3 Aralık 2025 Çarşamba

15:38   MERSIN SAĞLıK ÜSSÜ YOLMA YOLUNDA: MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL YENI SAĞLıK YATıRıMLARıNı DUYURDU   15:34   CHP’LI UZUN, MUĞLA’DAKI ZEHIRLENME OLAYıNı MECLIS GÜNDEMINE TAŞıDı   14:29   CHP’LI HEYETTEN DIVRIĞI’DE IŞTEN ÇıKARıLAN MADENCILERE DESTEK ZIYARETI   14:27   ASU KAYA: “‘AILE YıLı’ DIYE SÜSLÜ SLOGANLARLA KONUT PROPAGANDASı YAPMAK, GERÇEK AILELERIN YAŞADıĞı ACı TABLOYU INKÂR ETMEKTIR”   14:25   "OKULLARDA 1 ÖĞÜN ÜCRETSIZ YEMEK" DAVASı DANıŞTAY’DA...   14:23   MHP LIDERI BAHÇELI’DEN ÖZEL’E "TEBRIK TELEFONU"... ÖZEL, KENDISINI ARAYAN LIDERLERE TEŞEKKÜR ETTI   10:03   MERSIN ESOB 2025’I DEĞERLENDIRDI, 2026’NıN YOL HARITASıNı AÇıKLADı   09:49   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN 2025’TE 500 HANEYE TEMIZLIK VE BAKıM ELI   09:25   YEREL TOHUMDAN İKLIM DOSTU PROJELERE: MERSIN TARıM FUARı’NDA BÜYÜKŞEHIR DAMGASı   01:50   “ÖZGÜR ÖZEL’DEN NET MESAJ: ‘KAYBEDEN LIDER KALMAZ, CHP SAHICILIKLE IKTIDARA YÜRÜYOR’”   21:30   TARSUS’TA MECLIS GÜNDEMI YOĞUN: KENTSEL DÖNÜŞÜMDEN ULUSLARARASı ÖDÜLE   21:03   “SAVUNMA SUSMADı: BARO BAŞKANı ÖZDEMIR’DEN TUTUKLU AVUKATLAR İÇIN ADALET ÇAĞRıSı”   20:31   “SERAP AVCı DAVASıNDA BEŞINCI CELSE: ERKEK ŞIDDETINE KARŞı ADALET ARAYıŞı”   20:25   MERSIN LIMANı’NDA ŞOK OPERASYON: İTALYA’YA KAÇıRıLACAK 44 GÖÇMEN KONTEYNERDE YAKALANDı!   20:19   TOROSLAR’DA ENGELSIZ BIR GÜN   20:15   MERSIN’DE ULAŞıMDA SESSIZ DEVRIM: 18 ELEKTRIKLI OTOBÜS YOLLARDA   15:15   DEM PARTI GRUP TOPLANTıSı... TUNCER BAKıRHAN’DAN ÖZEL’E: CELLAT DEFTERINI AÇACAKSAK, GEÇMIŞI KONUŞACAKSAK HEPINIZ BORÇLU ÇıKARSıNıZ   15:13   ŞEHZADELER BELEDIYE BAŞKANı GÜLŞAH DURBAY KONTROL AMAÇLı YOĞUN BAKıMA ALıNDı   15:11   TÜRKIYE O İETT KAPTANıNı ÇOK SEVDI, VIDEOSU 12 MILYONDAN FAZLA IZLENDI   15:09   ÖZGÜR ÖZEL: "BU KOMISYONA NE KATıLMAMıZLA KÜRT OLMAYAN VATANDAŞLARA BIR KÖTÜLÜK YAPTıK, NE DE KOMISYONUN SON SEYAHATINE KATıLMAMıZLA KÜRT ARKADAŞLARıMıZA KARŞı OLUMSUZ BIR TUTUM IÇINDE OLDUK"  
 
     
   

Mersin Barosunda ‘Çocuk Gözümle Çocuklar’ Fotoğraf Sergisi Açıldı


Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi tarafından 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü etkinlikleri kapsamında 7 yaşındaki Can Çınar Tucel, ‘Çocuk Gözümle Çocuklar’ konulu fotoğraf sergisini,26 fotoğrafla sanatseverlerin beğenisine sundu.

 

Tarih : 21 Kasım 2019 Perşembe 23:12   Okunma : 1303

Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi tarafından 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü etkinlikleri kapsamında 7 yaşındaki Can Çınar Tucel, ‘Çocuk Gözümle Çocuklar’ konulu fotoğraf sergisini,26 fotoğrafla sanatseverlerin beğenisine sundu. Can Çınar Tucel kişisel fotoğraf sergisinde, çocukların yaşadığı zor şartları, kendi objektifinden yansıttı.

Mersin Adliyesi 4. Kat Baro Odasında gerçekleşen serginin açılışını, Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, Başkan Yardımcısı Fatma Demircioğlu, Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Burcu Düzen, Can Çınar Tucel ve ailesi birlikte yaptı. Fotoğraf sergisine sahip en küçük fotoğrafçı olan Can Çınar Tucel, “4 yaşımda fotoğraf çekmeye başladım. Bu serginin fotoğraflarını da çok zor şartlarda çektim. Köyde, sokakta, çadır kentlerde ve farklı mekânlardaki çocukları çektim. Fotoğraf çekiminden sonra da birlikte oyun oynuyorduk. Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum ” dedi.

Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz ise, günün anlamına yakışır bir sergi açtıklarını söyleyerek, “Çocukların yaşamlarını en güzel yansıtan, çocuk gözüyle çekilen fotoğraflardır. Serginin sahibi Can Çınar Tucel, çocukların yaşamındaki zorlukları en güzel şekilde bizlere yansıttı. Bu toplumsal mesaj göz ardı edilmemelidir. Kedisini ve destek veren ailesini kutluyorum” ifadesini kullandı.

‘Çocuk Gözümle Çocuklar’ konulu fotoğraf sergisi, 22 Kasım Cuma gününe kadar açık kalacak.

Paylaş :
Etiketler :  MERSİN BAROSU, BİLGİN YEŞİLBOGAZ, ÇOCUK HAKLARI MERKEZİ, MERSİN ADLİYESİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA