12 Aralık 2025 Cuma

16:42   TALAT DINÇER: “GENÇLERI DIJITAL SUÇ PAZARıNDAN KIM KORUYACAK?”   15:17   2026 BÜTÇESI TBMM GENEL KURULU’NDA... CHP’LI SUIÇMEZ: "MADEM SIZ BU KURDUĞUNUZ DÜZENDEN GURUR DUYUYORSUNUZ, BEN DE O ÇARKıN DIŞLILERI ARASıNDA EZILENLER IÇIN SIZIN ADıNıZA UTANıYORUM"   15:14   ANKARA’DA KADıNLARDAN GÜLHAN TAŞ’ıN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ EVIN ÖNÜNDE EYLEM YAPTı   15:12   CHP GENÇLIK KOLLARı, TUTUKLANAN TİP’LI 16 GENCI CEZAEVINDE ZIYARET ETTI   15:09   İZMIR’DE DİSK’IN EYLEMI 4. GÜNÜNDE... İŞÇILERDEN YÖNETIME ‘MASA’ ÇAĞRıSı   15:07   TUTUKLANAN MEHMET AKIF ERSOY: HAYATıMDA HIÇ UYUŞTURUCU MADDE KULLANMADıM, GRUP SEKS IDDIALARıNıN HEPSI YALANDıR   10:45   TOROSLAR’DA ANNELERLE GÜÇLÜ MÜCADELE: ÇOCUKLAR ATÖLYEDE, VELILER SEMINERDE   09:21   “MERSIN KAN PORTAKALı AVRUPA YOLUNDA: COĞRAFI İŞARETLE KORUMA ALTıNDA”   16:17   TOROSLAR BELEDIYESININ KADıN VOLEYBOL TAKıMı YINE GALIP GELDI   16:15   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı TAN, TRUMP’ıN, CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN ILE ILGILI SÖZLERINI ELEŞTIRDI   16:13   SILIVRI’YE YENI DURUŞMA SALONU YAPıLıYOR... AVUKAT ERSÖZ: “İBB YARGıLAMALARıNıN BAŞLAMASı IÇIN BU SALON BEKLENECEKSE HUKUK IHLALLERI GÜNDEME GELECEK”   16:12   GÜLŞAH DURBAY’ıN SAĞLıK DURUMU... MANISA ŞEHIR HASTANESI BAŞHEKIMI SAKA: DURBAY’ıN DURUMU CIDDIYETINI KORUYOR   14:44   KıRıKKALE OSB’DE YANGıN... VALI MAKAS: "CAN KAYBıMıZ YOK"   14:43   CHP’DEN ISTIFA EDEN MERSIN MILLETVEKILI ÇAKıR: ÖNCE KENDILERI AKLANıP GELECEK   14:41   TBMM GENEL KURULU’NDA 2026 YıLı BÜTÇE GÖRÜŞMELERI "YETER SAYı"NıN OLMAMASı NEDENIYLE 1 SAAT GECIKMELI BAŞLADı... VELI AĞBABA’DAN AK PARTI GRUBUNA TEPKI   14:40   TBB’NIN “YEDINCI ULUSAL YEREL YÖNETIMLER SEMPOZYUMU” BAŞLADı... VAHAP SEÇER: “BELEDIYECILIK KOLTUĞUNUN BIZI RAHATSıZ EDEN EN ÖNEMLI DIKENIDIR RANT"   10:15   MERSIN’DE KADıNLAR MERCEK ILE EKONOMIK ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KAZANıYOR   20:58   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SARAÇHANE MESAJı: “BIZI SEVEN EVDE DEĞIL YANıMıZDA OLSUN!”   20:49   MERSIN, DÜNYAYı KOŞUYA DAVET EDIYOR: 7. ULUSLARARASı MARATON BAŞLıYOR   17:35   “TÜRKONFED ZIRVESI: YAPıSAL SORUNLARDAN ÇÖZÜME, FıRSATLARDAN UMUDA”  
 
     
   

“Akdeniz’in Nabzı CHP’de Atıyor: Seçer’den Birlik, Adalet ve Dirlik Vurgusu”


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Akdeniz İlçe Başkanlığı’na yaptığı ziyaretle hem siyasi gündemi değerlendirdi hem de örgüt içi birlik mesajı verdi: “Seçime hazırız ama önce birbirimize kenetlenmeliyiz.”

 

Tarih : 26 Ekim 2025 Pazar 07:12   Okunma : 896

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekili Vahap Seçer, CHP’nin ilçe kongrelerinin ardından güven tazeleyen Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut ve yönetimini ziyaret etti. “Akdeniz Mersin’in kalbidir” diyen Seçer, bölgenin sosyolojik, ekonomik ve kültürel önemine dikkat çekerek, CHP’li belediyeciliğin bu bölgeye günübirlik değil, kalıcı çözümler sunduğunu vurguladı.

Silifke Caddesi’nin baştan sona yenilenmesi, altyapıdan sosyal hizmetlere kadar yapılan çalışmalarla CHP’nin sahadaki varlığını güçlendirdiğini belirten Seçer, “CHP’li belediyeler halkın yanında. Bu hizmetleri bilmek, anlatmak, savunmak tüm partililerin görevidir” dedi.

Ziyaretin siyasi gündem boyutunda ise Seçer, CHP’nin kurultay iptali davalarına ilişkin mahkeme kararını değerlendirdi. “Bu karar bir zafer değil, olması gerekendi. Ama sosyal medyada methiyeler dizmek yerine, daha birçok davamız olduğunu hatırlamalıyız. Biz adil yargılama istiyoruz” diyerek hukukun tarafsızlığına dikkat çekti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yeni bir soruşturma kapsamında ifade vereceğini hatırlatan Seçer, “Belli ki önümüzdeki süreç rahat geçmeyecek. Seçime ve bize karşı yapılan saldırılara karşı hazır olacağız. Hazır olmanın ilk yolu parti içi birliktir” dedi.

CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür ise Seçer’in örgüte güç kattığını vurgulayarak, “Kongrelerimizi tamamladık, şimdi kurultaya ve ardından genel seçimlere hazırlanıyoruz. Başkanımızla omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut ise Seçer’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Mersin’in her noktasına olduğu gibi Akdeniz’e de yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu birlik, bu enerji bizi iktidara taşıyacak” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  #AkdenizKalbiCHP #SeçerleOmuzOmuza #AdilYargıİstiyoruz #CHPBelediyeciliği #MersinDirliği #CHP2025Hazır #SahadaCHPVar #CHPAkdenizÖrgütü #HalklaBeraberCHP #YargıTarafsızOlsun

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA