14 Mayıs 2024 Salı

16:51   MERSİN MİLLETVEKİLİ KIŞ, OTİZMLİ ÇOCUKLARIN VE AİLELERİNİN SESİ OLDU   16:39   CHP MYK, SOMA`DA TOPLANDI…    16:34   CAN ATALAY`DAN SOMA İÇİN SİLİVRİ`DEN MEKTUP   12:59   GÜLNAR’IN TANITIMINA MERSİN BÜYÜKŞEHİR DESTEĞİ   12:10   TARSUS’TA HAYVAN HAKLARI GÜNDEMDE: 1. SOKAK HAYVANLARI ÇALIŞTAYI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!   11:51   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ’DAN EŞİTLİK VURGUSU   11:46   YENİŞEHİR BELEDİYESİNİN ATÖLYE TEMELLİ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR   10:20   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENTİN DÖRT BİR YANINDA ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI   09:57   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ŞEHİR TİYATROSU KURSİYERLERİ, İZLEYİCİ KARŞISINA ÇIKMAK İÇİN GÜN SAYIYOR   09:45   MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER`DEN KADIN ÜRETİCİ PAZARI`NA ‘ANNELER GÜNÜ` ZİYARETİ   09:44   301 MADENCİNİN YAŞAMINI YİTİRDİĞİ SOMA FACİASININ ÜZERİNDEN 10 YIL GEÇTİ...   16:22   BAŞKAN ÖZER, ESENYURTLU ANNELERLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   CHP ÇORUM MİLLETVEKİLİ TAHTASIZ, ALPAGUT`TA EYLEM YAPAN İŞÇİLERE DESTEK VERDİ: "EMEKTEN ALINTERİNDEN YANAYIZ"   15:54   ANNELER GÜNÜN`NDE İZMİR`DE VATANDAŞLAR ZÜBEYDE ANA`YA KOŞTU   15:47   ZÜBEYDE HANIM, ANNELER GÜNÜ`NDE İZMİR`DE ANIT KABRİ BAŞINDA ANILDI   15:06   SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA`NIN AÇIKLADIĞI "ONAYLI RANDEVU DÖNEMİ" YARIN BAŞLIYOR   14:49   KEMAL KILIÇDAROĞLU`NDAN ANNELER GÜNÜ MESAJI: "EVLADINI TOPRAĞA VERMİŞ BÜTÜN ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ`NÜ KUTLUYORUM"   14:45   TOKİ MAĞDURLARINDAN İSTANBUL`DA EYLEM: “5 YIL GEÇTİ, İNŞAATLAR HÂLÂ YAVAŞ İLERLİYOR”   14:35   YARGITAY`DA YARIN ÇİFTE SEÇİM YAPILACAK   14:07   METEOROLOJİ`DEN 10 İLDE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI  
 
     
   

Başkan Mustafa Turgut, “Bergkamen heyetine teşekkür ediyoruz”..


Bu yıl 20-25 Mayıs tarihleri arasında 44.sü kutlanmakta olan Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali etkinliklerine katılmak üzere ilçeye gelen Almanya-Bergkamen Belediye Başkanı RonaldSchaefer ve heyeti, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u makamında ziyaret etti.

 

Tarih : 23 Mayıs 2017 Salı 22:46   Okunma : 1986

Bu yıl 20-25 Mayıs tarihleri arasında 44.sü kutlanmakta olan Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali etkinliklerine katılmak üzere ilçeye gelen Almanya-Bergkamen Belediye Başkanı RonaldSchaefer ve heyeti, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u makamında ziyaret etti.

Silifke Müzik ve Folklor Festivaline katılımlarından dolayı kardeş şehir heyetine teşekkür eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Festivalimize katılarak bizleri onurlandırdınız. Kardeş şehir olarak açmış olduğunuz stant ve ikramlarınızla ayrı bir renk kattınız. Katılımlarınızdan ve ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.

Almanya Bergkamen Belediye Başkanı Ronald Schaefer ise, “Belediye Başkanımız ve Bergkamen halkının selam ve sevgilerini getirdik. Bu yıl festivaliniz gerçekten muhteşem oldu. Yerli ve yabancı ülkelerden çok sayıda halk oyunları gelmesi, yöresel oyunları ve dans gösterileri yapması güzel bir hava kattı.

Bergkamen kardeş şehir olarak Silifke festivaline katılmaktan ve sizlerle bir arada olmaktan son derece büyük mutluluk duyduk. Bizleri güzel bir şekilde ağırladınız. Emeğiniz ve misafirperverliğiniz için teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Yapılan ziyaret konuşmalarının ardından Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ve Almanya-Bergkamen Belediye Başkanı Ronald Schaefer, karşılıklı olarak birbirlerine çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Paylaş :
Etiketler :  belediye başkanı mustafa turgut, chp, 44.uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA