23 Temmuz 2025 Çarşamba

18:10    TOROSLAR’DA AKDENIZ MEYVE SINEĞINE KARŞı MÜCADELEDE ÖRNEK BAŞARı   18:02   ADMİB’DEN ILK YARıDA 1,4 MILYAR DOLARLıK IHRACAT   17:58   BÜYÜKŞEHIR YOL ÇALıŞMALARı ILE KıRSALDA’DA FARK YARATıYOR   17:52   TBB BAŞKAN VEKILI VAHAP SEÇER: "İLK DURUŞMALARDA EĞER TARAFSıZ MAHKEMELER YOLUYLA BU DOSYALAR BIR KARARA BAĞLANıRSA TAHLIYE OLACAKLARıNı DÜŞÜNÜYORUZ"   17:46   ÖZGÜR ÖZEL: "GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü, HATAY CUMHURBAŞKANı TAYFUR SÖKMEN’I VE EMEĞI GEÇEN HERKESI SAYGı VE MINNETLE ANıYORUM"   17:42   BURHANETTIN BULUT: "ARTıK GAZETECILER IÇIN 24 TEMMUZ, BIR BAYRAM DEĞIL; BIR ISYAN VE DIRENIŞ GÜNÜDÜR"   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "TERÖRSÜZ TÜRKIYE" SÜRECINE ILIŞKIN AÇıKLAMA   17:37   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: 2 MILYON EMEKLI GEÇINEBILMEK IÇIN ÇALıŞıYOR, IKTIDAR HÂLÂ ÇıKıP BAŞARı HIKÂYESI ANLATıYOR   13:09   DENIZ YAVUZYıLMAZ: "AK PARTI ŞIRKETE, DEVLETE AIT SANTRALI BEDAVAYA HEDIYE ETTI, ÜSTÜNE DE PARA VERDI"   10:12   CUMARTESI ANNELERI’NDEN EMINE OCAK’ıN VEFATı... BURHANETTIN BULUT: "MÜCADELESI BIZIMLE YAŞAYACAK"   09:58   EKREM İMAMOĞLU:    09:45   BÜYÜKŞEHIR BUZ GIBI LIMONATA DAĞıTıMLARıNA BAŞLADı   09:42   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN HATAY’ıN ANA VATANA KATıLıŞıNıN 86’NCı YıLıNı KUTLADı   09:40   ADANA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKAN VEKILI GEÇER, ADALET NÖBETI’NE KATıLDı... "BAŞKANLARıMıZıN EN KıSA KıSA SÜREDE ADIL BIR ŞEKILDE YARGıLANıP, GÖREVLERINE DÖNMELERINI TEMENNI EDIYORUM"   09:38   ZIRAAT MÜHENDISLERI ODASı BAŞKANı SUIÇMEZ: “ÜRETIM DÜŞÜYOR, ITHALAT ARTıYOR; ÇIFTÇI BORÇLA AYAKTA KALMAYA ÇALıŞıYOR”   09:29   AYDıNCıK LGS 1.’SI BÜYÜKŞEHIR’IN KURS MERKEZI’NDEN ÇıKTı   15:02   YENIŞEHIR BELEDIYESI’NDEN 2025 YıLıNDA GÜÇLÜ ULAŞıM HAMLESI   15:01   MEZITLI BELEDIYESI’NIN MODERN VE ÇEVRECI KAPALı PAZAR YERI ÇALıŞMALARı SÜRÜYOR    14:59   CHP’LI TALAT DINÇER: “ZAM YAPTıĞıNıZ MAAŞı, NEDEN VERGIYLE GERI ALıYORSUNUZ?”   14:57   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, “ULAŞıMDA KONFOR İÇIN ÇALıŞıYORUZ”  
 
     
   

Aktay adaylığını açıkladı


Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Adil Aktay,İl Binasında düzenlediği ,13 ilçe Başkanınında katıldığı,16 Şubatta gerçekleştirilecek olağan genel kurulda il Başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.

 

Tarih : 12 Şubat 2020 Çarşamba 19:49   Okunma : 1031

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanı Adil Aktay, 16 Şubat’da gerçekleştirilecek Olağan Genel Kurulda İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Aktay’ın CHP İl Binası’nda gerçekleştirdiği adaylık açıklamasına 13 ilçe başkanı da katıldı.

Aktay burada yaptığı açıklamada, partilerinin yerel yönetimlerde iyi bir başarı elde ettiğini belirterek, hedeflerinin iktidar olma yolunda daha güçlü, daha hızlı, daha kararlı bir biçimde yürümek olduğunu söyledi.

“Hepimiz için, hep birlikte” yaklaşımıyla hareket ederek, Mersin’de ilçe kongrelerini demokratik olgunluk içerisinde tamamladıklarını ifade eden Aktay, İl Kongrelerini de bu anlayışla gerçekleştireceklerini söyledi. 

Örgütlerinin sağduyulu bir değerlendirme yaparak iktidar yürüyüşüne odaklanmanın hayati bir öneme sahip olduğu konusunda net bir tavır ortaya koyduğunu anlatan Aktay “Örgütümüzün iradesini yansıtan, seçilmiş 13 ilçe başkanımızın, il başkanlığı konusunda kamuoyuna yaptığı ortak açıklama, sergiledikleri irade bu kapsamda son derece önemlidir” dedi.

600’den fazla kongre delegesinin de ilçe başkanları ile aynı tavrı sergileyerek imzalarıyla iradelerini açıkça ifade ettiğini anlatan Aktay, “Cumhuriyet Halk Partisi Mersin il örgütünün tek yürek olarak sergilediği bu iradeyi ben, şahsıma yönelik, kişisel bir tercih gibi görmüyorum. Bu; partimizin, Türkiye’nin birleştirici gücü olma sorumluluğuyla öncülük ettiği siyaset anlayışına verilmiş bir destektir.  Bu; tek adam düzenine son vermek, halkın iktidarını kurmak kararlılığının bir ifadesidir. Bu kararlılığı gösteren Cumhuriyet Halk Partisi ailesinin tüm üyelerine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Genel Merkezlerinin örgütle belediye başkan adaylarının ve belediye başkanları arasındaki uyumun yerel seçimlerde başarıda çok etkili olduğu ve bunun korunması, geliştirilmesi gerektiği yolundaki değerlendirmesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Aktay, “Bugün itibariyle Mersin bu uyumu çok daha ileri taşımaya hazır olduğunu göstermiştir. Bütün bu nedenlerle,  örgütümüzün çok net ve güçlü iradesinin bir gereği olarak, Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanlığı’na aday olduğumu kamuoyunun bilgisine sunuyorum" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  CHP, ADİL AKTAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI, CHP MERSİN OLAĞAN KURUL

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA