15 Ağustos 2025 Cuma

16:58   MEZITLI BELEDIYE ZABıTASı’NDAN SıKı DENETIM   16:55   BAŞOĞLU KABLO IDEF 2025’E TÜRKIYE’NIN SAVUNMA SANAYISINE MILLI ÇÖZÜMLERIYLE GÜÇ KATTı!   16:44   "ÇÖPTEN KURTARDı": İŞÇILER GÖZALTıNA ALıNAN BAŞKANLARıNA SAHIP ÇıKTı   16:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SON OPERASYONA TEPKI   16:37   AYDıN BÜYÜKŞEHIR’DE ’İSTIFA ET, YOKSA İŞSIZ KALıRSıN’ İDDIASı!   11:47    MERSIN BÜYÜKŞEHIR, İKLIM KRIZINE KARŞı YOL HARITASıNı BELIRLEDI: “MERSIN İKLIME HAZıR” PROJESI BAŞLADı   11:43   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “HALK SEFALETLE, YANDAŞ SERVETLE KARŞı KARŞıYA – ŞIMŞEK KAÇAMAK YANıT VERDI”   11:40   BEYOĞLU BELEDIYE BAŞKANı İNAN GÜNEY, GÖZALTıNA ALıNMADAN ÖNCE AILESIYLE PAYLAŞTıĞı FOTOĞRAFLA MESAJ VERDI   11:13   BAKAN ŞIMŞEK: BRÜT REZERVLER TARIHI ZIRVEDE, TL MEVDUAT PAYı YÜKSELDI   09:28   VAHAP SEÇER’DEN AYDıNCıK’A TAM DESTEK: 1.4 KILOMETRELIK CADDE BAŞTAN SONA YENILENDI   07:58   İBB’YE YÖNELIK SORUŞTURMA DERINLEŞIYOR: CHP’LI BAŞKAN İNAN GÜNEY DAHIL 44 KIŞI İÇIN GÖZALTı   23:38   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER: GERÇEK CHP’LI TEHDIDE, ŞANTAJA PABUÇ BıRAKMAZ   16:19   ÖZLEM ÇERÇIOĞLU: "AK PARTI ÇATıSı ALTıNDA HIZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞIM"   16:16   ÖZGÜR ÖZEL, ’İBB BORSASı’NA ILIŞKIN BELGE AÇıKLADı... ÖZEL: "ALLAH BUNDAN SONRA AK PARTI’YE AYDıN’DA KOLAYLıK VERSIN, MILLET MILLI IRADE HıRSıZLıĞıNı AFFETMEZ”   14:23   YENIŞEHIR BELEDIYESI SILIFKE’DE YANGıN SÖNDÜRME ÇALıŞMALARıNA DESTEK VERDI   14:19   İBB SORUŞTURMASı TUTUKLUSU IŞ ADAMı KAPKI’DEN, AVUKAT BIRINCI’YE SUÇ DUYURUSU   13:54   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "İBB BORSASı" İDDIASı: "AK TOROSLAR ÇETESI ÇÖKÜYOR"   13:53   AYDıN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÇERÇIOĞLU, CHP’DEN ISTIFA ETTI   13:40   SILIFKE’DE YANGıN KABUSU: BÜYÜKŞEHIR, 87 PERSONEL VE 53 ARAÇLA MÜDAHALE EDIYOR   23:42   SILIFKE’DE CIĞERLERIMIZ YANıYOR  
 
     
   

Kent Orkestrası’ndan Unutulmaz Bir Konser Daha


Mersin’i kültür ve sanata doyurmak için kentin her noktasında müzik sesleri yükselten Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, ‘Müzik bu şehirde yaşar’ sloganıyla sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda Şef Anıl Aydın eşliğinde unutulmaz bir konsere daha imza atan sanatçıların performansından, konuklar büyük bir keyif aldı.

 

Tarih : 30 Haziran 2025 Pazartesi 10:25   Okunma : 762

Mersin’i kültür ve sanata doyurmak için kentin her noktasında müzik sesleri yükselten Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, ‘Müzik bu şehirde yaşar’ sloganıyla sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor. Sıcak havaların başlamasıyla son kez salon konseri veren sanatçılar, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda Şef Anıl Aydın eşliğinde unutulmaz bir performansa daha imza attı.

Birbirinden güzel besteleri seslendiren sanatçıların performansından, konsere katılım gösteren konuklar büyük bir keyif aldı. Mersin’in artık bir kültür ve sanat şehri olduğunu belirten konuklar, Büyükşehir’in sanat faaliyetlerini daha da artırmasını istediler.

Özdülger: “Kentimizin her köşesinde sanat dolu bir yaz mevsiminin geçmesi için elimizden geleni yapacağız”

Sanatseverlerle güzel vakit geçirdiklerini söyleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü, Opera Sanatçısı Bengi İspir Özdülger, “Bu konseri, kapalı alanda verilen sezon kapanış konseri olarak da adlandırabiliriz. Çünkü havaların ısınması ile beraber, artık sahil bantlarında konserlere geçiyoruz. Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği Topluluklarımız ise yaz dönemi boyunca yayla konserleri ile halkımızla buluşacak” diye konuştu.

Konserde sanatçıların harika bir repertuar ile sahneye çıktığını ve mükemmel bir performans gösterdiklerini kaydeden Özdülger, “Sınavlar sonucunda başarılı olan sanatçı arkadaşlarımızı bünyemize katmakla ne kadar doğru bir çalışma yaptığımızı daha iyi anladım. Bu sezon ekibimize katılan yeni sanatçı arkadaşlarımızla beraber daha da güçlendik. Böyle güzel, güçlü, başarılı, kendinden emin bir orkestra, sanatseverlerimize dolu dolu bir müzik ziyafeti verdi” ifadelerini kullandı.

Mersinlilere sanatla dolu bir yaz mevsimi dileyen Özdülger, “Mersin Büyükşehir Belediyesi Sanat Toplulukları olarak, kentimizin her köşesinde sanat dolu bir yaz mevsiminin geçmesi için elimizden geleni yapacağız. Sevgili sanatseverlerimizle, vatandaşlarımızla kalp kalbe, gönül gönüle, göz göze olacağız” dedi.

Konuklar, birbirinden güzel şarkılarla büyülendi

Tarsus’tan konsere gelen Hidayet Kula, konserden çok keyif aldıklarını söyleyerek, “Güzel çalışılmış, emek verilmiş bir konser izledik. Moral verici bir konserdi, çok hoşumuza gitti. Çocuklarımı da getirdim, onlar için de güzel bir etkinlik oldu. Ailecek memnun olduğumuz bir etkinlikti” ifadelerini kullandı.

Çok güzel bir akşam olduğunu vurgulayan Ömer Özen, “Gerçekten de çok eğlenceliydi. Herkesin ellerine sağlık. Böyle günlerde, bize güzel moral oldu. Çok teşekkür ediyoruz herkese. Şarkı seçimleri de mükemmeldi” diye konuştu.

Şarkılara bayıldığını söyleyen Simge Nur Özel ise, “Şarkı seçimleri çok güzeldi. Çok zorlu şarkıları çok güzel icra ettiler. Hem orkestra hem de sanatçılar çok iyiydi” dedi. Büyükşehir’in konserlerini herkesin büyük bir hayranlıkla takip ettiğini sözlerine ekleyen Özel, “Halkın da çok sevdiğinin farkındayım, çünkü neredeyse boş yer yoktu. Orkestra da çok güzeldi, herkes kendini şarkıya kaptırmıştı, gayet içten söylüyorlardı. Büyükşehir’in göstermiş olduğu özenden çok memnunum. Gayet başarılı buluyorum, umarım devamı gelir” ifadelerini kullandı.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA