12 Mayıs 2024 Pazar

16:22   BAŞKAN ÖZER, ESENYURTLU ANNELERLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   CHP ÇORUM MİLLETVEKİLİ TAHTASIZ, ALPAGUT`TA EYLEM YAPAN İŞÇİLERE DESTEK VERDİ: "EMEKTEN ALINTERİNDEN YANAYIZ"   15:54   ANNELER GÜNÜN`NDE İZMİR`DE VATANDAŞLAR ZÜBEYDE ANA`YA KOŞTU   15:47   ZÜBEYDE HANIM, ANNELER GÜNÜ`NDE İZMİR`DE ANIT KABRİ BAŞINDA ANILDI   15:06   SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA`NIN AÇIKLADIĞI "ONAYLI RANDEVU DÖNEMİ" YARIN BAŞLIYOR   14:49   KEMAL KILIÇDAROĞLU`NDAN ANNELER GÜNÜ MESAJI: "EVLADINI TOPRAĞA VERMİŞ BÜTÜN ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ`NÜ KUTLUYORUM"   14:45   TOKİ MAĞDURLARINDAN İSTANBUL`DA EYLEM: “5 YIL GEÇTİ, İNŞAATLAR HÂLÂ YAVAŞ İLERLİYOR”   14:35   YARGITAY`DA YARIN ÇİFTE SEÇİM YAPILACAK   14:07   METEOROLOJİ`DEN 10 İLDE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI   14:05   BAKAN ERSOY`DAN İTİRAF... ERDOĞAN AİLESİNE YAKIN İSMİN İŞLETTİĞİ İSTANBUL PARK HÂLÂ TAHLİYE EDİLEMEDİ   13:31   ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ`DAN `ENGELLİLER HAFTASI` MESAJI: "KAMU VE ÖZEL SEKTÖRDEKİ ENGELLİ KOTASI ARTIRILMALIDIR"   13:25   DİYABETLİ ÇOCUKLAR VAKFI`NDAN ÇAĞRI: "TİP 1 DİYABETLİ ÇOCUKLARIN HAYATINI DEĞİŞTİRECEK SENSÖRLER SUT KAPSAMINA ALINMALI. ÇOCUKLARIN SAĞLIĞIYLA İLGİLİ BİR KONUDAN TASARRUF OLMAZ"   12:54   MSB`DEN `ANNELER GÜNÜ` MESAJI: "HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ HAK EDİYORSUNUZ. İYİ Kİ VARSINIZ"   12:52   BAKAN ALİ YERLİKAYA`DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI: "SİZLER BAŞIMIZIN TACISINIZ"   12:47   BAKAN GÖKTAŞ: "MAYIS AYINA İLİŞKİN TOPLAM 4,8 MİLYAR TL TUTARINDAKİ YAŞLI AYLIĞI VE ENGELLİ AYLIKLARINI HESAPLARA YATIRDIK"   12:44   ZEYNEL EMRE`DEN BAKAN TUNÇ`A: "2003-2023 YILLARI ARASINDA İNŞA EDİLEN YENİ ADLİYE BİNALARI VE CEZAEVLERİ İHALELERİNİ ALAN FİRMALAR İLE TOPLAM İHALE BEDELİ NEDİR?   12:44   CHP LİDERİ ÖZGÜR ÖZEL`DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI   12:42   CHP ALMANYA BİRLİKLERİ FEDERASYONU YENİ YÖNETİMİNİ BELİRLEYECEK   12:37   DEPREM UZMANI PROF. DR. ERCAN`DAN SEFERİHİSAR`DA 7.3 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM UYARISI   12:17   METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ UYARDI: SAĞANAK VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR  
 
     
   

Başkan Gültak, Vatandaşlara Maske, Eldiven Ve Dezenfektan Dağıttı


Başkan Gültak; pazar alışverişine gelen vatandaşlara maske, eldiven ve dezenfektan jel dağıttı. Zorunlu olmadıkça evden çıkmama çağrısı yapan Gültak; sosyal mesafe ve hijyen kurallarına mutlaka uyulması gerektiğinin altını çizdi.

 

Tarih : 8 Nisan 2020 Çarşamba 04:01   Okunma : 1531

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek amacıyla; Güneş Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nda, esnafa ve alışverişe gelen vatandaşlara maske, eldiven ve dezenfektan jel dağıttı. Pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Gültak; Bilim Kurulu üyeleri, uzmanlar ve hükümetin açıkladığı tedbirlere mutlaka uyulması yönünde uyarıda bulundu.

Vatandaşlara seslenen Başkan Gültak; “Sizlerden ricamız, lütfen mecbur kalmadıkça evlerinizden dışarı çıkmayın. Sosyal mesafemize ve kişisel hijyen kurallarına mutlaka dikkat edelim. Sokağa çıkma kısıtlamasına da uyalım. Sizlere dağıttığımız maske, eldiven ve dezenfektanı da bol bol kullanın” dedi.

“Bilim Kurulu’nun tavsiyelerine mutlaka uyalım”

Başkan Gültak; maske, eldiven ve dezenfektan dağıtımının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Koronavirüs salgınına karşı mücadele çalışmalarımız kapsamında zabıta ekiplerimiz, rutin olarak 7 gün 24 saat esasına göre kesintisiz hizmet vermektedir. Cumhurbaşkanlığımızın yayınladığı kurallara uyulup uyulmadığını ben de yerinde denetledim. Tezgâhlar arasındaki mesafelere baktım, insanlarımızın maskesiz gelmemesi için giriş-çıkış sayısını 2’ye çıkardık. Ayrıca hazırladığımız 20 bin dezenfektanın yanı sıra, eldiven ve maske dağıtıyoruz. Bilim Kurulu’nun açıkladığı tedbirlere uyarsak, daha büyük sıkıntılar yaşamadan bu krizi atlatacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

“Maskelerimizi takalım, sosyal mesafelerimize dikkat edelim”

Zorunlu olmadıkçı evden çıkmamaları yönünde vatandaşlara çağrı yapan Başkan Gültak; kendisinin eczacı olduğunu hatırlatarak, şöyle konuştu; “Sosyal mesafemizi koruyalım, maskelerimizi takalım ve mecbur değilsek evden dışarı çıkmayalım. Bu kurallara uyarsak, bu işi bir aya kalmaz bitiririz. Önemli olan, bizim kurallara uymamız. Hükümetimiz ve Sağlık Bakanımıza çok teşekkür ediyoruz. Sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Akdeniz Belediyesi olarak mahalle evlerimizde 5 bin maske üretiyor ve sağlık çalışanlarımıza ulaştırıyoruz. 100 kişiden oluşan ekibimiz her gün, kamu kurumlarını, okul, cami, sağlık ocakları ve eczaneleri, açık olan işletmeleri ilaçlayıp dezenfekte ediyor. Salgına karşı mücadelemiz kesintisiz bir şekilde devam edecek.”

 

Paylaş :
Etiketler :  AKDENİZ BELEDİYESİ, BAŞKAN GÜLTAK VATANDAŞLARA MASKE, ELDİVEN VE DEZENFEKTEN DAĞITTI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA