İstanbul`da 6 yaşındaki Şirin`in cansız bedeni mezarlıkta bulundu. Gözaltına alınan şüpheli cinayeti itiraf etti


Tarih : 2 Kasım 2024 Cumartesi 10:50

İstanbul Şişli`de iki gündür kayıp olan 6 yaşındaki Şirin Elmas Hanilçi`nin bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Şirin`in cesedi Feriköy Mezarlığı`nda bulunurken, izlenen kamera görüntüleri sonucu 49 yaşındaki şüpheli gözaltına alındı ve suçunu itiraf etti.

(İSTANBUL) - İstanbul Şişli`de iki gündür kayıp olan 6 yaşındaki Şirin Elmas Hanilçi`nin bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Şirin`in cesedi Feriköy Mezarlığı`nda bulunurken, izlenen kamera görüntüleri sonucu 49 yaşındaki şüpheli gözaltına alındı ve suçunu itiraf etti.

Şişli`de 31 Ekim`den bu tarafa kendisinden haber alınamayan 6 yaşındaki Şirin Elmas`ın bulunması için ailesi bir televizyon programına katılarak yardım talebinde bulundu. En son evden markete giden Şirin`den bir daha haber alınamamıştı. İncelenen kamera görüntülerinde Şirin`in bir kişiyle görüldüğü ve mezarlık yakınlarında kaybolduğu belirlendi. İncelenen kamera görüntülerinden tespit edilen şüpheli kağıt toplayıcısı gözaltına alındı. Şüphelinin ilk ifadesinde olayla bir ilgisi olmadığını söylediği ancak kamera görüntüleri ortaya çıkınca cinayeti itiraf ettiği belirtildi. Şüpheli Şirin`i boğarak öldürdükten sonra mezarlıkta bir çukura attığını söyledi. Bu ifade üzerine ekipler bölgede çalışma başlattı. Küçük kızın cansız bedeni mezarlık içinde bir çukurda bulundu. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürüyor.

 


Okunma : 255

Etiketler :



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA