10 Temmuz 2025 Perşembe

15:52   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN: "İKLIM KANUNU’NU, 10. YARGı PAKETI’NIN ANAYASA’YA AYKıRı HÜKÜMLERINI ANAYASA MAHKEMESINE TAŞıYACAĞıZ"   15:50   ÇYDD’DEN LISE EĞITIM SÜRESININ 2 YıLA INDIRILMESI ÖNERISINE TEPKI   14:45   CHP’LI BELEDIYE BAŞKANLARı PARTI GENEL MERKEZINDE BIR ARAYA GELDI... "BIRLIK VE BERABERLIK IÇINDE MÜCADELEYI KARARLıLıKLA SÜRDÜRECEĞIZ"   14:38   YENILENEN ALTYAPıSıYLA MEZITLI ÇÖZÜM MERKEZI VATANDAŞLARıN HIZMETINDE!   14:37   CHP MERSIN MILLETVEKILI TALAT DINÇER: “EMEKLIYI İNŞAATLARDA BEKÇI YAPTıNıZ, VICDANıNıZ RAHAT Mı?”   14:34   TARSUS BELEDIYESI’NDEN HAL YOLU VE ANA CADDELERDE TITIZ TEMIZLIK   14:31   “BIR TAŞıYANıM OLSA” DIYEN ÖĞRENCILERIN EV TAŞıMASı MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN   14:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN TOPLU TAŞıMA ARAÇLARıNA KLIMA DENETIMI   09:02   BÜYÜKŞEHIR EKIPLERI TRAFIK GÜVENLIĞI İÇIN SAHADAYDı   21:33   TOROSLAR’DA SıFıR ATıK SEFERBERLIĞI: MOBIL ATıK GETIRME MERKEZI MAHALLELERDE   16:50   MURAT ÇALıK TEKRAR HASTANEYE KALDıRıLDı... ÇALıK’ıN EŞI ZEHRA ÇALıK: "DAHA NEYI BEKLIYORUZ? SAVCıLıKTAN TAHLIYE KARARıNı ACILEN BEKLIYORUZ"   16:48   BAŞARıR: "İKTIDAR, DÜNYANıN HER YERINDE VAR AMA DEMOKRASI OLABILMESI IÇIN MUHALEFET OLMASı LAZıM"   16:35   TBMM GENEL KURULU’NDA CHP’LILERDEN TUTUKLAMALARA PROTESTO   03:15   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK LIDERI ABDULLAH ÖCALAN’ıN VIDEO MESAJı BEKLENIYOR   01:29   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK IFADE VERDI: ’İFTIRA AT, KURTUL’ DÜZENI KURULMUŞ DURUMDA   01:27   SÖZCÜ TV KARARTıLDı   22:52   ZEYDAN KARALAR TUTUKLANDı... TÜLAY HATIMOĞULLARı: ADANA’DA BELEDIYE BAŞKANıNı TUTSAK EDERSENIZ, DEMOKRATIK TÜRKIYE UMUDUNA GÖLGE DÜŞER   21:15   ZEYDAN KARALAR TUTUKLANDı   20:15   ADANALıLAR’DAN ZEYDAN KARALAR’A DESTEK IÇIN OTURMA EYLEMI   17:29   AİHM’DEN SELAHATTIN DEMIRTAŞ LEHINE HAK IHLALI KARARı... DEMIRTAŞ’ıN AVUKATLARı: "KARARıN EN ÖNEMLI TARAFı KOBANI DAVASıNDA VERILEN MAHKUMIYET KARARıNıN DAYANDıĞı DELILLERI BOŞA ÇıKARMASıDıR"  
 
     
   

Baro Başkanı Yeşilboğaz Kent Protokolünü Makamında Ağırladı


Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, Mersin Valisi Ali İhsan Su’yu, Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan’ı, Mersin Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Köklü’yü, Mersin Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Kahveci’yi, Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk’u, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz’ü makamında ağırladı. Yarınlarımız için kentin tüm bileşenlerinin el ele vermesi gerektiğini vurgulayan Yeşilboğaz, “Kenti yaşanılır kılan bizleriz” dedi.

 

Tarih : 31 Temmuz 2019 Çarşamba 10:48   Okunma : 1156

“YARINLARIMIZ İÇİN EL ELE VERİLMELİ”

Mersin Barosu Başkan Yardımcısı Fatma Demircioğlu ve Sayman Kazım Yüksel’in de bulunduğu ziyarette, kent protokolü ile birlikte kentin sorunlarının çözümüne yönelik fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden Yeşilboğaz, “Daha güçlü, daha mutlu bir kent için, sosyal sorumluluk projelerini önemsiyoruz. Bunu yaparken de kentin tüm güçleri el ele verirse daha olumlu ve hızlı sonuçlar elde edeceğimizi düşünüyorum. Kenti yaşanılır kılan bizleriz. Bizlerin birlikte, büyük çabaları sayesinde kentler gelişir. Bu nedenle yarınlarımız için kentin tüm bileşenlerinin el ele vermesi gerekir” diye konuştu.

“AVUKATLARIN SORUNU, TOPLUMUN SORUNUDUR”

Avukatlık mesleğinin sorunları ve geleceği hakkında da sohbetin yapıldığı ziyarette Yeşilboğaz, avukatların kamu kurumlarında yaşadığı sorunların ve engellemelerin, savunmaya ve hak arama hürriyetine zarar verdiğini vurgulayarak, “Avukatın sorunu, toplumun sorunu demektir. Halkın adalete hızlı erişimi için, meslektaşlarımızın adliye içerisinde yaşadıkları sorunlar acil olarak çözüme kavuşmalıdır” dedi.

Mersin Valisi Ali İhsan Su ve konuklar ise, Mersin Barosu ile ortak çalışacak olmalarının kentimize katkı sunacağına inandıklarını belirterek, Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz’a ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar dilediler.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA