30 Haziran 2025 Pazartesi

11:25   CHP’NIN KURULTAY DAVASı... CHP’NIN AVUKATı ÇAĞLAYAN: "MAHKEMELERIN, SIYASI PARTILERE ILIŞKIN IŞLEM VE SONUÇLARA DAIR IŞLEM YAPMA GÖREVI YOK"   10:25   KENT ORKESTRASı’NDAN UNUTULMAZ BIR KONSER DAHA   10:19   CHP’NIN 38. OLAĞAN, 21. OLAĞANÜSTÜ KURULTAYLARıNıN IPTALI ISTEMIYLE AÇıLAN DAVA BAŞLADı   09:50   İZMIR’DEKI ORMAN YANGıNLARı... TARıM BAKANı İBRAHIM YUMAKLı, YANGıNA MÜDAHALE ANLARıNı PAYLAŞTı   09:21   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, YAŞ ALMıŞ YURTTAŞLARıN ELI AYAĞı OLDU   09:09   CHP’NIN DÖRT ESKI GENÇLIK KOLLARı BAŞKANı’NDAN KıLıÇDAROĞLU’NA ÇAĞRı: GELIN, SIZ DE KAYYıM SIYASETININ KARŞıSıNDA BIZIM YANıMıZDA DURUN   08:59   “4 YıLLıK MAĞDURIYET MECLIS GÜNDEMINDE”   16:57   BÜYÜKŞEHIR, ERDEMLI KıRSALıNDAKI YOLLARı YENILEMEYI SÜRDÜRÜYOR    15:49   MERSIN BÜYÜKŞEHIR GÜLNAR’DA 105 BIN DOMATES FIDESI DAĞıTTı   14:31   DÜNYACA ÜNLÜ SANATÇıLARLA ‘MERSIN’DE MÜZIK’ KONUŞULDU    21:18   MILLETVEKILI ALI BOZAN: KAHTA’NıN SUSAM (ORTANCA) KÖYÜNDE HAFTANıN 5 GÜNÜ SU YOK. ACILEN BU SORUNU ÇÖZÜN!   16:15   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: “NE BUTLAN OLACAK NE KAYYUM OLACAK, OLSA DAHI PARTIYI SEÇILMEYEN KIMSEYE TESLIM ETMEYECEĞIZ”   13:55   MERSIN’DE EMEKLILER BÜYÜKŞEHIR’LE ‘YAZA MERHABA’ DEDI   13:06   MHP MYK ÜYESI UYSAL: SAVAŞıN KAZANANı, BARıŞıN KAYBEDENI YOKTUR   12:52   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN İSPANYA’YA TEKNIK ZIYARET   21:16   VAHAP SEÇER, ‘MESİAD VE MEP 2. İSTIŞARE KURULU TOPLANTıSı’NA KATıLDı    21:12   TARSUS BELEDIYESI’NDEN ÜRETICIYE DESTEK: MEYVE VE SEBZE KURUTMA TESISIYLE KATMA DEĞERLI ÜRETIM   21:03   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN MAKINE DESTEKLERI ILE ÜRETICI KAZANıYOR, KıRSAL KALKıNıYOR   20:50   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN YÜZME KURSLARı BAŞLADı   09:35   SEÇER: “MERSIN’DE 2020 YıLıNDAN BU YANA VAHŞI DEPOLAMA OLMADı”  
 
     
   

Bozdoğan, Hiç Bir Yere Gitmiyorum


Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan; ‘CHP’den istifa edecek’ söylentilerini yalanlayarak, “Birileri istiyor diye ben partimden istifa etmem. Görüşümü değiştirmem. Mücadele vereceksem eğer bunu parti içinde vereceğim. Hiçbir yere gitmiyorum”

 

Tarih : 19 Şubat 2020 Çarşamba 03:10   Okunma : 1696

Mersin CHP İl kongresi sonrasında yaşanılan antidemokratik tavır ile gündeme gelen Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, ‘CHP’den istifa edecek’ söylentilerini yalanlayarak, “Birileri istiyor diye ben partimden istifa etmem. Görüşümü değiştirmem. Dedikodu yayıyorlar TKP’ye geçeceğim, İYİ partiye geçeceğim diye. Birileri istiyor diye partimden istifa etmem. Mücadele vereceksem eğer bunu parti içinde vereceğim. Hiçbir yere gitmiyorum” şeklinde konuştu.

LİSTEYE GİREMEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi’nde adeta skandala dönüşen İl Başkanlığı seçimleri sonrasında, aday olması divan tarafından engellenen muhaliflerin desteklediği Alptekin Eser kadar, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a karşı yapılanlar da çok konuşuldu. İl Başkanlığına seçilen Adil Aktay’ın Başkan Haluk Bozdoğan dışında genel merkez delegesi olarak tüm Belediye Başkanlarını yazması, Haluk Bozdoğan-Vahap Seçer arasındaki soğuk savaşın birkez daha gündeme gelmesine sebep oldu.

KONGREDE BOZDOĞAN’A SALDIRI

Antidemokratik bir zemin üzerinde gerçekleşen CHP İl Başkanlığı seçimleri sırasında Başkan Haluk Bozdoğan’a bir gurup meclis üyesi ve Vahap Seçer ile Adil Aktay taraftarları saldırıda bulundu. Bozdoğan’ın koruma polislerinin araya girmesi ile Bozdoğan güçlükle kongrenin düzenlendiği salondan çıkarıldı. Bozdoğan’ın koruma polisleri ile yaşanan arbedede yumruk ve tekmelere maruz kaldı.

İŞÇİ ÇIKARMAM KONUSUNDA BASKI YAPILDI

Göreve geldiği günden bu yana Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile karşı karşıya geldiklerini belirten Başkan Bozdoğan, “Kentleri kent yapan işçilerdir, emekçilerdir. Ancak bana başta Vahap Seçer olmak üzere İl Başkanlığı işçi çıkarmam ile ilgili baskı kurdu. Şunu herkes bilsin ki Haluk Bozdoğan hangi partili olursa olsun, hangi görüşü savunursa savunsun, işini yapan, ekmeğinde olan işçiyi işinden etmez, etmeyecektir. Diğer belediyelere bakın. Herkes akrabasını, yakınını işe aldı. Ben çocuklarımı bile belediyeye sokmamaya gayret gösteriyorum” dedi.

1 TANE MECLİS ÜYESİNİ LİSTEYE SOKAMADIM

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve CHP İl Başkanı Adil Aktay’ın dediklerini yapmadığı için bugün engellendiğini savunan Bozdoğan, “Bakın, Mersin Büyükşehir belediyesi Meclisi’nde borçlanma yetkisi konusunda avaz avaz bağıran CHP’li Mclis Üyeleri, Tarsus’ta aynı konuyu ben meclise getirince red ettiler. Aldıkları talimatla bunu yaptılar. Ben Haluk Bozdoğan olarak Tarsus’ta 95 bin oy aldım. Vahap Seçer’e Tarsus’tan 86 bin oy çıktı. 82 bin de CHP’nin meclis üyesi oyu vardı. Şimdi bu rakamlara bakarak herkes şapkasını önüne koymalı. Ben seçim döneminde 1 tane bile meclis üyesini listeme alamadım. Müsade etmediler. Haluk Bozdoğan yıllardır Tarsus’ta doktorluk yapmıştır. Halkta da karşılığı vardır” ifadelerini kullandı.

GERÇEK CHP’LİLER NEREDE?

İl Başkanlığı seçimlerine de değinen Başkan Bozdoğan, “Yapılan bu kongre demokratik değildir. 1 tane delege çıkıp da blok listeye karşıyız, çarşaf liste istiyoruz diyemedi kürsüde. Bu kadar güç zehirlenmesine ve kibire CHP’li delegeler nasıl izin veriyorlar anlamak gerçekten güç. Gerçek CHP’liler nerede? Yaşanılanlar malesef ne CHP’ye ne de bu partiye yıllarını vermiş partililere yakışmıyor. İnsanlar elindeki güçle, kibirle emir veriyor. Birileri de bu emirlere uyuyor. Yazık. Mersin’de yapılan il Başkanlığı seçimlerinde hayal kırıklığı yaşadım” diye konuştu.

MÜCADELEMİ CHP’DE VERECEĞİM

Yaşadığı tutum üzerine kamuoyunda ‘CHP’den istifa edecek’ söylentilerine de cevap veren Başkan Bozdoğan, “Birileri istiyor diye ben partimden istifa etmem. Görüşümü değiştirmem. Dedikodu yayıyorlar TKP’ye geçeceğim, İYİ partiye geçeceğim diye. Birileri istiyor diye partimden istifa etmem. Mücadele vereceksem eğer bunu parti içinde vereceğim. Hiçbir yere gitmiyorum” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  TARSUS BELEDİYESİ, HALUK BOZDOĞAN, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, VAHAP SEÇER

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA