20 Mayıs 2025 Salı

01:28   ESKIŞEHIR`DE CHP`NIN YÜRÜYÜŞÜNDE KONUŞAN ÜNIVERSITE ÖĞRENCISI: ANNEM YARALARıMı GÖRDÜ AĞLADı   23:43   DEVA PARTISI`NDEN ISTIFA ETTI “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGINDE CHP ROZETI TAKTı... SEDA KAYA ÖSEN: CHP`YE SAHIP ÇıKMAYı BIR VATAN GÖREVI OLARAK GÖRÜYORUM   23:22   CHP`NIN İZMIR`DEKI "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... GÖKHAN GÜNAYDıN: O SANDıK BURAYA GELECEK VE TARIHIN ÇÖPLÜĞÜNE GITMESI GEREKENLER GIDECEK   23:20   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: YENI ANAYASA NOKTASıNDA ÇALıŞMAMAK VEYA ONU ERTELEMEK MÜMKÜN DEĞIL   23:02   DEM PARTI GENÇLIK MECLISI YK ÜYESI VE PM ÜYESI LIVAN ORMAN GÖZALTıNA ALıNDı   22:59   CHP`NIN İZMIR`DEKI "MILLET İRADESI`NE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... BERKAY GEZGIN: ATATÜRK`ÜN BIZE EMANET ETMIŞ OLDUĞU BU ÜLKEYI, FIKRI HÜR, VICDANı HÜR, BIZ GENÇLER KURTARACAĞıZ   22:56   CHP`YE KATıLAN İZMIR MILLETVEKILI SEDA KAYA ÖSEN: CHP, CUMHURIYET`IN BAĞıMSıZ KALAN SON KURUMUDUR   22:38   CHP`NIN İZMIR`DEKI "MILLET İRADESI`NE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... TAYFUN KAHRAMAN, "GÜNDOĞDU MEYDANı, MILLETIMIZI BIRLEŞTIREN `TÜRKIYE İTTIFAKı`NıN RESMI OLDU"   22:35   AK PARTILI RIZE BELEDIYESI, GITARISTI ERDOĞAN`ı ELEŞTIRDIĞI IÇIN RIZE`DEKI MADRIGAL GRUBU`NUN KONSERINI IPTAL ETTI   22:26   AK PARTI`LI ÇELIK`TEN ÖZGÜR ÖZEL`E `YEREL DIKTATÖR` TEPKISI: CUMHURBAŞKANıMıZıN LIDERLIĞI HAKKıNDA SÖZ SÖYLEMESI TRAJIK BIR DURUMDUR   22:17   CHP`NIN İZMIR`DEKI "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL, "TERÖRSÜZ VE DEMOKRATIK BIR TÜRKIYE KOMISYONU KURULMALıDıR"   21:09   CHP`NIN İZMIR`DE "MILLET İRADESI`NE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI… ÖZGÜR ÖZEL: “İKTIDAR BUGÜN SILIVRI`YI MUHALIFLERIN HAPSEDILDIĞI TOPLAMA KAMPLARıNA DÖNÜŞTÜRMÜŞTÜR”   21:02   CHP`NIN İZMIR`DEKI "MILLET İRADESI`NE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: “EMPERYALIZME MEMUR OLMUŞ BIR AZıNLıK HÜKÜMETINE KARŞı DEMOKRASI BAYRAĞıNı GÜNDOĞDU‘DAN AÇıYORUZ”   20:48   VATANDAŞLAR, CHP`NIN İZMIR`DE "MILLET İRADESI`NE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGINDE KONUŞTU: “YOKLUĞA, YOKSULLUĞA, YASAKLARA, YOZLAŞMAYA KARŞı DIRENIYORUZ"   20:17   CHP`NIN İZMIR`DE "MILLET İRADESI`NE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... İZMIR MILLETVEKILI SEDA KAYA ÖSEN CHP`YE KATıLDı   20:17   İMAMOĞLU, CHP`NIN İZMIR`DEKI "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGINE MESAJ GÖNDERDI: "HERKESIN ÖZGÜR, ADIL VE MÜREFFEH BIR HAYAT SÜRECEĞI GÜNLERE HEP BIRLIKTE MÜCADELE EDEREK KAVUŞACAĞıZ"   20:02   CHP`NIN İZMIR`DEKI "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... GENÇLIK KOLLARı BAŞKANı AYDıN: “GENÇLIĞIMIZE, VATANıMıZA SAHIP ÇıKıYORUZ”    18:08   TARSUS, 19 MAYıS COŞKUSUNU RENKLI ETKINLIKLERLE YAŞADı   17:35   LÖSEV, 19 MAYıS`ı TÜRKIYE`NIN DÖRT BIR YANıNDA ETKINLIKLERLE KUTLADı   16:33   CHP`NIN "MILLET İRADESI`NE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI İZMIR`DE... ENSAR AYTEKIN: "İZMIR YENI BIR BAĞıMSıZLıK, KURTULUŞ MÜCADELESINI BURADAN DEVAM ETTIRECEK"  
 
     
   

Böke :AKP bankacılık sistemini dünyadan koparmaya devam ediyor


BDDK bankalar için ’sermaye’ operasyonu yaptı, CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ise sosyal medya üzerinden bu duruma "Bankacılık sistemi uluslararası kurallara veda etti" dedi.

 

Tarih : 12 Temmuz 2017 Çarşamba 11:48   Okunma : 4045

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun hazırladığı (BDDK), “Bankaların Özkaynaklarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Böylece, “Kanunun 57’nci maddesinin birinci fıkrasındaki sınırı aşan tutarlar ile bankaların alacaklarından dolayı edinmek zorunda kaldıkları ve aynı madde uyarınca elden çıkarmaları gereken emtia ve gayrimenkullerden edinim tarihinden itibaren beş yıl geçmesine rağmen elden çıkarılamayanların net defter değerlerinin ana sermaye ve katkı sermaye toplamından indirileceği” maddesi yürürlükte olmayacak.

BDDK tarafından yapılan bu düzenlemeye ilişkin olarak, CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke Twitter üzerinden, “Türkiye AKP iktidarı tarafından dünyadan kopartılmaya devam ediliyor. Bugün de bankacılık sistemi uluslararası kurallara veda etti. BASEL bitti! Resmi gazetede yayımlanan değişiklikle bankaların özkaynak hesaplamaları değişti. Olmayan varlıklar hesaba dahil edilecek! Bankaların özkaynakları sanal olarak arttırılacak. Resmi gazetede yayınlanan, bankaların bilançoların makyajlanması gerekliliğinin itirafı! Güven yoksa ekonomik sistem altüst olur! Bu makyajla iktidar kimi kandıracağını sanıyor: Vatandaşı mı? Yatırımcıyı mı? Sanal bankacılık rasyoları, açıklanamayan milli gelir revizyonları… Rakamına güven duyulmayan ekonomiye de güven duyulmaz! Uyarıyoruz: Finansal sistemi bozarsanız tüm ekonomiyi alt üst edersiniz” açıklamasında bulundu.

 İşte o tweet;

880
Paylaş :
Etiketler :  AKP, CHP, izmir, Selin Sayek Böke, sosyal medya, Türkiye, tweet, Twitter.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA