26 Nisan 2024 Cuma

16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!   12:52   ÖZGÜR ÖZEL, DENİZLİ İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU   12:31   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ`DE   11:35   İSİAS OTELİ DAVASI... KIZI ASYA`YI KAYBEDEN BABA MEHMET TÜLEK: “SÜRECİN ŞEFFAF VE BİLİME DAYALI YÜRÜTÜLMESİNİ İSTİYORUZ”   10:45   DEPREMDE 72 KİŞİYE MEZAR OLAN İSİAS OTELİ DAVASI’NIN İKİNCİ DURUŞMASI GERÇEKLEŞTİ   09:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KIYI EKOSİSTEMLERİNİN RESTORASYONU ÇALIŞMALARI BARCELONA’DA ANLATILDI   09:20   ‘BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ` YARIN YAPILACAK   16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”  
 
     
   

Tarsus Belediyesi Çalışanları Kapadokya’da


2021 yılına yoğun açılışlarla başlayan Tarsus Belediyesi, daha da yoğun geçecek olan hizmet maratonunu masaya yatırmak ve yeni yapılacak olan hizmetlerin planlamasını yapmak için Kapadokya’da eğitim kampına girdi.

 

Tarih : 24 Mart 2021 Çarşamba 00:22   Okunma : 1443

2021 yılına yoğun açılışlarla başlayan Tarsus Belediyesi, daha da yoğun geçecek olan hizmet maratonunu masaya yatırmak ve yeni yapılacak olan hizmetlerin planlamasını yapmak için Kapadokya’da eğitim kampına girdi.

Nevşehir Kapadokya Divaisib Termal Resort Hotel’de düzenlenen eğitim kampına Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Makina İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüklerinde görev yapan çalışanlar katıldı.

Tarsus ve Tarsus'ta yetişen ürünlerin tanıtım ve pazar arayışlarında yeni birliktelikler kurmak ve yatırımcıları yeni projelerle buluşturmak adına bir dizi toplantının da gerçekleştirildiği eğitim kampında Tarsus Belediye’sinin yanı sıra çevre belediyelerin kurum amirleri ve personelleriyle de Tarsus Beyazı Üzümü' nün tanıtım ve bilgilendirme toplantıları da gerçekleştirildi.

BOZDOĞAN;”BİR BELEDİYENİN ÇALIŞANI NE KADAR MUTLUYSA O ŞEHİR DE O KADAR MUTLUDUR”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan öncülüğünde gerçekleşen toplantılara Belediye Başkan Yardımcıları ve kurum müdürleri de eşlik etti. Tarsus ve Tarsus'ta yetişen ürünlerin tanıtım ve pazar arayışlarında yeni birliktelikler kurmak ve yatırımcıları yeni projelerle buluşturmak adına bu tip organizasyonların devam edeceğini belirten Bozdoğan;” bugün burada tüm belediye çalışanlarımızla daha güzel, daha yaşanabilir bir Tarsus’u inşa etmek için bir aradayız.

Daha önce de personel toplantılarımızda ifade ettiğim gibi özveriyle çalışan personellerimizin çalışma azmini daha da yüksek tutmak için onları ara ara ödüllendireceğim bugün burada termal otelde onlara tatil yapabilme, Kapadokya şehrini gezebilme imkanını hep çalışma azimlerine binaen ödül olarak sunuyorum, biliyorum ki bir belediyenin çalışanı ne kadar mutlu olursa o kadar verimli olur ve o şehir de o kadar mutlu olur. Daha yaşanabilir bir Tarsus için elimden gelen gayreti göstermeye çalışacağım” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BAROSU, TARSUS, BELEDİYESİ, ÇALIŞANLARI, KAPADOKYA’DA

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA