14 Mayıs 2024 Salı

16:51   MERSİN MİLLETVEKİLİ KIŞ, OTİZMLİ ÇOCUKLARIN VE AİLELERİNİN SESİ OLDU   16:39   CHP MYK, SOMA`DA TOPLANDI…    16:34   CAN ATALAY`DAN SOMA İÇİN SİLİVRİ`DEN MEKTUP   12:59   GÜLNAR’IN TANITIMINA MERSİN BÜYÜKŞEHİR DESTEĞİ   12:10   TARSUS’TA HAYVAN HAKLARI GÜNDEMDE: 1. SOKAK HAYVANLARI ÇALIŞTAYI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!   11:51   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ’DAN EŞİTLİK VURGUSU   11:46   YENİŞEHİR BELEDİYESİNİN ATÖLYE TEMELLİ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR   10:20   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENTİN DÖRT BİR YANINDA ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI   09:57   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ŞEHİR TİYATROSU KURSİYERLERİ, İZLEYİCİ KARŞISINA ÇIKMAK İÇİN GÜN SAYIYOR   09:45   MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER`DEN KADIN ÜRETİCİ PAZARI`NA ‘ANNELER GÜNÜ` ZİYARETİ   09:44   301 MADENCİNİN YAŞAMINI YİTİRDİĞİ SOMA FACİASININ ÜZERİNDEN 10 YIL GEÇTİ...   16:22   BAŞKAN ÖZER, ESENYURTLU ANNELERLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   CHP ÇORUM MİLLETVEKİLİ TAHTASIZ, ALPAGUT`TA EYLEM YAPAN İŞÇİLERE DESTEK VERDİ: "EMEKTEN ALINTERİNDEN YANAYIZ"   15:54   ANNELER GÜNÜN`NDE İZMİR`DE VATANDAŞLAR ZÜBEYDE ANA`YA KOŞTU   15:47   ZÜBEYDE HANIM, ANNELER GÜNÜ`NDE İZMİR`DE ANIT KABRİ BAŞINDA ANILDI   15:06   SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA`NIN AÇIKLADIĞI "ONAYLI RANDEVU DÖNEMİ" YARIN BAŞLIYOR   14:49   KEMAL KILIÇDAROĞLU`NDAN ANNELER GÜNÜ MESAJI: "EVLADINI TOPRAĞA VERMİŞ BÜTÜN ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ`NÜ KUTLUYORUM"   14:45   TOKİ MAĞDURLARINDAN İSTANBUL`DA EYLEM: “5 YIL GEÇTİ, İNŞAATLAR HÂLÂ YAVAŞ İLERLİYOR”   14:35   YARGITAY`DA YARIN ÇİFTE SEÇİM YAPILACAK   14:07   METEOROLOJİ`DEN 10 İLDE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI  
 
     
   

Tarsus CHP’den Çocuklar İçin Eve Kitap Kampanyası


CHP Tarsus İlçe Örgütü içinde bulunduğumuz olağanüstü günlerde, evde vakit geçirmek zorunda olan çocuklarımız, zamanlarını kitap okuyarak geçirsinler diye anlamlı bir projeye imza attı.

 

Tarih : 31 Mart 2020 Salı 08:48   Okunma : 1155

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Örgütü, koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle okulların kapalı olmasından dolayı evlerinde kalan, eğitimlerini TV ve internet üzerinden sürdüren öğrencilere kitap dağıttı. 1 ile 8 sınıf öğrencilerini kapsayan kitap dağıtım uygulamasından çocuklar ve aileleri büyük mutluluk duydu.

Göreve geldiği günden bu yana toplumsal duyarlılık projelerine ağırlık veren CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal ve çalışma arkadaşları, salgın nedeniyle #EvdeHayatVar çağrısına uyarak dışarı çıkamayan öğrencileri de düşündü.

BAŞKAN VARAL ÖNCÜLÜĞÜNDE, HİJYEN KURALLARINA AZAMİ ÖZEN GÖSTERİLEN, ÖZVERİLİ BİR ÇALIŞMA

İlçe Başkanı Varal’ı öncülüğünde harekete geçen CHP Tarsus İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyelerinin özverili çalışmaları neticesinde 1 ile 8 sınıf öğrencileri için özel olarak seçilen kitaplar, hijyen kurallarına azami özen gösterilerek tek tek evlerine teslim edildi.

“Evde okuyarakkitapların iyileştirici gücü ile sağlığımızı koruyalım” çağrısında bulunan CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, bu zor sürecin toplumsal duyarlılığı en üst seviyeye çıkartarak aşılacağını söyledi.

“65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARIMIZ İÇİN İHBAR HATTI KURDUK. BİLİM İNSANLARININ UYARILARINA UYARAK BU ZOR DÖNEMİ AŞACAĞIZ”

Başkan Varal, “Koronavirüs tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de maalesef ki hayatı olumsuz etkiliyor. Yaşanan bu zor dönemi bilim insanlarının uyarılarına uyarak aşacağımıza gönülden inanıyorum. CHP Tarsus İlçe örgütü olarak 65 yaş ve üstü büyüklerimizin ihtiyaçlarının karşılanması için ihbar hattı kurarak, yardım taleplerini yerine getiriyoruz. Yine salgından dolayı okulları tatil olan ve evde kalan çocuklarımızın okuyabilmeleri için eğitimcilerin de görüşünü alarak kitapları temin ettik. Gençlik ve Kadın Kolları üyelerimiz, kitapları öğrencilerimizin evlerine kadar götürüp, hijyen kurallarına uyarak dağıttılar. Öğrencilerimiz ve aileleri bu uygulamadan dolayı memnuniyetlerini ve teşekkürlerini ilettiler. Tüm vatandaşlarımıza bir kez daha sağlıklı günler diliyorum. Zorunlu tatili kitapların dünyasında evde geçirelim” diye konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  TARSUS CHP’DEN ÇOCUKLAR İÇİN EVE KİTAP KAMPANYASI, CUMHURİYET HALK PARTİSİ, TARSUS İLÇE ÖRGÜTÜ, KORONAVİRÜS

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA