDIR.”   10:50   TOROSLAR’DA ASFALT BAKıM ÇALıŞMALARı ARALıKSıZ SÜRÜYOR   10:42   BÜYÜKŞEHIR, KENTIN ÇÖPÜNÜ EKONOMIK VE ÇEVRECI BIR ANLAYıŞLA TAŞıYOR   09:29   ÖZGÜR ÖZEL: "CHP’YI, KURULTAYDA SEÇILMEMIŞ KIMSE YÖNETEMEZ. AKP’NIN OYUNUNA GELMEMEK GEREKIR"   09:09   TBMM GENEL KURULUNDAKI YOKLAMADA “SAHTE OY” KRIZI  
 
     
   

Mersin`de şehit ve gazi anneleri, Anneler Günü pikniğinde buluştu


Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Mersin Şubesi iş birliğiyle, Anneler Günü dolayısıyla şehit ve gazi annelerinin katılımıyla piknik düzenlendi.  

 

Tarih : 13 Mayıs 2025 Salı 10:09   Okunma : 370

(MERSİN) - Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Mersin Şubesi iş birliğiyle, Anneler Günü dolayısıyla şehit ve gazi annelerinin katılımıyla piknik düzenlendi.  

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehit Aileleri ve Gazi Hizmetleri Şube Müdürlüğü ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Mersin Şubesi, Anneler Günü dolayısıyla şehit ve gazi yakınlarını piknikte buluşturdu.

Erdemli ilçesine bağlı Kösbucak`daki etkinlikte şehit anneleri ve eşleri ile gazi anneleri ve eşleri kaynaşma fırsatı yakalarken, zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde düzenlenen piknikte Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer`in sevgi ve selamlarını ileten mektup okunurken, şehit anneleri ve eşleri ile gazi anneleri ve eşlerine kırmızı karanfil dağıtıldı.

"Bu süreçte Büyükşehir`den birçok konuda destek aldık"

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Mersin Şubesi Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi Şehit Aileleri ve Gazi Hizmetleri Şube Müdürlüğü`nde görev yapan Halit Şahin, Başkan Seçer`in destekleri ile birçok engeli ve zorluğu aştıklarını söyledi. Şahin, "Anneler Günü etkinliğimiz piknik havasında, doğal bir ortamda, şehit ve gazi ailelerinin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz bir etkinlik oldu. Etkinlikte, kesilen kurban etlerinin pişirilmesiyle yemek ikramımız yapıldı. Bu süreçte Büyükşehir`den birçok konuda destek aldık. Bundan sonra da bu tarz etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA