18 Haziran 2024 Salı

12:12   İSRAIL BAŞBAKANı NETANYAHU, SAVAŞ KABINESINI FESHETTI   11:03   SIYASI PARTILER ARASı BAYRAMLAŞMA... MHP`LI KARAKAYA: "MISAFIR IKRAM EDILENI YEMIYORSA, GIDERKEN KENDISINE ÇıKıN YAPıLıR"   10:31   SIYASI PARTILERDE BAYRAMLAŞMA ZIYARETI... DENIZ YÜCEL: "TÜRKIYE BÜYÜK MILLET MECLISI`NIN GEÇMIŞTEKI IŞLEVINI NE YAZıK KI KAYBETTIĞINI GÖRÜYORUZ"   10:26   TEMA VAKFı: “ÜLKEMIZDE 2012-2023 YıLLARı ARASıNDA YAKLAŞıK 410 BIN HEKTAR ORMAN ALANı KAYBEDILDI”   09:46   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, ``MERTUSENG TURIZM ÇALıŞTAYı`` ILE SEKTÖRÜN ÖNDE GELENLERINI VE GENÇLERI BULUŞTURDU   19:05   ÖZGÜR ÖZEL, ÖNCEKI GENEL BAŞKANLARıN BAYRAMıNı KUTLADı   17:34   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN ILE SIYASI PARTILILERIN GENEL BAŞKANLARı VE GRUP BAŞKANLARıNA BAYRAM TELEFONU   16:14   UTKU ÇAKıRÖZER: GEZI TUTUKLULARı BIR BAYRAMA DAHA ÖZGÜRLÜKLERINDEN MAHRUM GIRMEMELI   13:27   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`DEN BAYRAMıN ILK GÜNÜNDE KABRISTAN ZIYARETI   11:44   CHP`LI KıŞ`TAN BAKAN BOLAT`A: "KURBAN BAYRAMı ÖNCESI GELEN FAHIŞ ZAMLAR KONUSUNDA HANGI ÖNLEMLER ALıNDı?"   09:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`DEN ‘SAĞLıK VE ENGELLI POLITIKALARı ÇALıŞTAYı`   16:01   ÖZGÜR ÖZEL: ``CUMHURBAŞKANLıĞı KABINESI, ZENGINI DAHA ZENGIN, YOKSULU DAHA YOKSUL YAPACAK DÜZENLEMELERIN HAZıRLıĞıNı YAPMAKTADıR``   15:34   AÇEV: “BABA SEVGISI VE ILGISIYLE BÜYÜMEK, ÇOCUKLARıN ÇOK YÖNLÜ GELIŞIMINI DESTEKLIYOR”   15:28   LIMAK`ıN BODRUM`DAKI PROJESINE YÖRE HALKı TEPKI GÖSTERDI: “HUKUKI MÜCADELEYI BAŞLATACAĞıZ”   15:14   ANTALYA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı BÖCEK:" BU BAYRAMıN HUZUR VE MUTLULUK DOLU GÜZEL GÜNLER GETIRMESINI DILIYORUM"   15:13   PSIKOLOGLARDAN KURBAN BAYRAMı UYARıSı: "12 YAŞ ALTıNDAKI ÇOCUKLARı KESIM ALANıNDA BULUNDURMAYıN"   15:06   CUMHURBAŞKANLıĞı YıLLıK PROGRAMı`NA GÖRE, TMO BU YıL SADECE 3,5 MILYON TON BUĞDAY ALıMı YAPACAK   14:33   CHP İZMIR`DE BAYRAMLAŞMA... ASLANOĞLU: "SEÇIM SANDıĞı NE ZAMAN KONURSA KONSUN, CHP IKTIDAR OLACAKTıR"   14:13    ERDOĞAN`DAN ÖZEL`E "SUÇ ORTAĞı" YANıTı: ``BIZIM IADEIZIYARETIMIZI DEMEK KI HAZMEDEMEDILER``   13:54   MANSUR YAVAŞ: "SEVDIKLERINIZLE SAĞLıK, HUZUR VE MUTLULUK DOLU BAYRAMLAR GEÇIRMENIZI DILIYORUM"  
 
     
   

Yılmaz Ve Elvan, Toroslar’da Vatandaşla Buluştu


TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan ve Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar’ın yaylalarında vatandaşlarla buluşarak sorun ve taleplerini dinlediler.

 

Tarih : 19 Ağustos 2019 Pazartesi 12:12   Okunma : 741

Elvan ve Yılmaz, Ayvagediği, Gözne ve Soğucak mahallelerinde düzenlenen 'Toroslar'da Vatandaşla Buluşma Toplantıları'nda vatandaşlarla bir araya gelerek, istek ve önerileri dinleyip, yapılacak hizmetleri anlattılar. Vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinlemek ve hayata geçecek olan projeleri anlatmak üzere düzenlenen toplantılara, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, AK Parti Mersin Milletvekilleri Hacı Özkan, Zeynep Gül Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Onur Ünlü ve Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan da katıldı.

"TOROSLAR'A HİZMET ETMENİN HEYECANI VE SORUMLULUĞUNU YAŞIYORUZ"

Toplantılarda vatandaşlara seslenen Başkan Yılmaz, "Sizin yüzleriniz gülünce bizim de yüzümüz gülüyor. Bizi güzel karşıladınız. Yüzlerinizin güldüğünü gördük. 31 Mart'ta tarafıma Toroslar Belediye Başkanlığı görevini verdiniz. Sizlere hizmet etmenin heyecanı ve sorumluluğunu yaşıyoruz. Hep beraber sizlerin hayatını daha da güzelleştirmek ve daha güzel bir Toroslar inşa etmek için çalışıyoruz. Sizlerin arasından çıkmış biri olarak, sizlerle beraber omuz omuza Toroslarımıza, Mersinimize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Birlik ve beraberlik mesajı veren MHP Milletvekili Şimşek ise "Cenab-ı Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Cumhur ittifakı olarak Atsız Başkana vermiş olduğunuz destek için hepinize yeniden teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"Gün birlik olma günü" diyen AK Parti Milletvekili Yılmaz da "Bugüne kadar verdiğiniz desteklerden, duyduğunuz güvenden, dilinizdeki duadan, yüreğinizdeki sevgiden dolayı Allah sizlerden bin kez razı olsun. Ama bunu devam ettirmemiz gerekiyor, çünkü gün birlik olma günü. Birlik içinde daha güçlü bir Türkiye olmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

AK Parti Milletvekili Özkan ise "Cumhur ittifakı olarak birlik ve beraberliğimizi önce Allah'ın izniyle sonra sizlerin desteğiyle dualarınızla güçlü bir şekilde sağladık. 2023 hedeflerine doğru başarılı bir şekilde gideceğimize inancımız tamdır" dedi.

"NEYİN SÖZÜNÜ VERMİŞSEK HEP ARKASINDAYIZ"

"Sizin derdiniz, bizim derdimiz" diyerek sözlerine başlayan Elvan da "Vatandaşlarımızın taleplerini elimizden geldiğince çözmeye çalışacağız. Elimizden geldiğince sizlere hizmet etmek, taş üstüne taş koymak için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Şunu çok samimi olarak söylüyorum; sizin desteğiniz sürdüğü müddetçe inanın kim olursa olsun, nereden gelirse gelsin her türlü mücadeleyi veririz ve sonuçta kazanan biz oluruz. Neyin sözünü vermişsek hep arkasındayız. Sizin derdiniz bizim derdimiz. Bu noktada sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA