2 Haziran 2024 Pazar

17:29   RIZE`DE ``ÇAY MITINGI``NE KATıLAN ÜRETICILERINDEN ÇAĞRı: ``YAŞ ÇAY ALıM FIYATı EN AZ 25 TL OLMALı``   17:21   ÖZGÜR ÖZEL: "BELEDIYELER BIRLIĞI`NDE 14 YÖNETICIDEN 8`INI CHP ALACAK 6`SıNı DIĞER PARTILERE VERECEK"   16:33   RIZE’DE ÜRETICININ TALEBI: "ÇAY KANUNU ÇıKARıLSıN"   15:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR EKIPLERI, LGS SıNAVıNA GIREN ÖĞRENCILERE VE AILELERINE SU İKRAM ETTI   15:02   CHP`DEN RIZE`DE "ÇAY MITINGI"...    14:35   LGS SıNAVı SONA ERDI... ÖĞRENCILER EN ÇOK SAYıSAL DERSLERDE ZORLANDı   13:46   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL, MITING ÖNCESINDE RIZE`DE ÇAY ÜRETICILERINI ZIYARET ETTI   13:41   CHP HEYETI SEÇIMIN TEKRARLANDıĞı PıNARBAŞı`NDA...    12:48   KÜÇÜKÇEKMECE`DE ÇÖKEN ÜÇ KATLı BINA... İÇIŞLERI BAKANı YERLIKAYA İSTANBUL`A GITTI   11:27   TBMM`DE BU HAFTA... KRIPTO VARLıKLARA ILIŞKIN KANUN TEKLIFI GÖRÜŞÜLECEK, MERKEZ BANKASı BAŞKANı KARAHAN PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU`NA SUNUM YAPACAK   09:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI SPOR KULÜBÜ, SÜPER LIG`E ÇıKTı   09:29   "FILISTIN İÇIN BIN GENÇ" GRUBU: 10 ARKADAŞıMıZ ŞAFAK OPERASYONUYLA GÖZALTıNA ALıNDı   01:44   ÖZGÜR ÖZEL: “GÖZALTıNA ALıNAN ÖZEL SEKTÖR ÖĞRETMENLERININ TABAN MAAŞ VE GÜVENCELI ÇALıŞMA TALEPLERININ YANıNDAYıZ”   01:32   BELEDIYELERDEKI NORM KADRO ILKE VE STANDARTLARıNA ILIŞKIN YÖNETMELIKTE DEĞIŞIKLIK YAPıLDı   16:40   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI BAŞKANLıK SEÇIMI’NDE CHP’NIN ADAYı BELLI OLDU   16:04   ÖZGÜR ÖZEL, TAYFUN KAHRAMAN`ıN KıZı VERA`NıN MEZUNIYET TÖRENINE KATıLDı   15:55   MERSIN’DE MARDINLILER DAYANıŞMA GECESINDE BIRARAYA GELDI   15:07   MSB: ZEYTIN DALı BÖLGESINDE 6 PKK`Lı TERÖRIST ETKISIZ HALE GETIRILDI   13:05   BERKIN ELVAN`ıN AILESININ AVUKATLARı, AK PARTI ANKARA MILLETVEKILI OSMAN GÖKÇEK HAKKıNDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK   12:40   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL ADD`NIN 17. OLAĞAN GENEL KURULU`NDA KONUŞTU  
 
     
   

Vali Su: “Ev ziyaretlerini bir müddet askıya almalıyız”


Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersinlilerden korona virüs önlemleri çerçevesinde mecbur olmadıkça ev ziyaretleri yapmamalarını istedi.

 

Tarih : 26 Kasım 2020 Perşembe 23:29   Okunma : 843

İçişleri Bakanlığının 81 il valiliğine gönderdiği ‘Covid-19 Denetimleri' genelgesi doğrultusunda Mersin'de de Vali Ali İhsan Su başkanlığında denetim gerçekleştirildi. Bugünden itibaren 4 gün boyunca devam edecek ve vatandaşların yoğun olarak bulunduğu noktalarda gerçekleştirilecek denetimler çerçevesinde bugünkü ilk denetimler merkez Yenişehir ilçesinde yapıldı.

Vali Su, beraberinde İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Necip Çarıkcıoğlu ve Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Oğuz Bavbek ile Pozcu Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bir toplu taşıma durağında, Alanya sokağındaki pazar yerinde ve Yenişehir Fuar Merkezi bitiğindeki AVM'de denetim yaptı. Vali Su, denetimlerde vatandaşlarla sohbet ederek, kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

“Mecburiyet olmadan ev ziyaretlerini bir müddet askıya almamızda fayda var”

Vali Su, denetimler sırasında yaptığı açıklamada, bugün bir kez daha pandemiyle mücadele çerçevesinde tüm birimlerle beraber alanda olduklarını söyledi. Su, “Başta il valisi olarak ben, kaymakamlarımız, emniyet, jandarma, sahil güvenlik birimlerimiz, belediye başkanlarımız, sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileri hep beraber alanda denetlemeleri gerçekleştiriyoruz. Gördüğüm kadarıyla ilimizde maske, mesafe, hijyen konusunda vatandaşlarımız büyük çoğunlukla kurallara uyuyorlar, kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ama bundan sonra biz esas olarak ev ziyaretlerimize çok dikkat etmemiz lazım. Mecburiyet olmadan ev ziyaretlerini bir müddet askıya almamızda fayda var. Tüm vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyor ve üç kuralı hatırlatıyorum; maske, mesafe ve temizlik” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA