11 Temmuz 2025 Cuma

16:53   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ÜYESI BIR GRUP SILAH BıRAKTı… ÖZGÜR ÖZEL: TERÖR ÖRGÜTÜNÜN BUGÜNKÜ SEMBOLIK SILAH BıRAKMA ADıMıNı MEMNUNIYETLE KARŞıLıYORUZ   16:51   ANJIYO OLAN MURAT ÇALıK YENIDEN CEZAEVINE SEVK EDILDI... CHP’LI ZEYBEK: "BUNUN ADı AÇıKÇA CINAYETE TEŞEBBÜSTÜR"   16:49   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ÜYESI BIR GRUP SILAH BıRAKTı… İYİ PARTI GENEL BAŞKANı DERVIŞOĞLU: "BUNA VESILE OLANLARıN UTANMASı GEREKIR"   16:47   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ÜYESI BIR GRUP SILAH BıRAKTı… 250 GÖZLEMCININ KATıLıMıYLA SILAHLAR IMHA EDILDI   02:01   ADANA, BAŞKANıNA SAHIP ÇıKTı… BINLERCE VATANDAŞ, TUTUKLANAN ZEYDAN KARALAR’A ÖZGÜRLÜK ISTEDI   01:59   CHP’NIN ADANA MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: BIZIM ARKAMıZDA MILLET VAR, ERDOĞAN’ıN ARKASıNDA TRUMP VAR, İSRAIL VAR   15:52   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN: "İKLIM KANUNU’NU, 10. YARGı PAKETI’NIN ANAYASA’YA AYKıRı HÜKÜMLERINI ANAYASA MAHKEMESINE TAŞıYACAĞıZ"   15:50   ÇYDD’DEN LISE EĞITIM SÜRESININ 2 YıLA INDIRILMESI ÖNERISINE TEPKI   14:45   CHP’LI BELEDIYE BAŞKANLARı PARTI GENEL MERKEZINDE BIR ARAYA GELDI... "BIRLIK VE BERABERLIK IÇINDE MÜCADELEYI KARARLıLıKLA SÜRDÜRECEĞIZ"   14:38   YENILENEN ALTYAPıSıYLA MEZITLI ÇÖZÜM MERKEZI VATANDAŞLARıN HIZMETINDE!   14:37   CHP MERSIN MILLETVEKILI TALAT DINÇER: “EMEKLIYI İNŞAATLARDA BEKÇI YAPTıNıZ, VICDANıNıZ RAHAT Mı?”   14:34   TARSUS BELEDIYESI’NDEN HAL YOLU VE ANA CADDELERDE TITIZ TEMIZLIK   14:31   “BIR TAŞıYANıM OLSA” DIYEN ÖĞRENCILERIN EV TAŞıMASı MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN   14:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN TOPLU TAŞıMA ARAÇLARıNA KLIMA DENETIMI   09:02   BÜYÜKŞEHIR EKIPLERI TRAFIK GÜVENLIĞI İÇIN SAHADAYDı   21:33   TOROSLAR’DA SıFıR ATıK SEFERBERLIĞI: MOBIL ATıK GETIRME MERKEZI MAHALLELERDE   16:50   MURAT ÇALıK TEKRAR HASTANEYE KALDıRıLDı... ÇALıK’ıN EŞI ZEHRA ÇALıK: "DAHA NEYI BEKLIYORUZ? SAVCıLıKTAN TAHLIYE KARARıNı ACILEN BEKLIYORUZ"   16:48   BAŞARıR: "İKTIDAR, DÜNYANıN HER YERINDE VAR AMA DEMOKRASI OLABILMESI IÇIN MUHALEFET OLMASı LAZıM"   16:35   TBMM GENEL KURULU’NDA CHP’LILERDEN TUTUKLAMALARA PROTESTO   03:15   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK LIDERI ABDULLAH ÖCALAN’ıN VIDEO MESAJı BEKLENIYOR  
 
     
   

Başkan Yılmaz’dan MGC’ye Hayırlı Olsun Ziyareti


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin (MGC) Olağanüstü Genel Kurulu’nun ardından Cemiyet Başkanlığı’na seçilen Kaya Tepe ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Tarih : 20 Kasım 2019 Çarşamba 23:47   Okunma : 1483

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin (MGC) Olağanüstü Genel Kurulu’nun ardından Cemiyet Başkanlığı’na seçilen Kaya Tepe ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

            MGC binasında gerçekleşen ziyarette yeni yönetimi tebrik ederek görevlerinde başarılar dileyen Başkan Yılmaz, “Kamuoyunun doğru ve sağlıklı haber almasında basın mensuplarına büyük görevler düşüyor” dedi.

            Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MGC Başkanı Tepe, Başkan Yılmaz’a olağan üstü genel kurul sürecinden bahsetti ve çalışma faaliyetleriyle ilgili bilgiler verdi.

           Tepe: “Başkan Yılmaz’ı Ağırlamaktan Onur Duyduk”

Tepe, iletişim çağını yaşadıklarını ve Mersinli gazeteciler olarak buna en iyi şekilde ayak uyduracaklarını kaydederek, “Arkadaşlarımız bu görevi bize verdiler. Biz de bu bayrağı en yükseğe çıkarmak için çalışacağız. Mersin ve Türkiye genelinde de gazeteciler hakikaten sıkıntılı dönemler yaşıyorlar. Sektör olarak da sorunlarımız var. Yeni medyanın oluşması ile birlikte kitle iletişim araçları olan televizyon, gazete ve radyolar teknolojik anlamda bir çağ atlama dönemine girdi.  Gazetecilerimizin de kendilerini yeni medya düzenine alıştırıyor. Siz değerli Başkanımızla da inşallah uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettiğiniz için teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

         Başkan Yılmaz: “Basın Mensuplarımız, Ülkemizin Geleceğinde Önemli Bir Görev Üstleniyor”

Başkan Yılmaz ise “Yaptığımız hizmetlerin halka ulaşmasında önemli bir köprü görevi üstlenen basın mensuplarımızın ortaya koyduğu emek, çaba ve gayretleri takdirle karşılıyoruz.” dedi.

Cemiyet Başkanı Kaya Tepe ve yönetimini tebrik eden Başkan Yılmaz, “Öncelikle hayırlı olsun. Sizin başkanlığınızda, yönetiminizin kentimize, gazetecilerimize güzel hizmetler vereceğine inanıyoruz. Gazetecilerimizin sorunlarını biliyoruz. Gazeteciler, demokrasi tarihinde halkın bilgilendirilmesi, kamuoyunun oluşturulması ve toplumla iktidar arasında iletişim kurulmasında biraz da muhalefet görevi üstelenerek toplum adına büyük hizmetler yapmaktadırlar. Anayasa kitaplarında, sivil toplum kuruluşlarıyla beraber gazeteciler denetim mekanizmasının bir parçası olarak tanımlanır. Hem kentimizin dinamikleri, hem de milletimizin, ülkemizin geleceği açısından önemli bir görev üstleniyorsunuz.” ifadelerini kullandı.

        “Kentimize Fayda Sağlayacak Her Türlü Projeye Açığız”

Toroslar Belediyesi olarak teknolojiyi yakından takip ettiklerini ve hayata geçirdikleri çalışmalarda her zaman güncel bilgiyi uyguladıklarını belirten Başkan Yılmaz, “Gerçekten dünya hızla değişiyor. Teknoloji kendini sürekli yeniliyor. Bizim de gözümüzün sürekli ufuk çizgisinde olması, yeniliklere ayak uydurmamız, güncel bilgiye sahip olmamız ve kendimizi buna göre konumlandırmamız gerekiyor. Biz de yerel yöneticiler olarak gözümüzü hep ufuk çizgisinde tutmaya ve güncel bilgiye ulaşmaya çalışıyoruz. Mersinli gazetecilerimiz de bu değişime ayak uyduruyorlar. Mersin, önemli ve dinamik bir kent.  Eksiklerimiz var ama bunları kolektif akılla ortak zeminde buluşarak tamamlayabiliriz. Her platformda söylediğimiz gibi bu kente fayda getirecek her türlü projeye, fikre ve hatta eleştiriye açığıyız. Ortak paydamız olan kentimiz için basın mensuplarımızla beraber güzel işler yapacağımıza canı gönülden inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

            Başkan Yılmaz, ziyaretin sonunda MGC’nin anı defterine basın mensuplarına ilişkin duygu ve düşüncelerini yazdı.

 

 

 

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  MGC, TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI, ATSIZ AFŞİN YILMAZ, KAYA TEPE

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA