14 Eylül 2025 Pazar

21:36   KADıN EMEĞIYLE İLMEK İLMEK YÜKSELEN MIRAS: MERSIN DOKUMALARı ULUSLARARASı VITRINDE   20:55   MEZITLI’DE KAZA!   16:21   “YA İSTIKLAL YA ÖLÜM!”: SAKARYA ZAFERI’NIN 104. YıLıNDA TARIHE SAYGı   14:12   AFAD UYARDı: SISMIK HAREKETLILIK DEVAM EDIYOR, VATANDAŞLAR TEDBIRLI OLMALı   13:51   TARıM ALARMı: TÜRKIYE HER SAAT 18,5 FUTBOL SAHASı BÜYÜKLÜĞÜNDE TOPRAĞıNı KAYBEDIYOR!   13:27   MERSIN’DE HAREKET VAR: AVRUPA HAREKETLILIK HAFTASı’NDA ŞEHIR SOKAKLARı HAYAT BULUYOR!   12:45   BAYRAMPAŞA BELEDIYE BAŞKANı GÖZALTıNDA: “BAŞıM DIK, ALNıM AKTıR”   12:39   SINEMA PERDESINDEN DOĞAYA UMUT: ALTıN KOZA 5 BIN FIDANLA YEŞERIYOR   12:32   “BAYRAMPAŞA OPERASYONU: SEÇIMLE GELENLERE ŞAFAK BASKıNı, HUKUK SANDıKTA YARGıLANACAK!”   11:09   KıRSALDA KÜLTÜR RÜZGARı: MERSIN’IN YAYLA KONSERLERI KOCAYER’DE COŞKUYLA YANKıLANDı   23:56   MERSIN EMEK VE DEMOKRASI PLATFORMU: “12 EYLÜL REJIMI KÖKTEN TASFIYE EDILMELI”   14:26   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MINIK ÇEVRECI ARAS KAYRETLI ILE BULUŞTU   14:24    ALI BOZAN: “AKDENIZ’IN SEÇILMIŞLERININ CEZAEVINDE TUTSAK EDILDIĞI HER BIR GÜN SUÇ IŞLENIYOR”   14:21   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN ÖĞRENCILERE KıRTASIYE DESTEĞI BAŞVURULARı BAŞLADı   14:18   BARO BAŞKANı ÖZDEMIR’DEN, MERSIN ADALET KOMISYONU BAŞKANı CEYLAN’A ZIYARET   12:13   TELEGRAM VE DISCORD FAALIYETI   12:09   KONYA’DA DEHŞETE DÜŞÜREN OLAY!   11:11   KUZOLUK’A ULAŞıM ARTıK DAHA KOLAY: TARSUS BELEDIYESI YOL ENGELINI AŞTı   10:25   HAYAL GÜCÜ ATÖLYESI: MERSIN’DE ÇOCUKLAR SANATLA BÜYÜYOR   23:57   ÖZGÜR ÖZEL’DEN KıLıÇDAROĞLU’NA ÇAĞRı: CHP’YE YARGı DARBESINE SESSIZ KALMA!  
 
     
   

Başkan Seçer’den 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Tarih : 1 Mayıs 2020 Cuma 17:31   Okunma : 1082

Başkan Seçer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“1 Mayıs, tüm dünyada milyonlarca işçi, emekçi ve çalışanın birlik, mücadele ve dayanışma günüdür.

Demokrasi ve insan haklarının geliştirilmesi açısından tarihi bir öneme sahip olan 1 Mayıs, aynı zamanda iş ve emek mücadelesi verenlerin daha eşit ve özgür dünyaya olan özlemlerini dile getirdikleri bir gündür.

Bu yılki 1 Mayıs, Covid-19 ve dünya genelinde ilan edilen pandemi nedeniyle, önceki yıllardan çok daha farklı bir anlam taşımaktadır. Salgın, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de bilimin sağlık üzerindeki yerini ve sosyal devletin varlığının önemini bir kez daha ortaya çıkarmıştır. İnsanlığı tehdit eden bu küresel salgın, sosyal ve hukuk devletinden uzaklaşıldığında, nasıl bir geleceğin bizleri beklediğini göstermesi açısından ibret vericidir.

Emeğin, barışın, kardeşliğin, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin simgeleştiği 1 Mayıs’ın toplumsal refahın sağlanmasında da özel bir yeri bulunmaktadır.

Tarımda, sanayide, bilimde, teknolojide, sağlıkta, hizmet sektöründe ve hayatın daha pek çok alanında üretenler sayesinde toplumların refah düzeyleri yükselmektedir. Bizler de bu gerçeği bilerek, her alanda üreten ve insanlarımıza nitelikli istihdam olanakları yaratma uğraşı veren bir belediyecilik anlayışıyla; kentimizin ve ülkemizin güzel yarınlara ilerleyişi için kararlılıkla ve özveriyle çalışıyoruz.

Sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak bugüne kadar çalışanların her zaman yanında olduk ve bundan sonra da olmaya ve aynı ilkelerle çalışmaya devam edeceğiz.

Mersin’in hak ettiği yeni yatırımlarla daha çok gelişmesi, ülkemizde ve dünyada hak ettiği yere kavuşması, insanlarımızın iş ve aş sahibi olması ve kentimizin refah seviyesi yüksek bir kent olması için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemiz ve güzel şehrimizin büyüyüp, gelişmesi için canla başla çalışan, ekmeğine alın terini katmış olan başta Büyükşehir Belediyemiz’in çalışanları olmak üzere bütün işçi ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA