20 Mayıs 2025 Salı

15:09   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "ATATÜRK`ÜMÜZÜN VE SILAH ARKADAŞLARıNıN IZINDEN GITMEKTEN ONUR DUYUYORUZ"   14:47   CHP GENÇLIK KOLLARı`NDAN ANıTKABIR`E 19 MAYıS YÜRÜYÜŞÜ: "BIZLER VAR OLDUKÇA UMUT HER ZAMAN VAR"   09:55    ÖZGÜR ÖZEL: "BOYUN EĞMEYENLERIN, TESLIM OLMAYANLARıN, GENÇLIĞE GÜVENENLERIN BÜYÜK YÜRÜYÜŞÜNÜN BAŞLANGıCıDıR BUGÜN…"   09:34   19 MAYıS KUTLANıYOR... EKREM İMAMOĞLU: "19 MAYıS ATATÜRK`Ü ANMA, GENÇLIK VE SPOR BAYRAMıMıZ KUTLU OLSUN"   09:18   19 MAYıS KUTLANıYOR... MANSUR YAVAŞ GENÇLERE SESLENDI: "KOŞUN, SORUN, ÜRETIN VE MERAK ETMEYIN, ÖNÜNÜZDE DURAN ENGELLERI HEP BIRLIKTE KALDıRACAĞıZ"   09:17   MERSIN SPOR KULÜBÜ ERKEK BASKETBOL TAKıMı, SÜPER LIG`DEKI ILK YıLıNDA PLAY-OFF`A KALDı   09:07    CHP`LI BAŞARıR: “İLK GÜNKÜ INANÇ VE AZIMLE, ATATÜRK`ÜN IZINDE, BU BÜYÜK MIRASı SONSUZA DEK YAŞATACAĞıZ”   09:04   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: “GENÇLERE BARıŞ VE HUZUR DOLU BIR ÜLKE BıRAKMA SÖZÜMÜZÜ YERINE GETIRMEK IÇIN BÜTÜN GÜCÜMÜZLE ÇALıŞıYORUZ”   07:23   GÜROL AKBAŞ’TAN 19 MAYıS MESAJı: “19 MAYıS, BIR MILLETIN KADERINI DEĞIŞTIREN ADıMDıR”   01:41   GALATASARAY`ıN ŞAMPIYONLUĞU VAN`DA KÜRTÇE MÜZIK VE HALAYLARLA KUTLANDı   21:29   SARı KıRMıZıLıLAR ŞAMPIYONLUĞUNU ILAN ETTI: GALATASARAY 3 - KAYSERISPOR 0   18:47   BAŞKAN ADNAN AVCı’DAN 19 MAYıS MESAJı: “GELECEĞIMIZIN TEMINATı GENÇLERIMIZIN HER ZAMAN YANıNDAYıZ”   15:16   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ: "19 MAYıS GENÇLIK VE SPOR BAYRAMı`Nı COŞKUYLA, GURURLA VE EN IÇTEN DUYGULARıMLA KUTLUYORUM"   14:20   4. ULUSLARARASı KILIKYA ULTRA MARATONU… MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: “AMACıMıZ; BINLERCE YıLıN BIRIKIMINI TÜRKIYE`YE VE DÜNYAYA TANıTMAK”   14:02   CHP`NIN, "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGLERININ ALTıNCıSı PENDIK`TE DÜZENLENECEK   13:55   İSKİ`DEN SAZLıDERE IDDIALARıNA YANıT: “KAÇAK YAPıLARA SU VERILMESI MEVZUAT UYARıNCA MÜMKÜN DEĞIL”   11:50   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "GENÇLERIMIZIN VE TÜM MILLETIMIZIN 19 MAYıS ATATÜRK`Ü ANMA, GENÇLIK VE SPOR BAYRAMı`Nı YÜREKTEN KUTLUYORUM"   11:29   ÖZGÜR ÖZEL: “CUMHURIYET`IN IZINDEN HIÇ AYRıLMAYAN TÜRKAN SAYLAN`ı, VEFATıNıN 16`NCı YıLıNDA SAYGı VE RAHMETLE ANıYORUM”   11:17   TBMM`DE BU HAFTA… RTÜK VE HSK ÜYELIKLERINE SEÇIM YAPıLACAK   10:34   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, "TARIHI KILIKYA YOLU PROJESI"NI TAMAMLADı  
 
     
   

YEMİŞKUMU’NDA ENGEL YOK


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Kurban Bayramı öncesinde sözünü verdiği ve işletmesi Denizkızı Turizm A.Ş.’de bulunan Yemişkumu Halk Plajı’na 5 gün gibi kısa bir sürede engelli rampası kazandırdı.

 

Tarih : 12 Ağustos 2019 Pazartesi 12:42   Okunma : 1294

BAŞKAN SEÇER SÖZÜNÜ TUTTU; YEMİŞKUMU ENGELLİ RAMPASINA KAVUŞTU

YEMİŞKUMU’NDA ENGEL YOK

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Kurban Bayramı öncesinde sözünü verdiği ve işletmesi Denizkızı Turizm A.Ş.’de bulunan Yemişkumu Halk Plajı’na 5 gün gibi kısa bir sürede engelli rampası kazandırdı. Yemişkumu Halk Plajı’ndaki engelli rampası sayesinde, artık engelli vatandaşlar rahat bir şekilde denize girebilecek.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Kurban Bayramı öncesinde sözünü verdiği ve işletmesi Denizkızı Turizm A.Ş.’de bulunan Yemişkumu Halk Plajı’na 5 gün gibi kısa bir sürede engelli rampası kazandırdı. Plaja kazandırılan engelli rampası sayesinde artık engelli vatandaşlar rahat bir şekilde denize girebilecek, güneşin, kumun ve sahilin tadını doyasıya çıkarabilecek.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiği Yemişkumu Halk Plajı’nda, vatandaşlar ile bir araya gelmişti.

Gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşların Büyükşehir Belediyesi’nden talep ettiği hizmetleri de dinleyen Başarır, bir engelli rampası talebi aldı. Başarır, istek üzerine vatandaşların yanında Başkan Seçer’i aradı ve talebi iletti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de kendisini arayarak Yemişkumu’nda yaşayan vatandaşların engelli rampası talebini kendisine ileten Başarır’a rampanın Kurban Bayramı’na yetişeceğinin sözünü vermişti.

Seçer verdiği sözü tuttu ve engelli rampası 5 gün gibi kısa bir sürede Yemişkumu Halk Plajı’na kazandırıldı. Engelli vatandaşlar artık yapılan rampa sayesinde hiçbir engel olmadan güneşin ve denizin tadını çıkaracak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin uluslararası standartlardaki Kızkalesi ve Susanoğlu'nda bulunan engelli plajlarına artık Yemişkumu Halk Plajı da eklenmiş oldu. Daha önce kurulan 2 halk plajında olduğu gibi, Yemişkumu’ndaki engelsiz plajın tabanı da kuma oturduğu için herhangi bir çökme ve yıkılma tehlikesi arz cetmiyor.

Engelli vatandaşlar suya girdikten sonra kurulan rampa sayesinde herhangi bir risk olmadan plajda denizin keyfini doyasıya çıkarabiliyor. Büyükşehir Belediyesi sayesinde ayağını denize sokabilme fırsatı bulan engelli bireyler, Yemişkumu Halk Plajı’nda artık tekerlekli sandalyeyle denizin keyfini sürebilecek.

Paylaş :
Etiketler :  YEMİŞKUMUNDA, ENGEL, YOK

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA