16 Eylül 2025 Salı

23:32   AKDENIZ’DE TEMIZLIK SEFERBERLIĞI: 270 KIŞILIK EKIPLE 65 MAHALLEDE 7/24 HIZMET!   22:59   MERSIN’DE TOPRAK KAZANıYOR, İNCIRLE GELECEK YEŞERIYOR!   22:25   ZEYTIN KıYıMı BAŞLADı: AKBELEN’DE DIRENIŞ ÇAĞRıSı!   20:10   SILIFKE CEMIL SUNGUR’A GÖZYAŞLARıYLA VEDA ETTI: BIR DEĞER SESSIZCE UĞURLANDı   11:50   TANDOĞAN’DA TARIH YAZıLDı: CHP’DEN VESAYETE KARŞı DEMOKRASI MANIFESTOSU   11:41   CHP KURULTAYı DAVASı BIR KEZ DAHA ERTELENDI   11:10   MESKİ’DEN ERDEMLI’YE ALTYAPı VE ASFALT ATAĞı: KARGıPıNARı YEPYENI YOL AĞıNA KAVUŞTU   21:36   KADıN EMEĞIYLE İLMEK İLMEK YÜKSELEN MIRAS: MERSIN DOKUMALARı ULUSLARARASı VITRINDE   20:55   MEZITLI’DE KAZA!   16:21   “YA İSTIKLAL YA ÖLÜM!”: SAKARYA ZAFERI’NIN 104. YıLıNDA TARIHE SAYGı   14:12   AFAD UYARDı: SISMIK HAREKETLILIK DEVAM EDIYOR, VATANDAŞLAR TEDBIRLI OLMALı   13:51   TARıM ALARMı: TÜRKIYE HER SAAT 18,5 FUTBOL SAHASı BÜYÜKLÜĞÜNDE TOPRAĞıNı KAYBEDIYOR!   13:27   MERSIN’DE HAREKET VAR: AVRUPA HAREKETLILIK HAFTASı’NDA ŞEHIR SOKAKLARı HAYAT BULUYOR!   12:45   BAYRAMPAŞA BELEDIYE BAŞKANı GÖZALTıNDA: “BAŞıM DIK, ALNıM AKTıR”   12:39   SINEMA PERDESINDEN DOĞAYA UMUT: ALTıN KOZA 5 BIN FIDANLA YEŞERIYOR   12:32   “BAYRAMPAŞA OPERASYONU: SEÇIMLE GELENLERE ŞAFAK BASKıNı, HUKUK SANDıKTA YARGıLANACAK!”   11:09   KıRSALDA KÜLTÜR RÜZGARı: MERSIN’IN YAYLA KONSERLERI KOCAYER’DE COŞKUYLA YANKıLANDı   23:56   MERSIN EMEK VE DEMOKRASI PLATFORMU: “12 EYLÜL REJIMI KÖKTEN TASFIYE EDILMELI”   14:26   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MINIK ÇEVRECI ARAS KAYRETLI ILE BULUŞTU   14:24    ALI BOZAN: “AKDENIZ’IN SEÇILMIŞLERININ CEZAEVINDE TUTSAK EDILDIĞI HER BIR GÜN SUÇ IŞLENIYOR”  
 
     
   

Büyükşehir Başkan Vekili Gülcan Kış, İlbank Genel Kurulu’na Katıldı


Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Gülcan Kış, İller Bankası’nın Ankara’da düzenlenen 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katıldı. Gülcan Kış, “İller Bankası’nın Mersin’in de kalkınması ve daha çok gelişmesi için gereken katkıyı bundan sonra da sunacağına yürekten inanıyoruz” dedi.

 

Tarih : 10 Temmuz 2020 Cuma 19:12   Okunma : 1812

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Gülcan Kış, İller Bankası’nın Ankara’da gerçekleştirilen 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katıldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kış, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı toplantıya ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Yerel yönetimler için İller Bankası’nın rolü ve önemini biliyoruz. İller Bankası’nın Mersin’in de kalkınması ve daha çok gelişmesi için gereken katkıyı bundan sonra da sunacağına yürekten inanıyoruz” dedi.

Yönetim Kurulu Yıllık Faaliyet Raporu ve Denetim Kurulu Raporunun okunarak onaylanması gündemi ile başlayan toplantıya, kamu kurum ve kuruluşlarından çok sayıda temsilci ile belediye başkanları ve yetkililer de katıldı. Toplantıda ayrıca Banka Kanunu’nun 7’nci maddesi gereği İl Özel İdareleri ve Belediyeler adına birer Yönetim Kurulu Üye seçimi de gerçekleştirildi.

 
Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA