2 Haziran 2024 Pazar

11:27   TBMM`DE BU HAFTA... KRIPTO VARLıKLARA ILIŞKIN KANUN TEKLIFI GÖRÜŞÜLECEK, MERKEZ BANKASı BAŞKANı KARAHAN PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU`NA SUNUM YAPACAK   09:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI SPOR KULÜBÜ, SÜPER LIG`E ÇıKTı   09:29   "FILISTIN İÇIN BIN GENÇ" GRUBU: 10 ARKADAŞıMıZ ŞAFAK OPERASYONUYLA GÖZALTıNA ALıNDı   01:44   ÖZGÜR ÖZEL: “GÖZALTıNA ALıNAN ÖZEL SEKTÖR ÖĞRETMENLERININ TABAN MAAŞ VE GÜVENCELI ÇALıŞMA TALEPLERININ YANıNDAYıZ”   01:32   BELEDIYELERDEKI NORM KADRO ILKE VE STANDARTLARıNA ILIŞKIN YÖNETMELIKTE DEĞIŞIKLIK YAPıLDı   16:40   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI BAŞKANLıK SEÇIMI’NDE CHP’NIN ADAYı BELLI OLDU   16:04   ÖZGÜR ÖZEL, TAYFUN KAHRAMAN`ıN KıZı VERA`NıN MEZUNIYET TÖRENINE KATıLDı   15:55   MERSIN’DE MARDINLILER DAYANıŞMA GECESINDE BIRARAYA GELDI   15:07   MSB: ZEYTIN DALı BÖLGESINDE 6 PKK`Lı TERÖRIST ETKISIZ HALE GETIRILDI   13:05   BERKIN ELVAN`ıN AILESININ AVUKATLARı, AK PARTI ANKARA MILLETVEKILI OSMAN GÖKÇEK HAKKıNDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK   12:40   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL ADD`NIN 17. OLAĞAN GENEL KURULU`NDA KONUŞTU   12:09   CHP`DEN ``ŞEHIT YAKıNı VE GAZILER`` TALIMATı   11:31   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL, ESKI BAŞBAKAN TANSU ÇILLER`E BAŞSAĞLıĞı DILEDI   11:17   MEZITLI BELEDIYESI, ARATOS SPOR TESISLERI`NDEKI TENIS KORTLARıNı YENILIYOR   09:48   ŞEHIR HASTANELERINE ULAŞıM SORUNUNA VATANDAŞLARıN TEPKISI SÜRÜYOR   09:43   MERSIN BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI, YAPıLARı YANGıNA KARŞı DENETLIYOR   09:32   TANSU ÇILLER’IN EŞI ÖZER ÇILLER VEFAT ETTI   14:52   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, SAHADA ÇALıŞMALARı İNCELEDI   14:45   EKREM İMAMOĞLU`NUN DAVASı 2 EKIM`E ERTELENDI   13:17   ÖZGÜR ÖZEL: "HER DOĞANA ANAYASA YAPARıZ, ERDOĞAN`A ANAYASA YAPMAYıZ"  
 
     
   

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Ramazan Bayramı’nı kutladı


Başkan Gültak, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, İslam Âlemi’nin ve Mersinlilerin bayramını kutladı, belediye olarak, bayram dolayısıyla tüm tedbirleri aldıklarını ifade etti.

 

Tarih : 24 Mayıs 2020 Pazar 17:31   Okunma : 1420

Mesajında, “Bayramlarımız; bizi biz yapan insani, vicdani, ahlaki ve dini değerlerimizin en yüksek seviyede yaşandığı; küskünlüklerin sona erdiği, barış, kardeşlik ve paylaşma duygularının en güzel şekilde yaşandığı mübarek günlerdir” diyen Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; “İçinden geçtiğimiz zorlu günler nedeniyle, birbirimizden ayrı kalacak olsak da bayramı evlerimizde, sevdiklerimizle kalarak en güzel duygularla yaşayacağız.

Gerek kendi, gerekse sevdiklerimizin sağlığı ve güvenliği için evlerimizden çıkmadan Ramazan bayramını idrak edeceğiz. İslam Âlemi ve halkımızın mübarek bayramını en kalbi duygularımla tebrik eder; bayramın; barışa, huzura ve kardeşliğe vesile olmasını temenni ederim. Mersinli hemşehrilerimizin aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini gönülden dilerim” ifadelerini kullandı.

AKDENİZ’DE BAYRAM TEDBİRLERİ ALINDI

Başkan Gültak mesajında, vatandaşların bayramda herhangi bir mağduriyet yaşamaması ve Mersinlilerin bayramı en güzel şekilde ve huzurla yaşaması için de belediye olarak gerekli önlemleri aldıklarını da sözlerine ekledi. Temizlik, Fen İşleri ve Zabıta Müdürlüklerinden nöbetçi ekiplerin, Ramazan Bayramı süresince 7/24 görevlerinin başında olacağını kaydeden Başkan Gültak, vatandaşların, her türlü talep ve şikâyetlerini 0324-3366583 numaralı telefona bildirebileceklerini ifade etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA