15 Haziran 2025 Pazar

15:21   BÜYÜKŞEHIR’IN YENIŞEHIR EMEKLI EVI’NDE “SOLUNUM EGZERSIZLERI ATÖLYESI” DÜZENLENDI   15:17   ENERJIDE YATıRıMCıLARA “SÜPER IZIN” GETIREN YASA TEKLIFI... KAZDAĞı DOĞAL VE KÜLTÜREL VARLıKLARı KORUMA DERNEĞI: "TEKLIFIN YASALAŞMASıNı ENGELLEMEK IÇIN BIRLIKTE MÜCADELE EDELIM"   15:12   ÖZGÜR ÖZEL: “KURULTAY DAVASıNDA BUTLAN YA DA KAYYUM KARARı ÇıKARSA TANıMAM”   15:05   LGS SONA ERDI... ÖĞRENCILER IÇERIDE AILELER DıŞARıDA TER DÖKTÜ: “BEN OKUMAYı ÇOK ISTIYORDUM, ŞARTLAR GEREĞI OLMADı. ŞU AN ÇOCUĞUMDAN UMUTLUYUM”   15:01   BÜYÜKŞEHIR’IN “MERSINLI KADıN USTALAR” PROJESI İLE KADıNLAR İSTIHDAMA KATıLıYOR    14:55   ÖZGÜR ÖZEL, ÖNCEKI CHP GENEL BAŞKANLARıNıN BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADı   13:59   ÖZGÜR ÖZEL’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJı: “BU ÜLKE, EVLADıNA ONURLU BIR GELECEK BıRAKMAK IÇIN YıLMADAN DIRENEN BABALARıN EMEĞIYLE YENIDEN AYAĞA KALKACAK”   11:01   BAŞKAN CANAN AKSU , “KAÇAK YAPıLARA GEÇIT VERILMEMELIDIR”    10:40   BAŞKAN YıLDıZ VE BAŞKAN SEÇER’DEN GÜNEYKENT SEMT PAZARıNA ZIYARET   10:28   TOROSLAR’DA İKINCI SOSYETE PAZARı AÇıLDı   09:07   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN ‘MINIKBÜS’ PROJESI BÜYÜYOR    23:25   BAŞKAN HASAN TÜZÜN’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJı   21:05   BAŞKAN SEÇER, GÜNEYKENT PAZAR YERI’NI ZIYARET ETTI   20:01   BAŞKAN SEÇER, ‘JANDARMA TEŞKILATı’NıN 186. KURULUŞ YıL DÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMı’NA KATıLDı    17:59   YENIŞEHIR BELEDIYESININ ÇOCUK SAĞLıĞı PANELLERI DEVAM EDIYOR   09:04    ŞEHIR TIYATROSU PERDELERINI ERDEMLILI ÇOCUKLAR İÇIN AÇTı    06:07   TBMM BAŞKANLıK DIVANı ÜYELIKLERI IÇIN YAPıLAN SEÇIME ILIŞKIN KARAR RESMI GAZETE’DE   22:50   MISLI’DEN GALATASARAY’A MISLIYLE DESTEK   22:35   SEÇER: “SADECE TÜRKIYE DEĞIL, DÜNYA BIR SU STRESI YAŞıYOR”    22:25    TOROSLAR’DA YÖRÜK KÜLTÜRÜ YENIDEN AYAĞA KALKıYOR  
 
     
   

Kariyer Merkezi, Dünya Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı Şeref Oğuz’u Ağırladı


Kariyer Merkezi’nin 36 kurumun işbirliğinde başlattığı ve her programda işgücü piyasasının önemli isimlerini ağırladığı “Dijital Liderler Mersin’de” projesinin Kasım dönemi konuğu Dünya Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı Şeref Oğuz oldu.Kariyer Merkezi’nin bugüne kadar online olarak düzenlediği 8 programa 500’den fazla kişi katıldı.

 

Tarih : 27 Kasım 2020 Cuma 18:52   Okunma : 5100

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Mersin’e kazandırdığı önemli projelerden biri olan Kariyer Merkezi,pandemi dönemine rağmen çalışmalarını sürdürüyor. Online sürdürdüğü toplantılarla iş gücü piyasasının önemli isimlerini ağırlayan Kariyer Merkezi, çalışmaya ve Mersin’e vizyon kazandırmaya devam ediyor. Kariyer Merkezi’nin 36 kurumun işbirliğinde başlattığı ve her programda işgücü piyasasının önemli isimlerini ağırladığı “Dijital Liderler Mersin’de” projesinin Kasım dönemi konuğu Dünya Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı Şeref Oğuz oldu.

Mersin’de işbirliğinin yeni adı: İşgücü Piyasası Koordinasyon Kurulu

Online yapılan toplantıda açılış konuşmasını yapan Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada,yaklaşık 1 yıldır Mersin’e hizmet vermelerine rağmen çok kısa zamanda iş gücü piyasasının dinamikleri arasında işbirliği kültürü kurarak, özellikle pandemi döneminde iş arayanları, öğrencileri ve işverenleri geleceğe hazırladıklarını belirtti.

Şeref Oğuz:“Lütfen kabiliyet envanteri çıkarın. Zeki ve yetenekli insanlarınızı yüceltin”

Dünya Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı Şeref Oğuz,işverenlerin yetenekli çalışanları ortaya çıkarması gerektiğine değinerek,“Bir işletme yönetiyorsanız lütfen insan kaynaklarınızı gözden geçirin. Pek çok işletme kendi insan kaynaklarının işgali altında. Bizler diplomaları işe alıyoruz kabiliyetleri değil. Hem diplomayı istiyoruz hem de bunların yanına bir beceri eklensin istiyoruz. İlk olarak şuradan işe başlayabiliriz; lütfen kabiliyet envanteri çıkarın. Zeki ve yetenekli insanlarınızı yüceltin. O gençler beyin göçü yapıyor ve gittikleri ülkelere zenginlik saçıyorlar. Zeki ve yetenekli insanlarınızı bulun ve ortaya çıkarın” dedi.

Kariyer Merkezi tarafından COVID-19 sonrası iş hayatına adaptasyon, yeni dönem iş süreçleri, yeni fırsatlar, e-ticaret, dijitalleşme, insan kaynakları uygulamaları, sosyal güvenlik uygulamaları ve teşvikler gibi konu başlıklarında düzenlenen 8 programa 500’den fazla kişi katıldı.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, KARİYER, MERKEZİ, DÜNYA, GAZETESİ, YAYIN, KURULU, BAŞKANI, ŞEREF OĞUZ’U, AĞIRLADI, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ, BAŞKAN, VAHAP SEÇER

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA