4 Aralık 2025 Perşembe

19:59   “YÜREĞIR’IN ÇıĞLıĞı MECLISTE: DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN KENTSEL DÖNÜŞÜM VE YATıRıM ÇAĞRıSı”   19:55   “MERSIN’DE ENGELSIZ YAŞAM PARKı’NDA DÜNYA ENGELLILER GÜNÜ: SANAT, EMPATI VE DAYANıŞMA BULUŞTU”   15:38   MERSIN SAĞLıK ÜSSÜ YOLMA YOLUNDA: MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL YENI SAĞLıK YATıRıMLARıNı DUYURDU   15:34   CHP’LI UZUN, MUĞLA’DAKI ZEHIRLENME OLAYıNı MECLIS GÜNDEMINE TAŞıDı   14:29   CHP’LI HEYETTEN DIVRIĞI’DE IŞTEN ÇıKARıLAN MADENCILERE DESTEK ZIYARETI   14:27   ASU KAYA: “‘AILE YıLı’ DIYE SÜSLÜ SLOGANLARLA KONUT PROPAGANDASı YAPMAK, GERÇEK AILELERIN YAŞADıĞı ACı TABLOYU INKÂR ETMEKTIR”   14:25   "OKULLARDA 1 ÖĞÜN ÜCRETSIZ YEMEK" DAVASı DANıŞTAY’DA...   14:23   MHP LIDERI BAHÇELI’DEN ÖZEL’E "TEBRIK TELEFONU"... ÖZEL, KENDISINI ARAYAN LIDERLERE TEŞEKKÜR ETTI   10:03   MERSIN ESOB 2025’I DEĞERLENDIRDI, 2026’NıN YOL HARITASıNı AÇıKLADı   09:49   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN 2025’TE 500 HANEYE TEMIZLIK VE BAKıM ELI   09:25   YEREL TOHUMDAN İKLIM DOSTU PROJELERE: MERSIN TARıM FUARı’NDA BÜYÜKŞEHIR DAMGASı   01:50   “ÖZGÜR ÖZEL’DEN NET MESAJ: ‘KAYBEDEN LIDER KALMAZ, CHP SAHICILIKLE IKTIDARA YÜRÜYOR’”   21:30   TARSUS’TA MECLIS GÜNDEMI YOĞUN: KENTSEL DÖNÜŞÜMDEN ULUSLARARASı ÖDÜLE   21:03   “SAVUNMA SUSMADı: BARO BAŞKANı ÖZDEMIR’DEN TUTUKLU AVUKATLAR İÇIN ADALET ÇAĞRıSı”   20:31   “SERAP AVCı DAVASıNDA BEŞINCI CELSE: ERKEK ŞIDDETINE KARŞı ADALET ARAYıŞı”   20:25   MERSIN LIMANı’NDA ŞOK OPERASYON: İTALYA’YA KAÇıRıLACAK 44 GÖÇMEN KONTEYNERDE YAKALANDı!   20:19   TOROSLAR’DA ENGELSIZ BIR GÜN   20:15   MERSIN’DE ULAŞıMDA SESSIZ DEVRIM: 18 ELEKTRIKLI OTOBÜS YOLLARDA   15:15   DEM PARTI GRUP TOPLANTıSı... TUNCER BAKıRHAN’DAN ÖZEL’E: CELLAT DEFTERINI AÇACAKSAK, GEÇMIŞI KONUŞACAKSAK HEPINIZ BORÇLU ÇıKARSıNıZ   15:13   ŞEHZADELER BELEDIYE BAŞKANı GÜLŞAH DURBAY KONTROL AMAÇLı YOĞUN BAKıMA ALıNDı  
 
     
   

Büyükşehir, Salgın Döneminde Hizmetlerin Aksamaması İçin Çalışmalarına Devam Ediyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi,bir yandanKoronavirüs salgınına karşı mücadeleyi aralıksız olarak sürdürürken, bir yandan da kentin dört bir yanında yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.Büyükşehir ekipleri, 11 Mart’tan bu yana 17 km yol genişletme,45 km karla mücadele, 142 km greyder ile banket bakım ve tesviye,390 km stabilizemalzemeli yol bakım,11 km heyelan temizlemeve 205 metre taş duvar örme çalışmasını tamamladı.

 

Tarih : 15 Nisan 2020 Çarşamba 10:39   Okunma : 1009

Mersin Büyükşehir Belediyesi, tüm ekiplerini seferber ederekKoronavirüs(COVID-19) saygını ile mücadelesini sürdürürken, bir yandan da plan ve program dahilinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.Salgın nedeniyle okulların tatil, bazı işyerlerinin kapalı ve uygulanan sokağa çıkma yasakları nedeniyle trafik yoğunluğunun az olmasıylaYol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Kent ulaşımında konfor ve kaliteyi artırmak ve Mersin’de yaşayan hiçbir vatandaşın mağdur edilmemesi için aralıksız olarak çalışan Büyükşehir Belediyesi, yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürerek, asli görevlerini aksatmıyor.Bunun yanı sıra ekipler, heyelan sebebiyle ulaşıma kapanan yollara anında müdahale ediyor, karla mücadele çalışmaları gerçekleştiriyor, okul bahçelerini öğrenciler için hazır hale getiriyor.Büyükşehir ekipleri,bozulan yolları büyük bir titizlikle asfalt dökerek, onarıyor. Aynı zamanda vatandaşların talepleri doğrultusunda asfaltlanması gereken yollar da sıcak asfaltla kaplanıyor.

Yol yapım, bakım ve onarım ekipleri görev başında

Ekipler, heyelan sebebiyle ulaşıma kapanan yollara anında müdahale ederek, olası riskleri de ortadan kaldırdı. Kar yağışının görüldüğü yüksek kesimlerde, yol açma çalışması yapan Büyükşehir ekipleri, karla mücadele çalışması da gerçekleştirdi.Okulların tatil olması sebebiyle asfalt çalışmalarına başlayan ekipler, okul bahçelerini de öğrenciler için hazır hale getirdi.

Kent genelinde aralıksız olarak devam eden çalışmalar kapsamında, Büyükşehir ekipleri,11 Mart’tan itibaren17 km yol genişletme,45 km karla mücadele (yol açma),142 km greyder ile banket bakım ve tesviye,390 km stabilize malzemeli yol bakım,11 km heyelan temizlemeve 205 metre taş duvar örme çalışmasını tamamladı.

Bu zor süreçte dahi büyük bir özveri ile faaliyetlerini sürdüren ekipler, vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması ve hizmetlerin aksamaması noktasında seferberlik başlatarak, her türlü çabayı gösteriyor.

Paylaş :
Etiketler :  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KORONAVİRÜS, MERSİN’DE YOL YAPIM, BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA