5 Aralık 2025 Cuma

19:45   TOROSLAR’DA KıRSAL MAHALLELER MODERN YOLLARA KAVUŞUYOR   19:25   MERSIN’DE KADıN RADYOCULARıN MÜCADELESI BEYAZPERDEDE: “BIZ RADYOYU ÇOK SEVDIK” AYAKTA ALKıŞLANDı   19:15   MERSIN AKDENIZ’DE ÇEVRE YATıRıMı: 1.081 KONTEYNER HIZMETE GIRDI   18:59   “MERSIN’DE DÜNYA ENGELLILER GÜNÜ: İŞKUR DESTEĞIYLE HAYATA KATıLAN GÜÇLÜ ADıMLAR”   18:54   MERSIN’DE HOBI PARKı KıŞA HAZıR: VATANDAŞLAR TOPRAKLA BULUŞTU   19:59   “YÜREĞIR’IN ÇıĞLıĞı MECLISTE: DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN KENTSEL DÖNÜŞÜM VE YATıRıM ÇAĞRıSı”   19:55   “MERSIN’DE ENGELSIZ YAŞAM PARKı’NDA DÜNYA ENGELLILER GÜNÜ: SANAT, EMPATI VE DAYANıŞMA BULUŞTU”   15:38   MERSIN SAĞLıK ÜSSÜ YOLMA YOLUNDA: MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL YENI SAĞLıK YATıRıMLARıNı DUYURDU   15:34   CHP’LI UZUN, MUĞLA’DAKI ZEHIRLENME OLAYıNı MECLIS GÜNDEMINE TAŞıDı   14:29   CHP’LI HEYETTEN DIVRIĞI’DE IŞTEN ÇıKARıLAN MADENCILERE DESTEK ZIYARETI   14:27   ASU KAYA: “‘AILE YıLı’ DIYE SÜSLÜ SLOGANLARLA KONUT PROPAGANDASı YAPMAK, GERÇEK AILELERIN YAŞADıĞı ACı TABLOYU INKÂR ETMEKTIR”   14:25   "OKULLARDA 1 ÖĞÜN ÜCRETSIZ YEMEK" DAVASı DANıŞTAY’DA...   14:23   MHP LIDERI BAHÇELI’DEN ÖZEL’E "TEBRIK TELEFONU"... ÖZEL, KENDISINI ARAYAN LIDERLERE TEŞEKKÜR ETTI   10:03   MERSIN ESOB 2025’I DEĞERLENDIRDI, 2026’NıN YOL HARITASıNı AÇıKLADı   09:49   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN 2025’TE 500 HANEYE TEMIZLIK VE BAKıM ELI   09:25   YEREL TOHUMDAN İKLIM DOSTU PROJELERE: MERSIN TARıM FUARı’NDA BÜYÜKŞEHIR DAMGASı   01:50   “ÖZGÜR ÖZEL’DEN NET MESAJ: ‘KAYBEDEN LIDER KALMAZ, CHP SAHICILIKLE IKTIDARA YÜRÜYOR’”   21:30   TARSUS’TA MECLIS GÜNDEMI YOĞUN: KENTSEL DÖNÜŞÜMDEN ULUSLARARASı ÖDÜLE   21:03   “SAVUNMA SUSMADı: BARO BAŞKANı ÖZDEMIR’DEN TUTUKLU AVUKATLAR İÇIN ADALET ÇAĞRıSı”   20:31   “SERAP AVCı DAVASıNDA BEŞINCI CELSE: ERKEK ŞIDDETINE KARŞı ADALET ARAYıŞı”  
 
     
   

Tarsus Belediyesi’nden Kahveciler Ve Eğlence Yerleri Odası’na Maske ile Dezenfektan Desteği


Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, normalleşme sürecinin adımlarının atıldığı ilk günde, esnafları ve vatandaşları Koronavirüs salgın hastalığından korumak amacıyla yürüttüğü çalışmaları, Tarsus Kahveciler ve Eğlence Yerleri Odası’na bağlı 620 işyerine verilmek üzere 17 bin maske ile 250 litre el dezenfektanı teslim ederek devam ettirdi.

 

Tarih : 4 Haziran 2020 Perşembe 09:32   Okunma : 1892

Tarsus Kahveciler ve Eğlence Yerleri Odası Başkanı Halil Şekerci’yi ziyaret eden Başkan Bozdoğan, normalleşme sürecinde, her zaman olduğu gibi bundan sonrada halkımızın ve esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz, dedi.

Dünya’yı saran Koronavirüs salgını nedeniyle birçok ülke, vatandaşlarına sağlık hizmeti vermekte yetersiz kalırken, 12 Mart’tan bu yana virüse karşı savaş açıp geliştirdiği çözümler neticesinde vatandaşlara destek olan ve aynı zamanda pandemi sürecini başarılı bir şekilde yöneten Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, normalleşme sürecine girildiği şu günlerde rehavete kapılmak gibi bir lüksümüz yok, dedi.

Bu sıkıntılı süreçte alınması zorunlu olan tedbirler kapsamında, çeşitli alanlarda faaliyet gösteren ticari işletmelerin faaliyetleri geçici süreliğine durdurulması ile birlikte işletmecilerin yaşadıkları ekonomik kayıpların hat safhaya ulaştığını ifade eden Bozdoğan, alınan yeni bir kararla normalleşme sürecine girildiğini ve geçici olarak faaliyetlerine son verilen ticari işletmelerin 1 Haziran Pazartesi günü itibariyle yeniden açılmasına karar verildi. Bu kararla birlikte normalleşme sürecine girildiğini ancak salgın riski tamamen ortadan kalkmadı, dedi. Salgın riskine karşı daha önce alınan tedbirlere uyulmaya devam edilmesinin toplum sağlığı açısından, kaçınılmaz bir zorunluluk olduğunu bildiren Başkan Bozdoğan; biz belediye olarak bundan önceki süreçte Koranavirüse karşı nasıl mücadele verip halkımızın ve esnaflarımızın yanında olduysak, normalleşme sürecinde de aynı şekilde yanlarında olacağız şeklinde konuştu.

Odalarına bağlı 620 işyerine verilmek üzere 17 bin maske ile 250 litre el dezenfektanı teslim alan, Tarsus Kahveciler ve Eğlence Yerleri Odası Başkanı Halil Şekerci, Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’ın Koronavirüsle mücadele konusunda yaptığı çalışmaları takdirle takip ediyoruz. Şimdi normalleşme süreci başladı, üyelerimiz iş yerlerini açacaklar. İnsanların bir araya geleceği işyerlerimizde maske ve dezenfektan ihtiyacımızı Belediye Başkanımız bizzat kendisi bize teslim etti. Bu duyarlı davranışı için üyelerim adına kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum, dedi.

Paylaş :
Etiketler :  TARSUS BELEDİYESİ, KAHVECİLER VE EĞLENCE YERLERİ ODASI, KORONAVİRÜS

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA