10 Temmuz 2025 Perşembe

15:52   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN: "İKLIM KANUNU’NU, 10. YARGı PAKETI’NIN ANAYASA’YA AYKıRı HÜKÜMLERINI ANAYASA MAHKEMESINE TAŞıYACAĞıZ"   15:50   ÇYDD’DEN LISE EĞITIM SÜRESININ 2 YıLA INDIRILMESI ÖNERISINE TEPKI   14:45   CHP’LI BELEDIYE BAŞKANLARı PARTI GENEL MERKEZINDE BIR ARAYA GELDI... "BIRLIK VE BERABERLIK IÇINDE MÜCADELEYI KARARLıLıKLA SÜRDÜRECEĞIZ"   14:38   YENILENEN ALTYAPıSıYLA MEZITLI ÇÖZÜM MERKEZI VATANDAŞLARıN HIZMETINDE!   14:37   CHP MERSIN MILLETVEKILI TALAT DINÇER: “EMEKLIYI İNŞAATLARDA BEKÇI YAPTıNıZ, VICDANıNıZ RAHAT Mı?”   14:34   TARSUS BELEDIYESI’NDEN HAL YOLU VE ANA CADDELERDE TITIZ TEMIZLIK   14:31   “BIR TAŞıYANıM OLSA” DIYEN ÖĞRENCILERIN EV TAŞıMASı MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN   14:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN TOPLU TAŞıMA ARAÇLARıNA KLIMA DENETIMI   09:02   BÜYÜKŞEHIR EKIPLERI TRAFIK GÜVENLIĞI İÇIN SAHADAYDı   21:33   TOROSLAR’DA SıFıR ATıK SEFERBERLIĞI: MOBIL ATıK GETIRME MERKEZI MAHALLELERDE   16:50   MURAT ÇALıK TEKRAR HASTANEYE KALDıRıLDı... ÇALıK’ıN EŞI ZEHRA ÇALıK: "DAHA NEYI BEKLIYORUZ? SAVCıLıKTAN TAHLIYE KARARıNı ACILEN BEKLIYORUZ"   16:48   BAŞARıR: "İKTIDAR, DÜNYANıN HER YERINDE VAR AMA DEMOKRASI OLABILMESI IÇIN MUHALEFET OLMASı LAZıM"   16:35   TBMM GENEL KURULU’NDA CHP’LILERDEN TUTUKLAMALARA PROTESTO   03:15   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK LIDERI ABDULLAH ÖCALAN’ıN VIDEO MESAJı BEKLENIYOR   01:29   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK IFADE VERDI: ’İFTIRA AT, KURTUL’ DÜZENI KURULMUŞ DURUMDA   01:27   SÖZCÜ TV KARARTıLDı   22:52   ZEYDAN KARALAR TUTUKLANDı... TÜLAY HATIMOĞULLARı: ADANA’DA BELEDIYE BAŞKANıNı TUTSAK EDERSENIZ, DEMOKRATIK TÜRKIYE UMUDUNA GÖLGE DÜŞER   21:15   ZEYDAN KARALAR TUTUKLANDı   20:15   ADANALıLAR’DAN ZEYDAN KARALAR’A DESTEK IÇIN OTURMA EYLEMI   17:29   AİHM’DEN SELAHATTIN DEMIRTAŞ LEHINE HAK IHLALI KARARı... DEMIRTAŞ’ıN AVUKATLARı: "KARARıN EN ÖNEMLI TARAFı KOBANI DAVASıNDA VERILEN MAHKUMIYET KARARıNıN DAYANDıĞı DELILLERI BOŞA ÇıKARMASıDıR"  
 
     
   

Büyükşehir, Sanayi Esnafını Tozdan Kurtarıyor


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in verdiği talimatla, 2 yıldır toz nedeniyle büyük sorun ve sıkıntılar yaşanan Tarsus Kemalpaşa Sanayi Sitesi’nin yolları asfaltlanmaya başladı.

 

Tarih : 31 Temmuz 2019 Çarşamba 14:11   Okunma : 1273

Tarsus Kemalpaşa Sanayi Sitesi’nin 2 yıldır asfaltlanmayan ve esnaf için büyük sıkıntı yaratan yolları, Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından asfaltlanmaya başladı. Göreve geldiği günden bu yana her fırsatta esnaftan yana olduğunu söyleyerek, bu yönde çalışmalar yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Kemalpaşa Sanayi Sitesi esnaflarının “asfalt” taleplerini geri çevirmedi ve söz konusu sitenin asfaltlanması için ekiplerin seferber olmasını sağladı.

 

SADECE ESNAF DEĞİL, ÖĞRENCİLER DE TOZ VE ÇAMURDAN KURTULUYOR

 

Büyükşehir ekipleri, Tarsus’un doğu bölgesinde yer alan ve içinde farklı sektörlerde faaliyet gösteren 400 esnafın bulunduğu sanayi sitesinin ön bölümündeki Gazzeliler Caddesi’nde asfaltlama çalışmalarını başlattı. Ekipler, sırasıyla yine sanayi sitesi içerisinde yer alan ve toplam 1200 metre uzunluktaki 2541, 2588, 24114 ve 2560 No’lu cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışması yapacak. Bu çalışmaların tamamlanmasıyla aynı bölgede yer alan ve yüzlerce öğrencinin eğitim gördüğü Ömer Ümmügülsüm Cirık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Kasım Ekenler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ulaşım da tamamen asfalt yolla sağlanmış olacak.

 

“2 YILDIR BU ASFALTI BEKLİYORDUK”

Tarsus Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş, Mersin İmar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uyan, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç ve diğer Büyükşehir yetkililerinin yakından takip ettikleri çalışmalardan dolayı Başkan Vahap Seçer’e teşekkür etti. Sanayi sitesinde 400 esnafın bulunduğunu vurgulayan Kiltaş, “Bu 400 işyeri içerisinde Türkiye’de ilk kez kooperatif kurmadan yapılan 157 işyerimiz de bulunuyor. Açılışa hazır hale gelen sanayi sitemizin en büyük sorunu asfalttı. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’den istekte bulunduk. Ve Sayın Başkan, bu talebimizi geri çevirmeyerek ekipleri buraya sevk etti ve çalışmaları başlattı. 2 yıldır bu asfaltı bekliyorduk ve sonunda tertemiz yollara kavuşuyoruz. Buranın açılışını önümüzdeki günlerde yapacağız. Başta Sayın Vahap Seçer olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

“Toz ve çamur görmeyeceğimiz için mutluyuz”

Sıcak asfalt ile kaplanan yollarda bundan sonra toz veya çamur görmeyecekleri için mutlu olduklarını söyleyen sanayi esnafından Durmuş Çelik ise, “Ben burada lokanta işletiyorum. Yolların toz olması, bozuk durumu gerçekten işlerimizi olumsuz etkiliyordu. Çok şükür bu sorunumuz artık ortadan kalkıyor. Ben de Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e hizmetinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yol düzenleme ve asfaltlama çalışması yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin sanayi sitesi içerisindeki faaliyetlerinin 5 gün içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA