21 Haziran 2025 Cumartesi

13:56   TARSUS BELEDIYESI KREŞLERINDE EĞITIM ALAN ÖĞRENCILER KARNE HEYECANı YAŞADı   09:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN TARıMA DESTEĞI TAM GAZ DEVAM EDIYOR   11:54   MERSIN BAROSU HAYVAN HAKLARı KOMISYONU, PATIKÖY’Ü ZIYARET ETTI   11:50    BAŞKAN YıLDıZ’DAN YKS ÖNCESI ÖĞRENCILERE MORAL ZIYARETI VE BAŞARı MESAJı   10:10   TÜRKIYE YAŞ MEYVE SEBZEDE İKLIM DARBESINE RAĞMEN İHRACAT DEĞERINI KORUDU   09:20   BÜYÜKŞEHIR’IN ENGELSIZ YAŞAM PARKı, ÖZEL GEREKSINIMLI BIREY VE AILELERINE SANATLA DESTEK OLUYOR   09:10   BÜYÜKŞEHIR’DEN TARSUS’UN DOĞU VE BATı GIRIŞ NOKTALARıNDA PEYZAJ ÇALıŞMASı…    08:10   TARSUS BELEDIYESI’NDEN MIMAR-MÜHENDIS ÇALıŞTAYı   08:07   TÜRKIYE BAROLAR BIRLIĞI, İMAMOĞLU’NUN AVUKATı PEHLIVAN’ıN TUTUKLANMASı ÜZERINE OLAĞANÜSTÜ TOPLANDı: SAVUNMA ASLA SUSMAYACAK, KORKMAYACAK VE ITAAT ETMEYECEK   21:19   MERSIN VE HATAY’DAN BIR İLK: ‘KARDEŞ KENT KONSEYI’   16:46   CHP TARSUS İLÇE KADıN KOLLARı EV ZIYARETLERINE DEVAM EDIYOR   10:15   TARIHE, DOĞAYA VE KÜLTÜRE YOLCULUK: KILIKYA YOLU TANıTıM YÜRÜYÜŞLERI SÜRÜYOR   10:09   KADıNLAR ÜRETMEYE, MERSIN GÜÇLENMEYE DEVAM EDIYOR   10:05   CHP’LI GÜLCAN KıŞ, “MERSIN ÜRETIYOR AMA YATıRıM ALAMıYOR, BU BIR IHMALKÂRLıK DEĞIL, SIYASI TERCIHTIR!”   09:01   BÜYÜKŞEHIR’IN İTAIYE ERI SıNAVLARıNDA ADAYLAR TER DÖKTÜ   14:39   TARSUS BELEDIYESI’NDEN YAŞAMA DOKUNAN HIZMET    14:01   YENIŞEHIR BELEDIYESI MERSIN’E KENT KÜTÜPHANESI VE OYUNCAK MÜZESI KAZANDıRıYOR   13:59   MEZITLI’DE KADıNLARA, EMEKLILERE VE ENGELLILERE YÖNELIK MOBIL KUAFÖR HIZMETI 15.500 KIŞIYE ULAŞTı   13:55   GOLDEN GLOBAL YATıRıM BANKASı VE ICD 20 MILYON DOLARLıK FINANSMAN ANLAŞMASıNı İMZALADı   10:28   YÖNETICI KRIZI KAPıDA: TERFI SISTEMI ÇÖKÜYOR, ŞIRKETLER GELECEĞINI KAYBEDIYOR  
 
     
   

Büyükşehir Kariyer Merkezi Dev Firmalardan Takdir Topluyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi ev sahipliğinde,İşgücü Piyasası Koordinasyon Kurulu işbirliğiyle düzenlenen “Dijital Liderler Mersin’de Projesi”,Türkiye’nin ünlü isimlerini Mersin ile buluşturmaya devam ediyor. Dijital ortamda gerçekleştirilen projenin Temmuz ayı programının ilk konuğu Mersinli iş insanı,Arçelik Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmet Tüfekçi oldu.

 

Tarih : 16 Eylül 2020 Çarşamba 14:57   Okunma : 7940

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi ev sahipliğinde,İşgücü Piyasası Koordinasyon Kurulu işbirliğiyle düzenlenen “Dijital Liderler Mersin’deProjesi”,iş dünyasının dev firmalarını ve ünlü isimlerini Mersin ile buluşturmaya devam ediyor.Dijital ortamda gerçekleştirilen projenin Temmuz ayı programının ilk konuğu Mersinli iş insanıArçelik Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmet Tüfekçi oldu.Tüfekçi, “CovidDönemi Yönetim ve Pazarlamada Arçelik Örneği”başlığı altında Türkiye’yi dünyada temsil eden öncü firmalar arasında yer alan Arçelik’in pandemi sürecinde yaptıklarını anlattı.

Uzman konukları ve gündem yaratan konularıyla iş dünyasında fark yaratıyor

36 kurum ve kuruluşun işbirliğinde Haziran döneminde başlayan “Dijital Liderler Mersin’deProjesi”, uzman konukları ve gündem yaratan konularıyla iş dünyasında fark yaratıyor.

Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada’nın öncülüğünde gerçekleştirilen ve Arçelik Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmet Tüfekçi’nin konuk olduğu programa,Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Bedrettin Gündeş ile Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan da katıldı.

Tüfekçi:“Kariyer Merkezi’nin proje ve faaliyetlerine başka bir belediyede rastlamadım”

Arçelik Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmet Tüfekçi, pandemi sürecinde yaşananları anlatarak, “Arçelik olarak pandemi sürecini Türkiye’de ilk hisseden şirketlerden bir tanesiydik. Şubat ayında Arçelik ailesi olarak bütün şirket kampüslerimizde birinci derecede hijyen önlemlerini almıştık” dedi.

Pandemi sürecinin birçok sektörü olumsuz etkilediğini ifade eden Tüfekçi,markaların bu tür durumlarda ilk olarak pazarlama ve reklam bütçesini kesme yoluna gittiklerini aktararak, “Özellikle belirsizliğin çok olduğu, bu gibi kriz dönemlerinde araştırma ve gerçek yapılan faaliyetler net göstermiştir ki pazarlama ve reklam yatırımını kesmeyen bilakis daha da arttıran markalar hep kazanarak çıkmıştır” diye konuştu.Tüfekçi, dijital dönüşümün hız kazandığı bu kriz döneminde reklam ve pazarlama bütçesinden kısmadan, müşteri odaklı, güvene dayalı bir yönetim anlayışı ile pozitif olarak etkilendiklerini belirtti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi’nin proje ve faaliyetlerine başka bir belediyede rastlamadığını dile getiren Tüfekçi,“Dijital Liderler Mersin’de Projesi’ne 36 kurum ve kuruluşun işbirliği ile imza atılması çok önemli” dedi.

Kızıltan: “Kariyer Merkezi’nin çalışmalarını MTSO olarak her zaman destekleyeceğiz”

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi’nin açıldığı günden beri çok önemli işler yaptığını ifade ederek, “Pandemi sürecinde birçok kurum ve kuruluşun çekindiği ortamda, cesaretle çok büyük isimleri gündeme getirerek, Mersin iş dünyası ile buluşturdu.Başarılı çalışmalarını Mersin Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman destekleyeceğiz” dedi. Mersin’i Türkiye’de temsil eden en önemli isimlerden birinin Arçelik Pazarlama Direktörü Mehmet Tüfekçi olduğunu ifade eden Kızıltan, ildışındaki Mersinliler’inkente katkı sağlaması amacıyla iş dünyası, sanat gibi alanlarda öncü olan Mersinliler’i bir araya getirecek, Mersin’e katkı sağlayacak bir proje üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Gündeş: “Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak dünyada değişen algılara göre kendimizi uyarlamamız gerekiyor”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Bedrettin Gündeş ise Kariyer Merkezi’ni yaptığı çalışmalardan ve istihdama yönelik projelerden dolayı tebrikederek,“Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Ayhan Kızıltan’ın bu tür programlara katılması, halkın, esnafın, iş dünyasının yanında olması, kent bileşenlerini toparlayıcı olması nedeniyle de teşekkür ediyorum.Arçelik Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmet Tüfekçi Bey’in bu tür bilişim ortamlarında aktaracağı değerli bilgiler, aslında iş insanlarına, ticaretin içinde olan insanların nasıl bir inovatif düşünceyle kısa, orta, uzun vadeli bir yol haritası çizebileceğine, hangi önlemleri alabileceklerine, üretilenlerin nasıl hazırlanıp pazarlanabilmesinin nasıl büyük ar-ge masrafları harcanarak bir takım şeyler üretiyorlarsa mutlaka buna da bir çare bulacaklar düşüncesiyle çok değerli fikirlerini aktarıyorlar.Mehmet Tüfekçi Bey’e teşekkür ediyorum. Bilgilerini, ürettiklerini, alınması gereken önemleri, çok değerli iş insanları ve kent bileşenleri ile paylaşıyor. Biz de Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak inovatif düşünceye, yeni fikirlere, dünyada değişen algılara göre kendimizi uyarlamamız gerektiğine inanıyoruz. Bu konuda da her konuda olduğu gibi iş birliğine, birlikte hareket etmeye hazırız”dedi.

Özada: “Rehberlik hizmetleri Türkiye’de çok geç başlıyor”

Mersin Kariyer Merkez Müdürü Serkan Özada,2019’un Ekim ayında hayata geçirilenKariyer Merkezi’nin kurulmasındaki amacın iş arayanlara, öğrencilere ve işverenlere yönelik nitelikli bir kariyer ofisi oluşturmak olduğunu belirterek, “Rehberlik hizmetlerinde niteliği geliştirmek amacıyla da kurumlar arası işbirliğine çok önem veriyoruz. Bu doğrultuda Akademik ve Profesyonel Buluşmalar başlığı altında Dijital Liderler Mersin’de Projesi’ni gerçekleştiriyoruz” dedi.

Özada, rehberlik hizmetlerinin Türkiye’de çok geç başlaması konusuna da değinerek, rehberlik hizmetlerinin erken dönemde başlaması, meslek liselerinin teşviki, meslek liseleri teknolojileri ile iş dünyası teknolojilerinin uyumsallaştırılmasının istihdamın niteliği ve niceliği açısından önemli olduğunun da altını çizdi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ, KARİYER, MERKEZİ, DEV, FİRMALARDAN, TAKDİR, TOPLUYOR, SERKAN ÖZADA

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA