3 Aralık 2025 Çarşamba

10:03   MERSIN ESOB 2025’I DEĞERLENDIRDI, 2026’NıN YOL HARITASıNı AÇıKLADı   09:49   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN 2025’TE 500 HANEYE TEMIZLIK VE BAKıM ELI   09:25   YEREL TOHUMDAN İKLIM DOSTU PROJELERE: MERSIN TARıM FUARı’NDA BÜYÜKŞEHIR DAMGASı   01:50   “ÖZGÜR ÖZEL’DEN NET MESAJ: ‘KAYBEDEN LIDER KALMAZ, CHP SAHICILIKLE IKTIDARA YÜRÜYOR’”   21:30   TARSUS’TA MECLIS GÜNDEMI YOĞUN: KENTSEL DÖNÜŞÜMDEN ULUSLARARASı ÖDÜLE   21:03   “SAVUNMA SUSMADı: BARO BAŞKANı ÖZDEMIR’DEN TUTUKLU AVUKATLAR İÇIN ADALET ÇAĞRıSı”   20:31   “SERAP AVCı DAVASıNDA BEŞINCI CELSE: ERKEK ŞIDDETINE KARŞı ADALET ARAYıŞı”   20:25   MERSIN LIMANı’NDA ŞOK OPERASYON: İTALYA’YA KAÇıRıLACAK 44 GÖÇMEN KONTEYNERDE YAKALANDı!   20:19   TOROSLAR’DA ENGELSIZ BIR GÜN   20:15   MERSIN’DE ULAŞıMDA SESSIZ DEVRIM: 18 ELEKTRIKLI OTOBÜS YOLLARDA   15:15   DEM PARTI GRUP TOPLANTıSı... TUNCER BAKıRHAN’DAN ÖZEL’E: CELLAT DEFTERINI AÇACAKSAK, GEÇMIŞI KONUŞACAKSAK HEPINIZ BORÇLU ÇıKARSıNıZ   15:13   ŞEHZADELER BELEDIYE BAŞKANı GÜLŞAH DURBAY KONTROL AMAÇLı YOĞUN BAKıMA ALıNDı   15:11   TÜRKIYE O İETT KAPTANıNı ÇOK SEVDI, VIDEOSU 12 MILYONDAN FAZLA IZLENDI   15:09   ÖZGÜR ÖZEL: "BU KOMISYONA NE KATıLMAMıZLA KÜRT OLMAYAN VATANDAŞLARA BIR KÖTÜLÜK YAPTıK, NE DE KOMISYONUN SON SEYAHATINE KATıLMAMıZLA KÜRT ARKADAŞLARıMıZA KARŞı OLUMSUZ BIR TUTUM IÇINDE OLDUK"   10:40   “YENIŞEHIR’DE KADıNLAR SERAMIKLE GELECEĞINI ŞEKILLENDIRIYOR”   09:40   “AKDENIZ’DE YEŞIL DÖNÜŞÜM: ŞAKIR GÜLMEN PARKı BAŞTAN SONA YENILENDI”   09:21   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SANAT DOLU AKŞAM: ANADOLU’NUN RUHU KONGRE SARAYı’NDA BULUŞTU   05:37   CHP’DE DEĞIŞIM TAMAMLANDı: ÖZEL’IN YENI KADROSU GÖREVE HAZıR   23:49   TRABZONSPOR KONYASPOR’U 3-1’LE GEÇTI!   20:49   CHP’DE TARIHI REKOR: ÖZGÜR ÖZEL DÖRDÜNCÜ KEZ GENEL BAŞKAN  
 
     
   

Büyükşehir, Kente Temiz Festival Yaşattı


Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, üç gün süren 7. Uluslararası Mersin Narenciye Festivali’nde yoğun mesai yaptı.

 

Tarih : 7 Kasım 2019 Perşembe 08:47   Okunma : 1829

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, üç gün süren 7. Uluslararası Mersin Narenciye Festivali’nde yoğun mesai yaptı. Ekipler, festivale hazırlık aşamasından bitimine kadarki süreçte vatandaşa temiz bir festival yaşatmak için özveriyle çalıştı. Büyükşehir Belediyesi peyzaj mimarlarının göz dolduran stant süslemeleri ise vatandaşlardan tam not aldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ve Mersin Ticaret Borsası koordinesinde bu yıl 7’ncisi düzenlenen Uluslararası Mersin Narenciye Festivali, vatandaşlara karnaval gibi festival yaşattı. Festival için yoğun mesai yapan Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, hem peyzaj düzenlemeleriyle hem de festival sürecinde yaptıkları temizlik çalışmalarıyla göz doldurdu.

Figürler büyük beğeni topladı

Adnan Menderes Bulvarı Galatarasay Meydanı ile Babil Kavşağı arasındaki70 dönümlük alanda gerçekleşen Narenciye Festivali’nde başta çocuklar olmak üzere her yaştan vatandaşın büyük beğenisini toplayan süslemeler için 100 ton narenciye kullanıldı. 10’u mobil toplam 30 figürün yer aldığı festivalde narenciyenin başkenti Mersin’den dünyaya narenciye ürünleri tanıtıldı. Kurulan stantlarda başta narenciye ürünleri olmak üzere çeşitli tanıtımlar yapılırken, festivali dolaşan vatandaşlar dolu dolu bir hafta sonu geçirdi.Festivalde birbirinden güzel içerikli stantlar arasında en göz dolduran stant Büyükşehir Belediyesi’nin standı oldu.

Büyükşehir standı narenciye renkleri ile bezendi

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’ndaki peyzaj mimarlarının tasarladığı, narenciye ve mevsimlik çiçeklerden oluşan peyzaj süslemesinin yer aldığı stant göz doldurdu.

Standa akın eden vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nin sunduğu çeşitli ikramlardan memnun kaldı. Renkli konseptiyle festivale canlılık katan Büyükşehir Belediyesi’nin standında vatandaşlara 1000 adet limon fidanı, 4 ton limon ve mandalina, anahtarlık, bez çanta ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Özveriyle çalışan ekipler kente temiz bir festival yaşattı

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in kadın istihdamına verdiği önemle işe alınan 100 kadın personelin de aralarında bulunduğu Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nda görevli 152 kişilik ekip, festival hazırlık öncesinden bitimine kadar büyük bir titizlikle çalıştı. Adnan Menderes Bulvarı Galatarasay Meydanı ile Babil Kavşağı arasındaki 70 dönümlük alanı festivale hazırlayan ekipler, 10 gün boyunca aktif bir çalışma gerçekleştirdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA