1 Mayıs 2024 Çarşamba

12:43   CHP MİLLETVEKİLİ KIŞ’TAN YENİ İLİÇ’LERE SEBEP OLACAK MADEN KANUNU’NA TEPKİ   12:43   ANKARA`DA YAĞMUR ALTINDA 1 MAYIS...    12:36   TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ: “TİP TAKSİM`E YÜRÜME KARARLILIĞINI SÜRDÜRÜYOR”   11:54   TÜRK-İŞ, TAKSİM MEYDANI`NA ÇELENK KOYDU: "TOPLU SÖZLEŞMENİN ÖNÜNDEKİ ENGELLER KALDIRILMAZSA 2028`DE HESAPLAŞIRIZ"   10:58   ÖZGÜR ÖZEL SARAÇHANE`DE... "BİRİLERİ TAKSİM’İ KENDİNİN EGEMENLİK SANCAĞI OLARAK GÖRÜYOR”   10:10   İMAMOĞLU: “EMEĞİN SÖMÜRÜLMEDİĞİ, SENDİKAL ÖRGÜTLENMENİN YAYGINLAŞTIĞI BİR TÜRKİYE`Yİ GERÇEKLEŞTİRME YOLUNDA 1 MAYIS İŞÇİ VE EMEKÇİ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN”   09:56   MERSİNLİ KADINLAR, `KADIN VE BİSİKLET` TEMALI SANAT ÇALIŞMASINDA BULUŞTU   09:51   MERSİN BÜYÜKŞEHİR KARİYER MERKEZİ ’YENİ NESİL MENTORLUK’ PROGRAMI İLE ÜNİVERSİTELİLER İŞ DÜNYASINA HAZIRLANIYOR   01:38   CHP`Lİ YAVUZYILMAZ, İLİÇ`TE BAŞKA BİR MADEN ŞİRKETİNİN DE LİÇ YIĞDIĞINI AÇIKLADI   01:12   ÖZGÜR ÖZEL, STAJ VE ÇIRAKLIK MAĞDURLARIYLA TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   22:09   KILIÇDAROĞLU`NDAN 1 MAYIS`TA TAKSİM ÇAĞRISI: "EMEKÇİLERİN PARTİMİZ İLE BERABER OMUZ OMUZA TAKSİM`DE OLMALARINI DİLİYORUM"   21:48   ÖZGÜR ÖZEL, FİLİSTİN ÖĞRENCİLER BİRLİĞİ TEMSİLCİLERİYLE TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   21:40   AHMET SERKAN TUNCER’DEN 1 MAYIS MESAJI   21:36   GÜLCAN KIŞ: "ULUSAL ÇIKARLARIMIZA UYGUN, YERLİ VE GERÇEKÇİ BİR ENERJİ POLİTİKASINA İHTİYACIMIZ VAR"   21:08   GAZETECİLER, 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE PROPAGANDAYA KARŞI HAKİKATİ KONUŞACAK   20:33   ERDOĞAN`DAN 1 MAYIS AÇIKLAMASI: "MÜSAADE EDİLENLER DIŞINDA BİR ALANDA MİTİNG DÜZENLEMEK İYİ NİYETLİ DEĞİLDİR"   20:15   BAŞKAN BOLTAÇ’TAN ’1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ’ MESAJI   20:10   CHP`Lİ ADIGÜZEL`DEN AKP`YE SAĞLIK SİSTEMİ ELEŞTİRİSİ: "HÜKÜMET, BİRİKEN SORUNLARI SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YÜKLEMEKTEDİR"   20:02   TBMM İLİÇ KOMİSYONU, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI`NI DİNLEDİ... "İLİÇ YIĞININDA KAYMALAR 3 AY ÖNCESİNDEN TESPİT EDİLDİ"   19:49   CHP`NİN, "ÜNİVERSİTELERDE YAŞANAN ANTİDEMOKRATİK YÖNETİM SÜREÇLERİNİN ETKİLERİ ARAŞTIRILSIN" ÖNERİSİ TBMM`DE REDDEDİLDİ  
 
     
   

Bu Yeni Yıl Hediyeleri Size İyilik Ve Uğur Getirecek


LSV Dükkan yeni yıl hediyeleri ile size paha biçilmez bir alternatif sunuyor. Yeni yılda LSV Dükkan’ın anne elinden çıkan, iyilik dolu hediyeleri hem sevdiklerinizi hem de lösemi ve kanserle savaşan minikleri mutlu edecek.

 

Tarih : 11 Aralık 2020 Cuma 18:13   Okunma : 1625

20 yıl önce LÖSEV in mutfak masasında başlayan, lösemili çocukların annelerinin uğraşı terapisi amacı ile hayata geçirilen minik atölye yıllar geçtikçe büyüdü ve annelerin emekleri şimdi bir marka, anneler ise meslek sahibi oldu. LSV Dükkan iyiliğin nasıl çoğaldığını ve nasıl paylaşıldığını anlatan bir başarı öyküsüne dönüştü.

Üretime birkaç seramik magnet ve bez bebekle başlayan anneler, doğal yiyeceklerden, nikâh şekerlerine, saf ve katkısız çikolatadan, oyuncaklara kadar yüzlerce ürünle üretime devam etti. Burada hediyelik eşyaların yanı sıra doğal ürünlere ve güvenli gıdaya da ulaşabilirsiniz. LÖSEV tarafından geleneksel, iyi tarım yöntemleriyle üretilen ve LSV Dükkan markası altında zeytinden nohuta, sarımsaktan mandalinaya doğal gıda çeşidi de her geçen gün artıyor. LSV Dükkan’ın satışlardan elde ettiği gelirin tamamı ise lösemili çocukların tedavi, eğitim ve sosyal ihtiyaçları için kullanılıyor.

LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya Ünver:    “Burası içinizi ısıtacak, iyi şeyler Dükkanı”

LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya Ünver “LSV Dükkan markası hediyelik eşya markası olarak çıtayı çok yükseklere taşıdı. Annelerin üretimde, gençlerin satışlarda rol aldığı bu modeli yıllar önce LÖSEV olarak geliştirdik. Burada ürünlerin tamamı,  profesyonel eğitim alan anneler tarafından hazırlanıyor. Bir taraftan kadın istihdamını desteklerken diğer taraftan ürünlerden elde edilen kaynağı kanserle mücadele eden çocuklarımız için kullanıyoruz. Her şey çok özel; Çikolatalarımız katkısız ve el üretimi, tarhana,  erişte, salça, reçel gibi geleneksel ürünlerimiz de anneannelerimizden miras kalan doğal yöntemlerle anneler tarafından üretiliyor.

Her sene olduğu gibi bu senede yeni yıla özel ürünlerimiz var; içi iyiliklerle dolu Yılbaşı Sepetlerimiz ve katkısız doğal mandalinalı çikolatalarımız oldu. Yeni yılda hem sevdiklerini mutlu etmeyi hem de lösemili çocukların yüzündeki gülümsemeye katkıda bulunmayı isteyenleri LÖSEV ’in iyi şeyler Dükkanı LSV Dükkana bekliyoruz. Biliyorsunuz LSV Dükkan bir LÖSEV kuruluşudur” dedi.

Siz de bu yılbaşında lösemi ve kanserle savaşan çocuklara destek olmak isterseniz ürünlere, LSV Dükkanlardan ulaşabilir, www.lsvdukkan.com adresinden Türkiye’nin her yerine sipariş verebilirsiniz.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA