12 Haziran 2024 Çarşamba

16:05   ALI BOZAN: “TARSUS’TA YURT RANTı IÇIN ÇABALıYORLAR. TEŞHIR EDECEĞIZ”   16:01   TOROSLAR’ıN ARTıK BIR BALıK PAZARı OLACAK   15:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, HALK TV’DE KÜÇÜKKAYA’NıN KONUĞU OLDU   14:42   DİSK, KESK, TMMOB VE TTB`DEN `TASARRUF` PROTESTOSU   13:14   ÇYDD: "ÇOCUKLARıMıZıN UCUZ IŞ GÜCÜ OLARAK GÖRÜLMESINE, BEDENLERININ VE EMEKLERININ SÖMÜRÜLMESINE KARŞıYıZ"   12:43   AYŞE ATEŞ CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESINE İLIŞKIN AÇıKLAMA YAPTı   12:06   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT SARıCALAR MESIRA ALANı`NDA İNCELEMELERDE BULUNDU    11:58   AKDENIZ BELEDIYESI EŞ BAŞKANLARıNDAN TEMIZLIK PERSONELINE BÜYÜK MORAL   11:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, YENIŞEHIR GÖNÜLLÜLERI İLE BULUŞTU   10:53   GÜLCAN KıŞ: “HABERDEN TASARRUF OLMAZ”   10:39   TAHIR ELÇI CINAYETININ KARAR DURUŞMASı BAŞLADı     10:22   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI “ÇOCUK ÇALıŞTAYı” DÜZENLEDI   10:02   VELI AĞBABA`DAN "ÇOCUK IŞÇI" RAPORU: TÜRKIYE`DE HER 10 ÇOCUKTAN 3`Ü YOKSUL   23:43   GÜRSEL EROL`DAN KAYYUM ELEŞTIRISI: “BU, DEM PARTI`LI BIR BELEDIYE BAŞKANıNA YAPıLAN BIR UYGULAMA DEĞIL BU, INSANLARıN SEÇME VE SEÇILME HAKLARıNıN TAKDIR GÖRMEDIĞI BIR DAVRANıŞ ŞEKLI”   22:47   DENIZ YÜCEL`DEN ÖMER ÇELIK`E `NEFRET SÖYLEMI` YANıTı: "BÖYLE BIR KONUNUN KONUŞULDUĞUNU TEYIT EDEMIYORUZ"   22:29   AKP`LILERIN ITIRAZıNA KARŞıN METIN KURT`UN ADı, İBB MECLISI`NDE ALıNAN KARARLA YEDIKULE`DEKI SPOR TESISINE VERILDI   21:29   ÖMER ÇELIK: “CUMHURBAŞKANıMıZ ARZU EDILDIĞI TAKDIRDE CHP`YE HAZINE VE MALIYE BAKANıMıZ ŞIMŞEK`IN BILGI VERECEĞINI IFADE ETTI”   20:47   AYŞE ATEŞ: “CUMHURBAŞKANı`MıZıN SESSIZLIĞINDEN GÜÇ ALARAK TEHDIT VE IFTIRALARı ILE BIZE HAYATı ZINDAN EDEN, SUÇU VE SUÇLUYU ÖVEN HER KIM VARSA DÜN NE SÖYLEDIĞINE BAKARAK YARıN NE KONUŞACAĞıNı DÜŞÜNSÜN”   20:10   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN VE CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`IN GÖRÜŞMESININ PERDE ARKASı VE GENEL MERKEZDE YAŞANANLAR (2)   20:07   AKPM RAPORTÖRÜ SCHENNACH, DEM PARTI HEYETIYLE GÖRÜŞTÜ  
 
     
   

Başkan Seçer’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Tarih : 28 Ekim 2020 Çarşamba 12:46   Okunma : 1332

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Seçer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyet, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman arkadaşları tarafından tarihimizin altın sayfalarına yazılan, ulusumuzun kaderinin değiştiği, ülkemizin küllerinden doğduğu bir bağımsızlık ve kahramanlık destanının tacıdır.

Kurtuluş Savaşımız, milletimizin var olma savaşı, Cumhuriyetimiz ise yeniden dirilişimizin ölümsüz simgesidir.

Cumhuriyet, sadece bir yönetim biçimi değil, aynı zamanda kader birliği yapmış bir ümmeti, ulus bilinci altında eşit vatandaşlık hakkı kazandıran ve çağdaş uygarlık seviyesine ulaştırmayı hedefleyen, hukuk temeline dayalı bir değerler bütününden oluşan laik ve özgürlükçü bir tercihtir.

Cumhuriyet; haktır, eşitliktir, özgürlüktür.

Cumhuriyet; cehalete, yoksulluğa, çaresizliğe karşı verilen mücadelenin diğer bir adıdır.  Cumhuriyet, Mustafa Kemal Atatürk’ün; ‘Türkiye Cumhuriyeti her mânâsı ile büyük Türk milletinin öz ve aziz malıdır. Kıymetli evlatlarının elinde daima yükselecek, ebediyen yaşayacaktır’ veciz ifadeleriyle bizlere emanet ettiği en önemli mirasıdır.

Bu miras, tarih boyunca çok az millete nasip olacak kadar büyük ve onurlu bir sorumluluğu da temsil etmektedir. Hem bizden öncekilere hem de bizden sonrakilere karşı taşıdığımız bu sorumluluk ağır, ancak bir o kadar da gurur vericidir. Bu bilinçle, her gün bir basamak daha yükselmek ve emanetçisi olduğumuz mirası bizden sonrakilere daha iyi koşullar altında teslim etmek için ülkemiz, güzel kentimiz ve geleceğimiz adına daha çok çalışmalı, üretmeliyiz. Cumhuriyetimizin değer ve kazanımlarını silmek isteyenlere fırsat vermemeliyiz.

Cumhuriyetimizin sonsuza kadar var olacağına dair inancımla; Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.”

Paylaş :
Etiketler :  CUMHURİYET, BAYRAMI, COVID-19, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ, KORONAVİRÜS, BAŞKAN, VAHAP, SEÇER, PANDEMİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA