10 Haziran 2024 Pazartesi

23:13   DIYARBAKýR`DA GERGIN YÜRÜYÜÞ...   23:01   FRANSA ERKEN SEÇME GIDIYOR... MACRON AP SEÇIMLERINDE AÞýRý SAÐýN YÜKSELMESININ ARDýNDAN MECLISI FESHETTI   21:42   ALI KOÇ ÜÇÜNCÜ KEZ FENERBAHÇE BAÞKANý   17:45   YKS`NIN ÜÇÜNCÜ VE SON OTURUMU YDT SONA ERDI   16:58   MERSIN BÜYÜKÞEHIR BELEDIYESI`NDEN SUDA TASARRUF ÇAÐRýSý    16:57   ÖZGÜR ÖZEL`DEN VEFAT EDEN PROF. MEHTAP UYSAL IÇIN BAÞSAÐLýÐý MESAJý   15:14   ÖZGÜR ÖZEL: TOPRAKLARýMýZý TOPLA, TÜFEKLE ZAPT EDEMEYENLER IPOTEKLE KAZANMAYA GAYRET GÖSTERIYORLAR   14:29   ÖZGÜR ÖZEL: "KAVGA ETMEKSE EMEKLILER, EMEKÇILER, YOKSULLAR, IÞSIZLER IÇIN KAVGANýN EN BÜYÜÐÜNÜ VERECEÐIZ"   14:04   MERSIN BÜYÜKÞEHIR BELEDIYESI EKIPLERI, YKS`YE GIREN ÖÐRENCILERE SU DAÐýTTý   13:07   ÖZGÜR ÖZEL DUYURDU: BUÐDAY ÜRETICILERI IÇIN TEKIRDAÐ`DA BÜYÜK MITING DÜZENLENECEK   12:15   MERSIN`DE “YOL YAPýM VE ULAÞýM ÇALýÞTAYý” DÜZENLENDI   01:13   ALI KOÇ VE AZIZ YýLDýRýM 6 YýL SONRA CANLý YAYýNDA BIR ARAYA GELDI   21:37   TÜRKIYE`NIN IKINCI ASTRONOTU ATASEVER, DÜNYAYA DÖNDÜ   21:03   ÝZMIR`DE TÝP ÜYELERINDEN ASGARI ÜCRET ÇAÐRýSý: "TEMMUZ`DA ARA ZAM, INSANCA YAÞAM"   20:57   CHP`LI TANRýKULU`NDAN ESKI ERGANI BELEDIYE BAÞKANý KARTALMýÞ`ýN GÖZALTýNA ALýNMASýNA TEPKI   20:52   ÖZGÜR ÖZEL, BULGARISTAN`DA YAPýLACAK SEÇIMLERDE OY HAKKý BULUNAN TÜRKIYE CUMHURIYETI VATANDAÞLARýNý SANDýÐA GITMEYE DAVET ETTI   20:49   ALI KOÇ`TAN AZIZ YýLDýRýM`A ÇAÐRý: "FENERBAHÇE`NIN MENFAATI IÇIN HER ÞEYI SINEYE ÇEKMEYE RAZýYýM"   20:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN TARIHI KENTLER BIRLIÐI BAÞKANLýÐý`NA SEÇILEN MANSUR YAVAÞ`A TEBRIK   19:27   CHP GENEL BAÞKANý ÖZEL`DEN ÝZMIR`DE BAÞKANLAR ZIRVESI   18:59   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ‘ASGARI ÜCRET` RESTI: "KIMSE ASGARI ÜCRETI GÜNCELLEMEMEYI DÜÞÜNMESIN"  
 
     
   

Gelecek Partisi’nden Cemevi’ne Ziyaret


Gelecek Partisi Mersin Ýl Baþkaný Hamit Karýþ ve beraberindeki heyet Alevî Kültür Dernekleri Mersin Cemevi’ni ziyaret etti.

 

Tarih : 15 Ocak 2021 Cuma 20:50   Okunma : 1022

Gelecek Partisi Mersin Ýl Baþkaný Hamit Karýþ ve il yönetim kurulu üyeleri ile partililer Alevî Kültür Dernekleri Mersin Cemevi’ne ziyaret gerçekleþtirdi.

Cemevi yöneticileri tarafýndan karþýlanan Gelecek Partili heyet, partilerinin vizyonunu, planýný ve programýný anlatma fýrsatý bulurken, Alevi vatandaþlarýn sorunlarýna ve sorunlarýn çözümüne yönelik fikir alýþveriþlerinde bulunuldu.

“TOPLUMUN HER RENGÝNÝ KUCAKLIYORUZ”

Ziyarete iliþkin konuþan Gelecek Partisi Mersin Ýl Baþkaný Hamit Karýþ, “Alevî Kültür Dernekleri Mersin Cemevi’n ziyaret ettik. Çok hoþ bir þekilde karþýlandýk, çok hoþ sohbet ettik. Gelecek Partisi ‘Yaratýlaný sev, yaratandan ötürü’ þiarýyla, toplumun her rengini her kesimini hiçbir ayrým gözetmeksizin kucaklayan, sarýp sarmalayan bir yapýdadýr. O renklerden birine ziyarette bulunduk. Bizleri kabul ettikleri, aðýrladýklarý için çok teþekkür ederiz” dedi.

Paylaþ :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, ÝZMÝR, KORONAVÝRÜS, PANDEMÝ, MERSÝN, GELECEK, PARTÝSÝ’NDEN, CEMEVÝ’NE, ZÝYARET

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansý
Abonesidir

 
 
ANASAYFA ÝLETÝÞÝM KÜNYE HABER ARÞÝVÝ GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm haklarý saklýdýr..! Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA