5 Mayıs 2024 Pazar

15:08   EĞİTİM-SEN KADIN MECLİSİ: “YENİ MÜFREDAT, SORGULAMAYAN, İTAATKAR BİREYLER YETİŞTİRMEYİ AMAÇLAMAKTADIR”   14:15   ÖZEL, KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARINI ANLATTI   13:39   MANSUR YAVAŞ, ÖZEL VE ERDOĞAN GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   12:52   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTERKEN GÖZALTINA ALINAN 65 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ   12:49   ÖZGÜR ÖZEL, PİYADE ASTSUBAY KIDEMLİ ÇAVUŞ GÖÇMEN`İN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ   09:48   MERSİN BELEDİYESİ`NDEN ORTOPEDİK ENGELLİLERE YÖNELİK BOCCE TURNUVASI   09:35   MECLİS`İN SORU ÖNERGESİ KARNESİ... MUHALEFETİN SORULARI YANITSIZ KALDI   09:32   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN DİLENCİ OPERASYONU   08:26   İLİÇ`TE İKİ MADENCİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI   15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR  
 
     
   

Akdeniz Belediyesinde,Vergi Emlak Ve Borç Yapılandırmasında Son Gün 31 Ocak 2021


Akdeniz Belediyesi; 31 Ocak 2021 Pazar gününe dek uzatılan vergi, borç ve idari para cezalarının yapılandırma imkânından faydalanmaları için vergi mükellefi vatandaşlara çağrıda bulundu.

 

Tarih : 21 Ocak 2021 Perşembe 10:37   Okunma : 628

Yeni düzenlemeyle; daha önce 31 Aralık 2020 olarak açıklanan vergi, borç ve idari cezalarda yapılandırma süreci, bu yılın Ocak ayı sonuna kadar uzatılmıştı. Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 31 Ocak 2021 Pazar gününe dek uzatılan vergi, borç ve ceza yapılandırmasından faydalanmaları için vatandaşlara çağrı yaptı.

İnternet üzerinden de ödeme yapabilmek mümkün

Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü; emlak, çevre ve temizlik, ilan-reklam vergisi ile diğer vergi ve para cezalarını ödemede, vergi mükellefi olan vatandaşlara; 18 aya varan taksitlendirme imkânı sunuyor. Vergi, borç veya her türlü idari para cezasını ödemek isteyen vatandaşlar, belediye hizmet binasına gelmeden; internet erişimi olan bilgisayar veya cep telefonları üzerinden https://e-belediye.akdeniz.bel.tr adresine giriş yaparak ödemelerini yapabiliyor. Bu tür ödeme için vatandaşların TC kimlik numaraları ile banka kartı numaralarını sisteme tanıtmaları yeterli.

Vatandaşlar, HES kodu kontrolünün ardından binaya alınıyor

Akdeniz Belediyesi; Koronavirüs salgınına karşı alınan sıkı tedbirler kapsamında, vatandaşların merkez belediye binasına girişleri esnasında, HES (Hayat Eve Sığar) kodu kontrolü de yapıyor. HES kodu olmayan vatandaşlara ise görevli personeller, gerekli tedbirleri alarak yardımcı oluyor. Bu nedenle iş ve işlemleri için Akdeniz Belediye binasına gelecek olan vatandaşların, işlemlerinin daha kısa sürede tamamlanması için, belediyeye gelmeden önce HES kodlarını önceden almalarında yarar var.

Yapılandırmada son gün 31 Ocak 2021

Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden, vergi mükellefi vatandaşlara yapılan çağrıda, vergi ödemelerinin bir vatandaşlık görevi olduğu hatırlatıldı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Belediyemize olan 31 Ağustos 2020 tarihinden önce tahakkuk etmiş vergi ve ceza borçlarına dair yapılandırma işlemlerinizi, veznelerimiz veya www.akdeniz.bel.tr internet sitemize giriş yapıp; https://e-belediye.akdeniz.bel.tr modülü üzerinden 31 Ocak 2021 tarihine dek yapabilirsiniz. Belediyeye borcu bulunan vatandaşlarımızın, bu süre uzatımını değerlendirmesinde kendileri adına büyük fayda var. Ayrıca bilgi almak isteyen vatandaşlarımız, (0324 3366583) numaralı telefonu da arayabilirler.”

 

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, VERGİEMLAK, VE, BORÇ, YAPILANDIRMASINDA, SON GÜN, 31 OCAK 2021, AKDENİZ, BELEDİYESİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA