26 Nisan 2024 Cuma

16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!   12:52   ÖZGÜR ÖZEL, DENİZLİ İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU   12:31   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ`DE   11:35   İSİAS OTELİ DAVASI... KIZI ASYA`YI KAYBEDEN BABA MEHMET TÜLEK: “SÜRECİN ŞEFFAF VE BİLİME DAYALI YÜRÜTÜLMESİNİ İSTİYORUZ”   10:45   DEPREMDE 72 KİŞİYE MEZAR OLAN İSİAS OTELİ DAVASI’NIN İKİNCİ DURUŞMASI GERÇEKLEŞTİ   09:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KIYI EKOSİSTEMLERİNİN RESTORASYONU ÇALIŞMALARI BARCELONA’DA ANLATILDI   09:20   ‘BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ` YARIN YAPILACAK   16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”  
 
     
   

CHP’de Delege seçimleri ve Kongreler takvimi belli oldu..


Daha önce belirlenen Muhtarlık Bölgesi delegeleri ve parti içi ön seçmen seçimleri ile İlçe ve İl Kongreler takvimi 26.-30 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Çanakkale’de Genel başkan Kemal KILIÇDAROĞLU’nun ve örgütün yoğun katılımı ile gerçekleştirilecek olan "Adalet Kurultayı" v

 

Tarih : 18 Ağustos 2017 Cuma 23:57   Okunma : 1391

Daha önce belirlenen Muhtarlık Bölgesi delegeleri ve parti içi ön seçmen seçimleri ile İlçe ve İl Kongreler takvimi 26.-30 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Çanakkale'de Genel başkan Kemal KILIÇDAROĞLU'nun ve örgütün yoğun katılımı ile gerçekleştirilecek olan "Adalet Kurultayı" ve 10 günlük Kurban Bayramı tatili sebebiyle "Olağan Kongreler Takvimi'" Genel sekreterlikçe yeniden düzenlendi. 

Buna göre; 

10 Eylül 2017 Pazar günü Delege seçimleri başlangıç tarihi, 

15 Ekim 2017 Pazar günü Delege seçimleri bitiş tarihi

25 Ekim 2017 Cumartesi İlçe Kongrelerinin başlangıç tarihi, 

26 Kasım 2017 Pazar İlçe Kongrelerinin bitiş tarihi 

27 Kasım 2017 Pazartesi İl Kongresinin Başlangıç tarihi, 

31 Aralık 2017 Pazar günü İl Kongresinin bitiş tarihi olarak belirlendi. 

Olağan Kurultay, İl Kongrelerinin bitimi ardından Parti Meclisinin belirlediği tarihte yapılacak. 

Konu ile ilgili Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit yaptığı açıklamada, " Ülkemizin içinde bulunduğu koşulları göz önünde bulundurarak hak, hukuk, adalet ve demokrasi mücadelemiz yaşamın her alanında devam etmektedir. Parti içi demokrasi anlayışımız, demokrasinin temel taşını oluşturmaktadır. Bu bilinçle parti içi seçimlerimizi üyelerimizin en yoğun katılımını sağlayacak şekilde, mahalle birimlerinde kurulacak olan sandıklarda, özgür iradeleri ile sürece dahil olmaları ve partimizin ilçe ve ön seçim delegelerinin seçilmesi partimiz ve ülkemiz için önemlidir. Görevde bulunan İl-İlçe, Mahalle Komite Üyelerimizin ve partililerimizin, parti içi demokrasi sürecinde, demokratik koşulların, temsilde adaletin sağlanması için hassasiyetle davranmalarını ve partimizin her etkinliğinde, yerel ve genel seçimlerde görev alarak, parti bilinci ile hareket eden üyelerimizin seçilmeleri faydalı ve gerekli olacaktır. CHP Mersin İl ve İlçe Örgütlerimiz bu bilinç ve anlayışla parti İçi Kongre Takvimini gerçekleştirecektir." dedi 

Paylaş :
Etiketler :  chp, delege seçimleri, ön seçim, abdullah özyiğit.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA