Avukatlar “Sevgili Doktor” Adlı Tiyatro Oyununu Sahneledi


Tarih : 30 Nisan 2025 Çarşamba 22:09

Avukatlardan oluşan Mersin Barosu Tiyatro Topluluğu, “Sevgili Doktor” adlı tiyatro oyunu sahneledi.

Mersin Barosu Kültür, Sanat ve Sosyal İlişkiler Komisyonu’nun etkinliği kapsamında, avukatlardan oluşan Mersin Barosu Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen, Anton Çehov’un yazdığı, Neil Simon’un oyunlaştırdığı ve yönetmenliğini Salih Yıldırım’ın yaptığı “Sevgili Doktor” adlı tiyatro oyunu büyük alkış aldı. 

Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde, avukatların profesyonelce sahnelediği tiyatro gösterisine Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir, yönetim kurulu üyeleri, avukatlar ve aileler katıldı.

Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir, meslektaşlarının yoğun iş temposu içerisinde zaman ayırarak hazırlandıkları ve profesyonelce sahneledikleri tiyatro gösterisini keyifle izlediklerini söyleyerek, meslektaşlarına, Yönetmen Salih Yıldırım’a ve salonu tahsis eden Yenişehir Belediyesi’ne teşekkür etti.


Okunma : 365

Etiketler :



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA