12 Eylül 2025 Cuma

10:10   MEDYA GRUBUNA ŞOK BASKıN: CAN HOLDING’E MALI SORUŞTURMA DERINLEŞIYOR   10:03   MERCEK’TEN TATLı BIR GELECEK: MERSIN’DE PASTA ŞEFLERI YETIŞIYOR   23:55   KADıKÖY’DE HALKıN İSYANı: “YA HEP BERABER, YA HIÇBIRIMIZ!”   23:25   BAŞLıK: ÖZGÜR ÖZEL’DEN İKTIDARA TARIHI ÇıKıŞ: "MAJESTELERININ MUHALEFETI DEĞILIZ, AK TOROSLAR ÇETESINE BOYUN EĞMEYIZ!"   22:53   ÖZGÜR ÖZEL: “EMEKLIYI EZENI AFFETMEYECEĞIZ!” – KADıKÖY’DE 125 BIN KIŞILIK TEPK   22:30   DARBE, DAVA, DAYANıŞMA: DİSK TARIHI’NIN EN KARANLıK SAYFASı KITAPLA AYDıNLANıYOR9   20:54   DEM PARTI VE CHP ARASıNDA DIKKAT ÇEKEN ZIRVE: İSTANBUL’DA STRATEJIK BULUŞMA   20:38   CHP’DEN VALILIĞE SERT MESAJ: BU BINA BIZIM, BU KARAR BIZIM   16:46   İSTANBUL BAROSU DAVASıNDA TARIHI SAVUNMA: TURGUT KAZAN’DAN HUKUK MANIFESTOSU   16:40   GÜRSEL TEKIN’DEN SESSIZ VEDA: “TÜRKIYE’NIN GERÇEK GÜNDEMIYLE MEŞGUL OLUN”   15:07   12 DEV ADAM’A MERSIN’DEN TAM DESTEK: MARINA’DA YARı FINAL HEYECANı   15:05   ÖZGÜR ÖZEL: BIZ SANDıĞı TEK ADAMLARDAN SÖKE SÖKE ALDıK, TEK ADAMA VERMEYECEĞIZ   14:57   BAŞKAN YıLDıZ: “İDMAN YURDU’NU KENTIN SAHIPLENDIĞI BIR TAKıM HALINE GETIRMELIYIZ”   14:55   ECE SEÇKIN’DEN ADALET BAKANLıĞı’NA ÇAĞRı   14:48   “ŞEKER”IN UMUT YOLCULUĞU: HATAY’DAN MERSIN’E UZANAN BIR KURTULUŞ HIKAYESI   10:12   TARıMSAL KALKıNMAYA 32 BIN METRE BORU: ERDEMLI’DEN ÜRETICIYE KARARLı DESTEK   01:01   CHP 102 YAŞıNDA: SEÇER’DEN BIRLIK, ADALET VE UMUT MESAJı   16:18    TARSUS BELEDIYESI’NDEN ORTAK AKıLLA HIZMET ATAĞı   16:16   AKDENIZ ZABıTASı, YOĞUN ŞIKAYETLERE NEDEN OLAN “KUŞ PAZARı”Nı KALDıRDı   16:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI İLE KADıNLAR DIREKSIYONDA, KARIYER YOLUNDA  
 
     
   

Yıldırım Kaya: “Mersin’den Beklentimiz Yüksek”


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Parti Meclisi üyesi Fatma Güner ve Mersin İl Başkanı Adil Aktay ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti.

 

Tarih : 3 Ocak 2020 Cuma 18:31   Okunma : 1302

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Parti Meclisi üyesi Fatma Güner ve Mersin İl Başkanı Adil Aktay ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti. Yıldırım Kaya, “Mersin’den beklentimiz yüksek. Mersin’in sorunlarının üstesinden gelebileceğinize inanıyorum. Genel Başkanımız da inanıyor” dedi.

Kaya’nın tebriklerini kabul eden Başkan Seçer ise “Mersin müstesna bir kent. Bizler de sosyal demokrat görüşe sahip belediye başkanları olarak bu bilinçle, huzuru tesis ederek, birliği, beraberliği bu kentte daim kılarak önemli hizmetler yapacağız” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Parti Meclisi üyesi Fatma Güner ve Mersin İl Başkanı Adil Aktay ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti.

Başkan Seçer’i, göreve seçilmesinin ardından telefonla tebrik ettiğini, ancak hayırlı olsun ziyaretinin bu güne kaldığını ifade eden Yıldırım Kaya, “Hem kurtuluş gününü kutlamak, hem hayırlı olsun demek için özellikle 3 Ocak’ı tercih ettik” dedi.

“Halkın sevgisini kazandığınızı görüyorum”

Mersin’in sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışına kavuşmasının partisinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmasından daha önemli olduğunu vurgulayan Kaya, “Mersin’den beklentimiz yüksek. Mersin’in sorunlarının üstesinden gelebileceğinize inanıyorum. Genel Başkanımız da inanıyor. Aradan geçen 9 ayda yaptığınız işlerle halkın sevgisini kazandığınızı görüyorum” diye konuştu.

Seçer: “Mersin müstesna bir kent”

Başkan Seçer, Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunu Mersin’in doğum günü olarak nitelediğini belirterek, “Ben ecdadımızın canını ortaya koyarak bizlere bu güzel vatan parçasını armağan etmesinden dolayı başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun silah arkadaşlarını, ecdadımızı rahmetle şükranla anıyorum. İnşallah bundan sonra bu toprakları ihya etmek, geliştirmek vazifesi bize ait. Kentin Belediye Başkanı olarak da bunun bilincindeyiz” dedi.

Mersin’in özel bir şehir olduğuna vurgu yapan Başkan Seçer, “Mersin müstesna bir kent. Çok farklı özellikleri olan bir kent. Her anlamda zenginlikler taşıyor. Ekonomik zenginlikler, coğrafi zenginlikler, insana özgü tarihi, kültürel, demografik birçok zenginliği bir arada yaşayan bir kent. Bizler de sosyal demokrat görüşe sahip belediye başkanları olarak bu bilinçle, huzuru tesis ederek, birliği, beraberliği bu kentte daim kılarak önemli hizmetler yapacağız” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  CHP, MYK, PM, MERSİN İL BAŞKANI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA