6 Temmuz 2025 Pazar

09:19   İSTANBUL BAROSU’NDAN AVUKAT ONUR BÜYÜKHATIPOĞLU’NUN GÖZALTıNA ALıNMASıNA TEPKI   09:17   METEOROLOJI: 10 ILDE SAĞANAK YAĞıŞ BEKLENIYOR   09:15   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “SANDıKTA YENEMEYENLER, KUMPASLA HALKıN IRADESINI SUSTURMAYA ÇALıŞıYOR!”   09:13   BÜYÜKŞEHIR’IN ESTETIK DOKUNUŞLARı İLE MERSIN DAHA DA GÜZELLEŞIYOR   01:13   EKREM İMAMOĞLU: CUMHURIYETIMIZIN TEMELLERININ ATıLDıĞı AMASYA BUGÜN TARIH YAZDı   01:08   CHP’LILERDEN VATAN EMNIYET MÜDÜRLÜĞÜ ÖNÜNDE OTURMA EYLEMI   01:05   AMASYA’DA DEMOKRASI NÖBETI… BINLER ÖZGÜRLÜK VE SANDıK IÇIN MEYDANDAYDı   21:59   CHP’NIN ’’MILLET İRADESINI SAHIP ÇıKıYOR’’ MITINGI... EKREM İMAMOĞLU: BIZ TÜRKIYE’YI SADECE YÖNETMEK IÇIN DEĞIL; ONARMAK, IYILEŞTIRMEK, KALKıNDıRMAK IÇIN YOLA ÇıKTıK   19:45   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON... KEMAL KıLıÇDAROĞLU: ZALIMIN SONU YAKLAŞTıKÇA ZULMÜ ARTAR   19:38   "DARBE SÜRÜYOR. HALKıN IRADESI GASP EDILIYOR" DIYE PAYLAŞıM YAPAN TIMUR SOYKAN’A "HALKı YANıLTıCı BILGIYI ALENEN YAYMA" SUÇLAMASı   18:50   GAZETECI TIMUR SOYKAN, GÖZALTıNA ALıNDı   16:50   CHP MYK TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "‘BIRINCI PARTIYIM’ DIYENI SEÇIME BEKLIYORUM. KENDINE GÜVENENI SEÇIME BEKLIYORUM. KASıMPAŞA DELIKANLıSıYSAN SEÇIME BEKLIYORUM"   15:50   İSTANBUL TABIP ODASı CHP’LI BELEDIYELERE YÖNELIK OPERASYONA TEPKI GÖSTERDI: BÖYLE GITMEZ! BASKıYLA, ZULÜMLE ABAT OLUNMAZ   15:30   ALI MAHIR BAŞARıR: “BIZE SAHIP ÇıKıN. BIZ ARTıK AKP’NIN YARGıSıNA DEĞIL; HALKıN TERAZISINE, YARGıSıNA GÜVENIYORUZ”   14:55   MEZITLI SOLI POMPEIPOLIS BEACH PARKı YENILENEN YÜZÜYLE ÇOK YAKıNDA HIZMETE AÇıLıYOR   14:45   YÜZME KURSLARıNıN 1. ETABı TAMAMLANDı, SERTIFIKALAR BAŞKAN YıLDıZ’DAN   14:35   19. ULUSAL DAĞCıLıK FESTIVALI, BÜYÜKŞEHIR’IN KATKıLARıYLA GERÇEKLEŞTI   14:25   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON...CHP ADANA İL BAŞKANı TANBUROĞLU: ZEYDAN KARALAR’ı TUTSAK EDEREK SESINI DUYURMAMAYA ÇALıŞMAYıN, ÇÜNKÜ O SES ADANA’DA MILYONLAR OLUR   13:05   AFAD: HATAY’ıN ANTAKYA ILÇESI AÇıKLARıNDA 3,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDI   12:49   CHP’LI BELEDIYELERE YENI OPERASYON... KESK: HALKıN ÖZGÜR IRADESINI TANıMAYAN, DEMOKRASIYLE SORUNU OLAN BIR ZIHNIYETIN HALK IRADESINE DARBE GIRIŞIMIDIR  
 
     
   

Yenişehir’de tarım ürünleri markalaştı


Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in kuruluşuna öncülük ettiği Yenişehir Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ilk meyvelerini verdi. Yenişehir Karahacılı Nar Ekşisi, Yenişehir Değirmençay Zeytinyağı ve Yenişehir Çavak Portakal Reçeli adıyla üç ürün markalaştı.

 

Tarih : 23 Kasım 2020 Pazartesi 14:12   Okunma : 1849

Yenişehir Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından üretilecek nar ekşisi ve zeytinyağı Aralık ayında, portakal reçeli ise Şubat ayında, Yenişehir Belediyesi Mükemmeliyet Merkezi’nden geçerek, uygun fiyatlarla tüketiciyle buluşacak. Başkan Abdullah Özyiğit, hem üreticiyi hem de tüketiciyi koruyacaklarını ve seçim öncesinde verdikleri sözü yerine getirmenin haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. Yenişehir Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve Ziraat Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Necmi Birim ise önümüzdeki süreçte yeni ürünlerle Yenişehir halkına hizmet vereceklerini söyledi.

Başkan Özyiğit, “Şimdilik üç ürünle başladık. Hayırlı, uğurlu olsun.”

Yenişehir Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ürünlerinin gönül rahatlığıyla tüketileceğini ve kimsenin kalitesinden şüphe etmeyeceğini vurgulayan Başkan Abdullah Özyiğit, “Biz bölgemizde yetişen ürünleri değerlendireceğimizin sözün vermiştik. Hem üreticiyi hem de tüketiciyi koruyacağız ve kollayacağız. Yenişehir Belediyesi Mükemmeliyet Merkezi’ni kurduk. Ve bu merkezde tüm ürünler tasdik edilecek ve onaylanacak. Üretici de tüketici de bu ürünlerin kalitesini bilecek ve gönül rahatlığıyla ürünleri tüketecek.

Narenciye kenti Mersin’in portakalını değişik bir tat ile insanlara sunmamış olsak eksik bir iş yapmış olurduk. Çavak Mahallemiz portakalıyla ünlü. Çavak portakalından yapmış olduğumuz reçel çok özel, bunu her yerde bulamazsınız. Yenişehir Tarımsal Kalkınma Kooperatifimizin markası adı altında olacak. Türkiye’nin her yerinde bulabileceksiniz. Hiç kimse bu ürünlerin kalitesinden şüphe etmeyecek, çünkü arkasında Yenişehir Belediyesi olacak. Şimdilik üç ürünle başladık. Hayırlı, uğurlu olsun.”

Birim, “Başkanımız verdiği sözüne yerine getirmiş oldu.”

Yenişehir Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve Ziraat Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Necmi Birim ise “Bölgemizde yetişen ürünlerin katma değerini arttırarak, tüketiciye ulaştırmak adına Başkanımız verdiği sözü yerine getirmiş oldu. Kendisine bugüne kooperatifimize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Karahacılı bölgemizdeki narları nar ekşi olarak, Değirmençay’daki zeytinlerimizi zeytinyağı olarak ve Çavak bölgemize has olan yafa portakalımızdan reçel yaparak, üç ürünü de markalaştırdık.”

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, YENİŞEHİRDE, TARIM , ÜRÜNLER, MARKALAŞTI, BAŞKAN, ABDULLAH ÖZYİĞİT, YENİŞEHİR TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA