12 Mayıs 2025 Pazartesi

14:43   CHP`LI IL BELEDIYE BAŞKANLARı TOPLANTıSı 14-16 MAYıS TARIHLERI ARASıNDA AMASYA`DA YAPıLACAK   12:48   TBMM`DE BAŞKANVEKILLIĞI TARTıŞMASı... TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ, GÜLIZAR BIÇER KARACA`NıN YERINE CELAL ADAN`ı TBMM BAŞKANVEKILI OLARAK GÖREVLENDIRDI   12:15   CHP`LI GÜLCAN KıŞ: “BU, ŞEFFAFLıKTAN KAÇAN BIR IKTIDARıN AÇıK ITIRAFıDıR”   10:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESINDEN TARSUS`TA KÖPRÜ GENIŞLETME ÇALıŞMASı   10:17   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, YKS ÖNCESINDE SıNAV PROVASı DÜZENLEDI   10:01   TARSUS BELEDIYESI, ENGELLILER HAFTASı`Nı VE ANNELER GÜNÜ`NÜ BIRLIKTE KUTLADı   18:20   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`DEN 32 ANNEYE "ANNELER GÜNÜ" TELEFONU   17:33   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "BELEDIYECILIK VATANDAŞLA IÇ IÇE OLMALı, TOPLUMUN HER SORUNUNDA YANıNDA OLMALı"   11:23   ÖZGÜR ÖZEL`DEN "ANNELER GÜNÜ" MESAJı: "BIR ÇOCUĞUN GELECEĞI IÇIN DIRENEN HER ANNE, BU ÜLKENIN KADERINI DEĞIŞTIRIR"   09:51   DILEK KAYA İMAMOĞLU`NDAN "ANNELER GÜNÜ" MESAJı: "TÜM GENÇLER SERBEST BıRAKıLANA, SEVDIKLERIMIZ ARAMıZA DÖNENE KADAR ÖZELLIKLE BIZ ANNELER NORMALLEŞMEYECEĞIZ"   15:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN RENKLI ANNELER GÜNÜ ETKINLIĞI   15:25   TARSUS BELEDIYESI`NDEN EMEKLILERE SAĞLıKLı YAŞAM DESTEĞI   13:59   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "ARTıK TÜM TÜRKIYE, TÜM ŞEHIRLER BU MILLETIN, BU HALKıN, KARDEŞLIĞIN KALESI"   11:28   TARSUSLU MINIKLER, ANNELER GÜNÜ`NÜ KUTLADı   11:02   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, `DÜNYA SAĞLıK İÇIN HAREKET ET GÜNÜ`NDE VATANDAŞLARı DOĞA ILE BULUŞTURDU   14:10   SILIFKE BELEDIYESI`NDEN ANNELERE ÇIÇEK SÜRPRIZI   13:46   VAHAP SEÇER: "UYGULADıĞıMıZ PROJELERLE ANNELERIMIZE YARDıMCı OLUYOR, ONLARıN YÜKÜNÜ HAFIFLETIYORUZ”   13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR  
 
     
   

Hayatının Baharında Ağır Hastalıklarla Mücadele Eden Ayyüce’ye, Büyükşehir’den 19 Mayıs Sürprizi


Mersin Büyükşehir Belediyesi, farklı nedenlerden dolayı sıkıntı çeken her yaş grubundan yurttaşlara dokunmaya, onların yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Hayatının baharında sinir sistemindeki kötü huylu tümör ve yumuşak doku kanseri nedeniyle tedavi gören 23 yaşındaki Ayyüce Çınar, hayranı olduğu Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk’la Büyükşehir aracılığıyla görüştü.

 

Tarih : 19 Mayıs 2020 Salı 08:28   Okunma : 1453

Mersin Büyükşehir Belediyesi, farklı nedenlerden dolayı sıkıntı çeken her yaş grubundan yurttaşlara dokunmaya, onların yüzlerini güldürmeye devam ediyor.Bunlardan biri de Ayyüce Çınar. Büyükşehir, hayatının baharında ağır hastalıklarla mücadele eden Ayyüce Çınar’ı, hayranı olduğu Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk’la görüştürdü. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gerçekleştirilen sürpriz görüşmeden dolayı Ayyüce, büyük mutluluk yaşadı.

Ayyüce, koyu bir Fenerbahçe taraftarı

23 yaşında olanAyyüce Çınar, sinir sistemindeki kötü huylu tümör ve yumuşak doku kanseri nedeniyle ağır bir tedavi süreci geçiriyor. Bu zor dönemde yaşama tutunabilmek ve moralini yüksek tutmak için özellikle sosyal medyayı sıklıkla kullanan Ayyüce’nin en çok sevdiği şey ise Fenerbahçe. Ayyüce’nin Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk’a da büyük bir hayranlık duyuyor.

Ayyüce, geçen yılın Ekim ayı içerisinde Tarsus İdmanyurdu ile Fenerbahçe arasında Mersin’de oynanan Türkiye Kupası maçı sonrasında, yine Büyükşehir yetkililerinin girişimiyle AlperPotuk’la bir araya gelmiş ve fotoğraf çektirmişti. Bu görüşme ulusal basına da yansımıştı.

Ağır tedavi sürecinde hayata tutunmak için mücadele eden Ayyüce Çınar’ın durumunu öğrenen ve ona sürpriz yapmak isteyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bu konuyla ilgili çalışma yapılmasını istedi.

Sürpriz görüşmeden dolayı oldukça sevindi

Alper Potuk’la daha önceden tanışıklığı bulunan, Büyükşehir Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Mezarlık İşleri Birimi Sorumlusu Yusuf Nevruz, konuyla ilgili ön görüşmeyi yaptı. Alper’den alınan onayın ardından, Büyükşehir Tarsus-Çamlıyayla Şube Koordinatörü Ali Boltaç, CHP Tarsus İlçe Başkan Yardımcısı Haluk Gülbahar ve Yusuf Nevruz, Ayyüce’nin kaldığı Tarsus Yeşil Mahalle’deki anneannesinin evine gitti.

Burada görüntülü şekilde Alper Potuk’la görüşen Ayyüce, duygu dolu anlar yaşadı. Ayyüce, görüşmenin sağlanmasından dolayı Başkan Vahap Seçer’e ve Büyükşehir yetkililerine teşekkürlerini iletti.

Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, Alper Potuk’a teşekkürlerini ileterek, “Başkanımız Sayın Vahap Seçer’in isteğiyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda güzel bir sürpriz yapmak istedik. Mutlu anlar yaşandı. İsteğimiz Ayyüce’nin bir an önce sağlığına kavuşmasıdır. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

Ali Boltaç, Ayyüce’ye Büyükşehir’in hazırladığı kupa bardak ve çeşitli armağanlarda verdi.

Paylaş :
Etiketler :  BÜYÜKŞEHİR, AYYÜCE’Yİ HAYRANI OLDUĞU ALPER POTUK’LA GÖRÜŞTÜRDÜ, VAHAP SEÇER, PANDEMİ, KORONAVİRÜS

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA